Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: دو خط جدید ۲۵۰ تنی با تکنولوژی روز دنیا برای پردازش پسماند با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در حال احداث است و آبان ماه سال جاری در مدار بهره‌برداری آزمایشی قرار می‌گیرد. 

علی دهنوی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: عملیات عمرانی احداث دو خط جدید پردازش پسماند تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دو پروژه در کارخانه کود آلی در حال انجام است، افزود: یکی از این پروژه‌ها ایجاد لاگون‌های تبخیری شیرابه است تا شیرابه پسماندها در زمین نفوذ نکند و دومین پروژه احداث دو خط جدید پردازش است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از دیگر پروژه‌های این سازمان را ساخت دو دستگاه خود دریافت پسماند توسط یک شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: با تست‌های آزمایشی این دو دستگاه و با ساخت تعدادی دیگر تا اواخر امسال، تلاش خواهد شد در مکان مناسبی همچون محور چهارباغ و میدان امام(ره) نصب شود؛ این دستگاه‌ها قادر به دریافت قوطی‌های "پت و کن" است.

وی خاطرنشان کرد: طراحی اولیه ایستگاه هوشمند جمع‌آوری پسماند در محور چهارباغ نیز در حال انجام است تا شهروندان در هر ساعت از شبانه روز بتوانند پسماند خشک تفکیک شده را تحویل داده و اصفهان کارت خود را شارژ کنند.

دهنوی با اشاره به پروژه‌های سال گذشته سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان افزود: توزیع جعبه‌های ایمن را یکی از اقدامات مهم برشمرد که در این فرایند ۳۳۰ هزار جعبه در بین دانش‌آموزان توزیع شد و بیش از ۸۰ درصد خانواده‌های اصفهانی این جعبه‌ها را دریافت کردند.

وی آموزش متصدیان ایستگاه‌های ثابت دریافت پسماند را از دیگر اقدامات انجام شده در سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان عنوان کرد و گفت: در سال جاری نرخ خرید پسماند از در منازل کیلویی ۲۰۰ تومان و در ایستگاه‌های پسماند کیلویی ۳۰۰ تومان تعیین شده تا شهروندان رغبت بیشتری برای مراجعه به ایستگاه‌های ثابت پسماند داشته باشند؛ البته کیفیت و تنوع اقلام و هدایا تغییر پیدا کرده و این در حالی است که این رقم در صورت شارژ اصفهان کارت ۵۰ تومان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: برای دفن پسماند پزشکی در اصفهان لندفیل بهداشتی پزشکی در حال طراحی است و قرارداد آن با دانشگاه علوم پزشکی منعقد شده تا بتوانیم پایان امسال عملیات اجرایی آن را آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه این سازمان ۱۰۰ نفر نیرو دارد، افزود: در شهر اصفهان تعداد ۴۰۰ نفر نیرو در جمع آوری پسماند خشک از سطح شهر همکاری می‌کنند.

دهنوی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین یک هزار تن پسماند خانگی در شهر اصفهان تولید و با همکاری پیمانکاران در کارخانه کود آلی که قدمتی ۳۰ ساله دارد، جمع‌آوری و پردازش می‌شود، تصریح کرد: ۶۰ درصد این پسماند موادغذایی است که از آن کمپوست تولید می‌شود، ۴۰ درصد پسماندها نیز اقلامی همچون نایلون‌ها است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شهروندان حدود پنج درصد پسماندها را تفکیک می‌کنند در حالی که نرمال بین المللی بیش از ۲۰ درصد است که انتظار می رود شهروندان برای رسیدن به این میزان همکاری کنند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پسماند شهري سازمان پسماند شهرداری اصفهان شهر شهرداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد

تین نیوز

رئیس هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید گفت: تاکنون پروانه تاسیس چند شهرک دولتی صادر شده و نخستین پروانه بهره برداری شهرک دولتی توسط دبیرخانه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور صادر شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «سعید غفوری» در نخستین جلسه مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ افزود: همه اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد.

وی گفت: نظام مند کردن شهرک های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

غفوری بر همراهی ستاد شهرک سازی برای تقویت نقش آفرینی شهرک ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید، از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهر های جدید قرار گرفته و با حمایت های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذار و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره برداری شهرک ها، می تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری، با برگزای جلسات مستمر بررسی طرح شهرک ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب کرده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در یک هزار و ۲۴ هکتار زمین، صادر کرده است. علاوه بر این، پروانه بهره برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی «پردیس زندگی» یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین پارسال در مجموع ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شد. ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در این شهرک ها که در استان های فارس، البرز، آذربایجان شرقی، یزد و قم قرار گرفته اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از هشت هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته است.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان سنجی، مکان یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی انجام شده، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحدپذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک های نیمه تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک سازی است که تمامی پهنه های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

در این جلسه سایر اعضای ستاد مدیریت شهرک سازی کشور شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی،میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد