Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان در دیدار با دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) علم و علم‌آموزی را همواره مورد تأکید قرار می‌دادند، گفت: ثمره علم و دانش این است که وارد زندگی انسان شود و بر مبنای کلام امیرالمومنین(ع) که می‌فرمایند «ثمره العلم الحیاه»، هر علمی تا وارد میدان عمل نشده و باعث تکمیل و ارتقای زندگی بشر نشود، مانند درخت بی‌ثمر و بی‌حاصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی علوم و معارف دینی هم اگر در انسان تحول ایجاد نکند و وارد وجود انسان نشود، نمی‌تواند منشأ اثر باشد.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: دانشگاه تاکنون به دنبال این بود که ذهن‌ها را پر از سلسله معلومات و محفوظات کند و با کاربرد این علوم در زندگی کاری نداشت، اما خوشبختانه دانشگاه‌ها و مراکز علمی این توجه و عنایت را پیدا کرده‌اند و تصمیم دارند به سمت عملی کردن علم و کاربرد دانش پیش بروند. این موضوع باعث می‌شود زندگی مردم متحول شده و علم و دانش وارد جامعه شود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان با اشاره به شعار سال 98 اظهار داشت: مسئله رونق تولید باید در دستور کار دانشگاه‌ها و صنایع باشد و موضوع کشاورزی که در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده، طرح خوبی است، چرا که همواره یکی از تذکرات بنده در حوزه کشاورزی است.

امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: وظیفه شرعی و دینی خود می‌دانم که تأکید کنم باید تحولات اساسی و بنیادین در کشاورزی ایجاد شود، چرا که کشاورزی ما نسبت به گذشته متحول نشده است.

وی با بیان اینکه تحولات در حوزه کشاورزی با سرعت بالایی اتفاق می‌افتد و صنعت کشاورزی کنونی ما نمی‌تواند بازار خوبی کسب کند، گفت: استان گلستان 280 هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی دارد که می‌تواند به این موضوع اختصاص پیدا کرده و باعث رونق اقتصاد استان شود که البته اقداماتی از جمله زهکشی و کانال‌کشی در این زمینه شروع شده که باعث افزایش چندین برابری بهره‌وری زمین شده است. این موضوع باعث شده زمین‌های کشاورزی در سیل اخیر آسیب کمتری ببیند.

آیت‌الله نورمفیدی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند با استفاده از این ظرفیت به تربیت دانشجویان بپردازد تا در کنار علم، مهارت و عمل به دانشجویان آموزش دهد. این دانشگاه باید به بازار کار وارد شده و از این طریق به موضوع تولید ملی که مسئله بسیار مهمی است، توجه کند و بتواند بازارهای خوبی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خود فراهم کند. در این زمینه پیدا کردن بازار برای محصولات و خدمات، چگونگی تولید و رقابت‌پذیر بودن، از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به موضوع برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: یکی از برکات حوزه‌های علمیه، جلسات مباحثه و گفت‌وگوست که باعث می‌شود فکر طلاب باز شده و از نظر اخلاقی نیز متواضع‌تر شوند و فن سخنوری آنها تقویت شود. درباره دانشگاه‌ها هم چند سالی است که مقام معظم رهبری بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی تأکید دارند که متأسفانه این موضوع تاکنون آنگونه که باید، عملی نشده است. در صورتی که باید فضای گفت‌وگو و مباحثه در دانشگاه‌ها باز شود تا جوانان با ذهن‌های بسته پرورش نیابند.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: موضوع کرسی‌های آزاداندیشی فتح باب خوبی است که می‌توان در چارچوب قانون اساسی و شرع، جلسات مباحثه و مناظره برگزار کرد تا از این طریق جوانان در مسائل علمی، سیاسی و فرهنگی رشد یابند. اگر دانشگاه‌ها اینگونه عمل کنند، تعادل در جامعه ایجاد می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان در پایان تأکید کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی انتظار داریم با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، این فرهنگ را در دانشگاه‌های کشور نهادینه کند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال نساجی با اینکه به استان مازندران تعلق دارد اما به دلیل نبود زمین تمرینی مناسب، تمرینات خود را در تهران برگزار می‌کند که این موضوع با ناراحتی هواداران این تیم همراه شده بود و بارها نسبت به این موضوع گلایه‌های خود را به مسئولان استانی رسانده بودند. همچنین رفت و آمد به تهران باعث خستگی اعضای این تیم شده بود.

در همین رابطه مدیران باشگاه نساجی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر در استان مازندران به توافق رسیده‌اند تا کمپ تمرینی را در این دانشگاه ایجاد کنند. این کمپ شامل دو زمین چمن طبیعی، دو زمین چمن مصنوعی، رختکن، سیستم سرمایشی و گرمایشی و همچنین یک خوابگاه خواهد بود تا بازیکنان این تیم از فصل آینده تمرینات خود را در قائمشهر برگزار کنند.

مراحل اداری ساخت این کمپ انجام شده و میر امید هادیانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی موافقت خود را اعلام کرده‌اند تا این کمپ به وسیله باشگاه نساجی ساخته شود.

قرار است قرارداد ساخت این کمپ تمرینی روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت منعقد شود تا پس از مدت‌ها باشگاه نساجی در استان مازندران صاحب یک زمین تمرینی مناسب باشد.

کد خبر 6096226

دیگر خبرها

  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند