Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار در دنیا نقص ایمنی گیرنده اینترفرون آلفا رسپتور یک در یک کودک ۶ ساله بوشهری با مشارکت پزشک بوشهری و بخش ژنتیک انسانی دانشگاه راکفلر آمریکا شناسایی و گزارش شد.

به گزارش ایسنا، فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افرادی که به این بیماری مبتلا هستند در مقابل برخی از ویروس‌ها مانند سرخک، تب زرد و یا واکسن‌هایی که حاوی این نوع ویروس‌های تضعیف شده و زنده هستند دچار التهاب مغزی می‌شوند که در موارد شدید می‌تواند به مرگ بیمار منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر افشین شیرکانی با بیان اینکه با تشخیص و درمان به‌موقع این بیماری، این افراد می‌توانند از یک زندگی سالم برخوردار باشند گفت: بدن انسان برای مقابله با ویروس‌ها و میکروب‌ها به یک سیستم ایمنی سالم نیاز دارد، نقص سیستم ایمنی از معدود بیماری‌هایی هستند که هنوز در دنیا به خوبی شناخته نشده‌اند.

این فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی افزود: شناخت و درمان زودهنگام این نوع بیماری برای ادامه حیات بیماران ضروری است، پژوهش‌ها نشان می‌دهد از هر ده هزار نفر یک تن به بیماری‌های نقص ایمنی مبتلا می‌شود.

دکتر شیرکانی اضافه کرد: بدن انسان برای مقابله با ویروس‌ها به انواع اینترفرون ها نیاز دارد؛ اختلالات اینترفرون ها و گیرنده‌های آن‌ها هنوز به خوبی در دنیا شناخته نشده است و پزشکان در مورد این‌گونه بیماری‌ها هنوز اطلاعات کمی دارند.

وی عنوان کرد: نتیجه این پژوهش در یکی از معتبرترین مجلات پزشکی آمریکا به نام JEM در ماه جاری میلادی چاپ شده است.

به گزارش ایسنا، برای اولین بار در دنیا در بخش تحقیقات آلرژی و ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با همکاری مرکز پژوهش‌های ژنتیک انسانی دانشگاه راکفلر آمریکا، دانشگاه لوآن بلژیک و دانشگاه سوربن پاریس، دکتر افشین شیرکانی فوق تخصص آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به شناسایی و کشف بیماری نقص گیرنده یک اینترفرون آلفا شد.

دکتر افشین شیرکانی و همکاران وی علاوه بر شناسایی و کشف این بیماری، نشان دادند که "ژن‌درمانی" به عنوان یک روش قطعی و نهایی در درمان این بیماران می‌تواند بسیار مفید باشد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوشهر بيماري نقص ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟