Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@03:26:01 GMT

حذف برچسب قیمت کالاها غیرقانونی است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۳۲۵۵۱

حذف برچسب قیمت کالاها غیرقانونی است

رویداد۲۴ رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگویی درباره حذف برچسب قیمت از روی کالاها، گفت: نصب برچسب قیمت بر روی کالا الزامی بوده و کنترل‌های بسیاری برای اجرایی شدن این مهم صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه حذف برچسب قیمت از روی اجناس غیرقانونی است، افزود: درج نشدن قیمت بر روی کالاها یکی از مواردی است که باعث تشکیل پرونده در سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تعزیرات حکومتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به تأثیر راه‌اندازی سامانه جامع تجارت در توزیع کالاها، خاطرنشان کرد: تمامی این‌ سامانه‌ها جهت کنترل و رصد نحوه توزیع کالا طراحی شده‌ تا ردیابی مسیر توزیع الکترونیکی ممکن شود.

منبع: خانه ملت برچسب ها: رویداد24 ، رضا رحمانی ، حذف برچسب قیمت کالاها ، کالاهای اساسی ، سامانه جامع تجارت سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رضا رحمانی حذف برچسب قیمت کالاها کالاهای اساسی سامانه جامع تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

گفتنی است، تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت به تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

کد خبر 6093439

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • طلا فروشان باز هم زیر بار نرفتند!
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد