Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه آموزش و پرورش، علی رمضانی در مورد جزئیات برگزاری کنگره پرسش مهر ۱۹ گفت: سال گذشته همزمان با اول مهر رئیس جمهوری با حضور در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی عترت منطقه ۹ تهران برای نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ پرسش مهر ۱۹ را در جمع فرهنگیان و دانش آموزان مطرح کرد.

وی افزود: رئیس جمهوری مطرح کرد که «پارسال چه مهارت‌هایی را در مدرسه آموختید و امسال چه انتظاراتی در این زمینه دارید؟ کدام مهارت‌ها بیشتر برای آینده زندگی شما مفید بوده و به کار می‌آید و مهم است؟»

به گفته رمضانی، همان طور که می‌دانید بر اساس برنامه ششم توسعه کشور به آموزش و پرورش تکلیف شده، هر دانش آموز در پایان تحصیل خود بتواند حداقل یک مهارت کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی در مورد آمار شرکت کنندگان در این مسابقه بر اساس رشته‌های مختلف گفت: از هنرهای نمایشی ۳۹ هزار و ۹۷۵ نفر، هنرهای آوایی یک میلیون و ۱۳۲ هزار ۱۶۷ نفر، هنرهای تجسمی ۶۶۹ هزار و۵۶۲ نفر، رسانه و فضای مجازی ۴۶ هزار و ۷۳۸ و حوزه ادبی و پژوهشی ۳۳۳ هزار و ۲۹۷ نفر در این برنامه شرکت کردند.

رمضانی خاطرنشان کرد: ۲۵۰ نفر از دانش آموزان و فرهنگیان برگزیده شدند که در کنگره پرسش مهر ۱۹ که روز سه شنبه ۲۵ تیرماه با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیران کل ستادی و استانی و مقام‌های عالی رتبه کشوری و لشکری و دانش آموزان در کنفرانس سران برگزار می‌شود، مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی در مورد اینکه طرح پرسش مهر چه کمکی به ارتقای سطح دانش دانش آموزان می‌کند، گفت: جوانان با توجه به جوان بودن و روحیه خلاقیت و ریسک پذیری می‌توانند به مدیران کمک کنند تا برنامه‌ها را به‌روزتر و شاداب‌تر ارائه دهند و مشورت کردن با بیش از دو میلیون دانش‌آموز خود یک فرصت مغتنم است.

رمضانی یادآور شد: پرسش مهر یک فرصت برای دانش‌آموزان به خصوص در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است که کمتر برای آنها این فرصت فراهم می‌شود ابداعات، اختراعات و تولیدات خود را معرض رقابت قرار دهند و از طرفی پرسش مهر توسط بالاترین مقام اجرایی کشور مطرح می‌شود.

**فرصت مغتنم پرسش مهر را قدر بدانیم

مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی گفت: ما باید در آموزش پرورش فرصت مغتنم پرسش مهر را قدر بدانیم. این سوالی که هر سال رئیس جمهوری با دانش آموزان مطرح می‌کند و از آنها برای مدیریت کشور کمک می‌خواهد تا از این فرصت در مدیریت کشور استفاده کند، یک فرصت بی نظیر است.

رمضانی ادامه داد: به دلیل اینکه سیاست گذاری پرسش مهر خارج از آموزش و پرورش انجام می‌شود و جز برنامه‌های داخلی آموزش و پرورش نیست، بنابراین مخاطب بیشتری را شامل می‌شود.

وی افزود: ۱۹ دوره از برنامه تاکنون برگزار شده و خوشبختانه با تغییر دولت‌ها برنامه تعطیل نشده که نشان می‌دهد پرسش مهر در کشور نهادینه شده است و مقام‌های مسئول کشور از مشورت کردن با دانش آموزان استفاده کردند و به آینده امیدوار شدند.

** مسئولان درجه یک کشوری در مراسم اختتامیه پرسش مهر حضور داشته باشند

رمضانی تصریح کرد: علاوه بر این انتظار داریم که برنامه پرسش مهر به دلیل اینکه برنامه‌ای است که از خارج به آموزش و پرورش تکلیف شده، نهادهای مسئولی که در خارج از آموزش و پرورش این برنامه ریزی را انجام می‌دهند، در این رویداد حضور پر رنگی داشته باشند.

وی افزود: نسل نوجوان نسبت به بعضی از مسائل حساسیت دارد و دوست دارد وقتی به سوال رئیس جمهوری پاسخ می‌دهد مسئولان درجه یک کشوری در مراسم اختتامیه پرسش مهر حضور داشته باشند و پاسخ دانش آموزان را ببینند.

رمضانی خاطر نشان کرد: علاوه بر این امسال بر اساس توافق نامه‌ای با صندوق کارآفرینی امید، برای دانش آموزان برتر تقدیر ویژه ای در نظر گرفته شده و کمک‌های اقتصادی به این دانش آموزان اعطا شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر