Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@02:21:39 GMT

۳۲ هزار تن گوشت قرمز در همدان تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۹۶۹۱

۳۲ هزار تن گوشت قرمز در همدان تولید می‌شود

مدیر امور دام جهاد‌کشاورزی همدان گفت: سال گذشته در استان همدان۳۰ هزار و ۹۵۰ تن گوشت قرمز تولید شد و امسال هم پیش‌بینی ما تولید ۳۲ هزار تن است که نسبت به سال ۳.۴ درصد افزایش دارد. ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، روح‌الله خدا‌رحمی ظهر امروز درجمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: سازمان جهاد‌کشاورزی استان برای حمایت از تولید گوشت قرمز چهار‌ نهاده‌اصلی مانند جو، ذرت، سبوس و کنجاله سویا را بین دامداران توزیع کرد؛ مقدار توزیع ماهانه سبوس استان هم بیش از2 هزارتن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقاد وزیر جهادکشاورزی از وابستگی صنعت طیور به واردات/ حجتی: صنعت طیور ایران دنباله رو آمریکاستعشایر 30 درصد گوشت استان اصفهان را تأمین می‌کنندتداوم کاهش قیمت گوشت در بازار تهران / انگور یاقوتی رکورد قیمت را شکست + جدول

وی با بیان اینکه استان  379 هزار راس دام سنگین و یک‌میلیون و 266 هزار راس دام سبک دارد، افزود: سال گذشته در استان همدان30 هزار و 950 تن گوشت قرمز تولید شد و امسال هم پیش‌بینی ما تولید 32 هزار تن است که نسبت به سال 3.4 درصد افزایش دارد.

این مسئول در جهاد کشاورزی استان دلیل افزایش تولید گوشت قرمز استان را اصلاح‌نژادی، بهبود تغذیه و مدیریت دامداری‌ها عنوان کرد  و گفت: با لحاظ جمعیت یک میلیون‌ 38 هزار و 234 نفر در استان، مصرف گوشت قرمز استان21 هزار تن بوده است و مازاد آن هم 9 هزار و 900 تن است.

خدار‌حمی تاکید کرد: همچنین برای تامین غذای دام‌ها؛ افزون بر توزیع چهار‌نهاده، کنسانتره که ارزش غذایی بالا دارد و عاری از هر نوع مواد مضر مانند میکروب و یا کپک است هم بین دامداران توزیع شده است. و اکنون در استان همدان8 کارخانه تهیه و تولید خوارک دام فعال داریم.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان بااشاره بر اینکه جابه‌جایی و خرید و فروش هر دامی بدون پلاک گوش ممنوع است، اظهار داشت: در هر شهرستان یک میدان دام برای خرید و فروش و عرضه دام وجود دارد و 30 مامور پلاک زن هم برای پلاک‌زنی با دامداران همکاری دارند.

وی گفت: هر دامی که به میدان فروش و عرضه دام وارد می‌شود یا برای کشتار به یکی از 7 کشتار‌گاه استان منتقل می‌شود یا پرواری و یا داشتی است که در هر صورت باید شماره 15 رقمی پلاک گوش داشته باشد و ماموران بیمه دام هم از این شماره برای بیمه شدن دام‌ها استفاده می‌کنند.

خدار‌حمی با اعلام اینکه سال قبل 108 هزار پلاک رایگان بین تشکل‌های دامی جدای از هزینه 1300 تومانی نصب  و ثبت در سامانه توزیع شد، ابراز کرد: هم اکنون اتحادیه دام سبک هم 48 هزار پلاک در اختیار برای نصب بر روی دام‌ها دارد.

وی  گفت: تقاضای خرید دام سبک بیشتر است اما به دلیل تغذیه دام سبک در مرتع محدودیت تولید این دام وجود دارد پس برای تامین نیاز این دام به دنبال تولید دام سبک بر اساس طرحی هستیم که خارج از مرتع باشد. در قانون هم کاهش دام سبک در مراتع تکلیف شده است.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان همدان بدون اشاره به آمار خروج دام سبک از مراتع و بازه اجرای آن، اظهار داشت طبق قانون در برنامه ششم توسعه در کشور باید 3 میلیون دام سبک از مراتع کشور خارج شود که در استان همدان هم برنامه‌ریزی برای کاهش خروج دام با برنامه‌ریزی برای پرورش دام سبک در سامانه غیر‌مرتعی آغاز کردیم.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۹۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی