Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر مونسان روز دوشنبه در حاشیه افتتاح و بازدید از چند طرح گردشگری در سی سخت کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی این طرح‌های سرمایه گذاری بین ۱۰ تا بالای ۹۰ درصد است که بخش عمده‌ای از آنها ظرف دو سال آینده به بهر برداری می رسند.

وی تاکید کرد با توجه به مشکلات اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، در شرایط کنونی بخش گردشگری و سرمایه گذاری بر روی آن می‌تواند بهترین و مناسب‌ترین راه برای نجات کشور و غلبه بر تنگناها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی سال گذشته افزون بر ۲۰۰ هزار شغل پایدار در بخش گردشگری کشور ایجاد شد.

مونسان همچنین یکی از رویکردهای مهم دولت تدبیر و امید و شخص رئیس جمهوری را توسعه فضاهای گردشگری و اکوتوریسم روستایی با حفظ سنت‌ها، آداب و رسوم گذشتگان و توجه به حفظ آثار تاریخی دانست و گفت: توسعه و گسترش روزافزون واحدهای بوم گردی در راستای همین سیاست راهبردی است.

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: شمار مراکز گردشگری از ۴۰۰ مورد در اوایل دولت دوازدهم هم اینک به یکهزار و ۵۶۰ مرکز رسیده است و این تعداد تا پایان سال جاری به بیش از ۲ هزار واحد بوم گردی می‌رسد.

مونسان گفت که هدفگذاری دولت و سازمان میراث فرهنگی سه برابر شدن این رقم تا پایان دولت دوازدهم است و حتی رئیس جمهوری به رقم بالای یک میلیون واحد تاکید دارد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دولت گام‌های مثبتی در این راستا و برای توسعه گردشگری روستایی برداشته که تخصیص ۱۰ درصد سهم تسهیلات اشتغال بخش روستایی و عشایری به این حوزه بیانگر توجه دولت به این مهم است.

مونسان گفت: از سهم حدود سه میلیارد دلاری اعتبارت و تسهیلات روستایی و عشایری از محل کمک صندوق توسعه ملی و سهم پیش بینی و اختصاصی بانک‌های عامل برای اشتغال روستایی و عشایری، بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد ریال آن به توسعه گردشگری روستایی از جمله فضاهای بوم گردی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: تخصیص رقم ۱۲۰ هزار میلیارد ریالی با محاسبه ارز چهار هزار تومانی است و بدون شک با متوسط نرخ ارز آزاد این رقم به بیش از ۲ برابر می‌رسد که عدد قابل توجهی برای توسعه گردشگری روستایی خواهد بود.

مونسان تاکید کرد که همچنین ۱۰ درصد از این میزان تسهیلات روستایی و عشایری به بخش صنایع دستی و فرش دست باف اختصاص یافته که می‌تواند با جذب این رقم، این حوزه نیز رونق چشمیگری یابد.

مونسان امروز به منظور افتتاح و بازدید از چند طرح گردشگری و همچنین حضور در جشنواره ملی عشایر با حضور ۱۵ استان در کهگیلویه و بویراحمد به یاسوج سفر کرده است.

افتتاح مجتمع گردشگری دال دنا با سرمایه گذاری افزون بر ۱۲۰ میلیارد ریالی در شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا، مرکز بوم گردی سی سخت، موزه یاسوج و مجتمع بزرگ در حال اجرای پارک آبی یاسوج از جمله طرح‌های افتتاحی و مورد بازدید امروز معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بود.

۳۰۱۶/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد