Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه رویدادهای بزرگ بین‌المللی مانند جام‌جهانی فوتبال و بازی‌های مختلف آسیایی و المپیک، محل نمایش فرهنگ کشورهای شرکت‌کننده است، گفت: در چنین رویدادهایی باید از تمام ظرفیت‌های مدیریتی برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و اجرای آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: نهادهای تصمیم‌گیرنده ورزش در این زمینه باید با نهادهایی دیگر همچون وزارت امور خارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همچنین سازمان میراث فرهنگی، تعاملات لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چهار نهاد جزو نهادهایی هستند که همکاری با آنها برای حضور بین‌المللی ورزشکاران در قالب کاروان ایران به نوعی لازم و ضروری است.

معاون فرهنگی وزیر ورزش با یادآوری تشکیل ستاد فرهنگی بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در وزارت ارشاد تصریح کرد: در واقع این‌گونه پیش‌بینی شده که برای دوره پیش‌روی بازی‌های المپیک، علاوه بر ظرفیت‌های ورزش که شامل وزارت ورزش و کمیته‌های المپیک و پارالمپیک می‌شود، از ظرفیت‌های دیگر نهادها هم استفاده کنیم. تصمیم اتخاذ شده بر همین اساس بوده است بخصوص اینکه در وزارت ارشاد و در حوزه هنر و موسیقی، از ظرفیت‌های خوبی برخوردار هستیم.

احمدی در عین حال تأکید کرد که محوریت کار در رابطه با برنامه‌های فرهنگی المپیک ۲۰۲۰ توکیو همچون دیگر مسائل مربوط به این بازی‌ها با ستاد عالی بازی‌های المپیک و پارالمپیک است.

این مقام مسئول در وزارت ورزش افزود: این ستاد از یک سال و نیم پیش با حضور وزیر ورزش، معاونان وی، رؤسا و دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک و دیگر مسئولان مرتبط، تشکیل و آغاز به کار کرد. تمام موضوعات مرتبط با تشکیل کاروان، برای حضور در میادین توکیو در این ستاد، بررسی و مصوبه نهایی خود را می‌گیرد؛ برنامه‌های فرهنگی مستثنی از سایر موارد نیست.

وی با بیان اینکه در ذیل ستاد عالی بازی‌های آسیایی، پاراآسیایی و المپیک، کمیته‌های مختلفی فعالیت دارند، یادآور شد: هر یک از این کمیته‌ها بنا به فراخور مسئولیت‌هایشان تشکیل می‌شوند. در هر یک از این کمیته‌ها، برنامه‌های پیشنهادی زیادی، مطرح و در رابطه با آنها تصمیم‌گیری می‌شود. تأکید می‌کنم که عالی‌ترین مرجع برای تمام برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در ستاد عالی انجام می‌شود.

معاون فرهنگی وزیر ورزش با اشاره به فعالیت کمیسیون فرهنگی در کمیته ملی المپیک گفت: این کمیسیون متشکل از جمعی از فرهیختگان است، کمیسیون فرهنگی دو، سه کمیسیون فعال در کمیته ملی المپیک است که هر دو هفته یکبار جلسه دارد و موضوعات مختلف در آن بررسی می‌شود.

«البته به نظر می‌رسد کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک، فعالیت مثبت زیادی ندارد و این موضوع را می‌توان از چگونگی برنامه‌های فرهنگی در ادوار گذشته بازی‌های آسیایی و المپیک متوجه شد چرا که در هیچ دوره‌ای از بازی‌ها، برنامه فرهنگی به معنای واقعی اجرا نشد؟»

عبدالحمید احمدی که خود عضو کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک است، در واکنش به این موضوع مطرح شده توسط خبرنگار مهر گفت: بحث فرهنگی المپیک ۲۰۲۰ از مدت‌ها پیش در این کمیسیون مطرح بود ضمن اینکه کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک همچون دیگر کمیسیون‌های این کمیته، نقش اجرایی ندارد. برنامه‌های پیشنهادی در این کمیسیون، بررسی و به رئیس کمیته ارائه می‌شود تا وارد مرحله اجرایی شود.

وی همچنین تأکید کرد: شما مدعی هستید که پیش از این برنامه فرهنگی قابل توجهی برای رویدادهای آسیایی و المپیک نداشتیم؛ نمی‌دانم بر چه مبنا این صحبت را مطرح می‌کنید درحالی‌که در بازی‌های آسیاییِ قبل و بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۶، برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای اجرا شد.

معاون فرهنگی وزیر ورزش در رابطه با عمده برنامه‌های فرهنگی که باید برای المپیک ۲۰۲۰ مد نظر قرار گیرد، این‌گونه توضیح داد: این برنامه‌ها باید در دو بخش کلی پیش‌بینی شود که یکی از آنها شامل برنامه‌هایی برای کاروان اعزامی خواهد بود. این بخش از برنامه در خود ستاد پیش‌بینی می‌شود. با توجه به زمان حضور اعضای کاروان ایران در توکیو و محدودیت‌هایی که در دهکده بازی‌ها وجود خواهد داشت، باید برنامه‌های فرهنگی شامل برنامه‌های مذهبی و اوقات فراغت در نظر گرفته شود؛ به گونه‌ای که در شرایط روحی ورزشکاران و بهبود آنها تأثیرگذار باشد.

وی اظهار داشت: این برنامه‌ها ویژه اعضای کاروان است که حتی بخشی از آنها باید پیش از اعزام اجرا شود. بخش دیگری از برنامه‌های فرهنگی مربوط به معرفی فرهنگ ایران می‌شود که قاعدتاً عمده آن باید در جریان برگزاری بازی‌های المپیک نمایش داده شود. این دسته از برنامه‌ها حتی می‌تواند در دیدارهایی که ورزشکاران ایران با همتایان خود در دیگر کشورها دارند و در کل توسعه روابط میان آنها کمک کند.

احمدی تأکید کرد: المپیک بهانه‌ای است تا خارج از دهکده بازی‌ها، فرصت لازم برای معرفی ظرفیت فرهنگی و هنری ایران را فراهم کنیم؛ موسیقی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی و … از جمله محورهای هنری است که با بهره‌گیری از آنها می‌توانیم ارائه‌گر فرهنگ و هنر کشورمان باشیم. این کار می‌تواند در قالب برپایی نمایشگاه‌ها اجرا شود. در کل اینکه قطعاً با کمک نهادهای مربوطه برای المپیک توکیو، برنامه‌های فرهنگی قابل توجهی اجرا خواهد شد.

کد خبر 4660199 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحمید احمدی وزارت ورزش و جوانان المپیک 2020 توکیو وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • باخ: کار من دخالت در سیاست نیست
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی