Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -یک فعال سیاسی اصول‌گرا گفت: پایین بودن مشارکت در انتخابات به نفع هیچ کدام از جریان‌های سیاسی نخواهد بود

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، با اشاره به بیانیه اخیر قالیباف در دعوت از جوانان برای حضور در انتخابات و اینکه آیا این اقدامات مغایرتی با عملکرد شورای وحدت اصولگرایان ندارد با بیان اینکه خود آقای قالیباف در شورای وحدت حضور دارد، گفت: بیانه قالیباف مغایرتی با شورای وحدت اصول‌گرایان نداشته و در راستای برنامه‌های آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه مدرسین گفته حضوری در مسائل انتخاباتی نخواهد داشت اما جامعه روحانیت مبارز حضور دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره برنامه و آرایش اصول‌گرایان در انتخابات آتی مجلس اظهار داشت: گفتمان‌های مختلفی مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است اما هنوز به یک جمع‌بندی واحد نرسیده‌ایم که کدام گفتمان را متناسب و منطبق‌ با شرایط روز، نیازها و خواست‌های مردم را انتخاب کنیم.

وی افزود: محوریت گفتمان‌ها مطالبات مردم و مشکلاتی فراروی نظام است که به نقش مجلس در رفع آنها باز می‌گردد.

ترقی درباره میزان اقبال و رای‌آوری لیست‌ها گفت: در شهرهای کوچک انتخابات به صورت لیستی نیست و باید به اقتضاهای هر منطقه توجه ‌کرد.

وی درباره شایعه حضور برخی از آقازاده‌ها در لیست‌های انتخاباتی اظهار داشت: اگر منظور شما جریان اصلاح‌طلبی است باید بگویم که سیاست‌های آنها کمی فراتر از این مسائل است و با توجه به شرایطی که از نظر رای آوری دارند پرداختن به این شیوه‌ها را نباید در پیش بگیرند.

معاون بین‌الملل حزب موتلفه با بیان اینکه اصلاح‌طلبان می‌بایست روش‌های دیگری را برای انتخابات آینده اتخاذ کنند، مدعی شد: به نظر می‌رسد می‌خواهند بیشتر روی خانم‌ها کار کنند و همچنین روی موضوعاتی که بتوانند دوقطبی بیشتری را در جامعه ایجاد کند، کار خواهند کرد.

وی افزود: اصلاح‌طلبان بیشتر از شیوه‌های رقیب‌هراسی و اینکه جامعه را نسبت به رقیب دچار نگرانی کنند، برای موفقیت‌شان در انتخابات پیش رو بهره خواهند برد. به علاوه اینکه می‌خواهند در برخی از  نقاط سرلیستی داشته باشند که دیگر اعضای لیست را به دنبال خود بکشاند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره میزان اقبال اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده گفت: طبیعتاً اینگونه نیست که هیچ اقبالی به آنها وجود نداشته باشد، بالاخره یک تعدادی طرفدار دارند.

وی افزود: از طرفی شیوه‌های تبلیغاتی و کار انتخاباتی در سازمان رای مردم تاثیر می‌گذارد لذا همچنان فکر می‌کنم که اصلاح‌طلبان به عنوان یک رقیب جدی مورد توجه اصولگرایان هستند.

ترقی در واکنش به گفته برخی مبنی بر کاهش مشارکت در انتخابات مجلس و نفع جریان‌های سیاسی، گفت: پایین بودن مشارکت در انتخابات به نفع هیچ کدام از جریان‌های سیاسی نخواهد بود که حالا بخواهیم بگوییم ممکن است یک جریانی در این شرایط اقبال بیشترین برای برنده شدن داشته باشد.

وی افزود: اصل مشارکت یکی از اصول مورد توجه دموکراسی و انتخابات در کشور ما هست و باید همه احزاب و جریان‌ها برای حفظ و افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنند.

ترقی ادامه داد: اجازه ندهیم عملکرد دولت و این ناکامی که ممکن است در پی آن پدید آید عاملی برای قهر کردن با صندوق باشد.

این اصولگرا گفت: صندوق مهمترین عامل در تعیین سرنوشت مردم است اما مردم باید دقت بیشتری در انتخاب خود داشته باشند. بهترین، اصلح‌ترین و کارآمدترین را انتخاب و مشارکت‌شان را موثر، مفید و کیفی کنند.

ترقی با بیان اینکه حزب مؤتلفه طبق روال معمول در جهت تحکیم و انسجام در سطح کشور تلاش می‌کند و برای رسیدن به مصداق‌های صالح و شایسته در حال کمک و رایزنی هستیم، درباره حضور جریان بهاری‌ها در انتخابت مجلس که منتسب به احمدی‌نژاد هستند، گفت: به نظر می‌رسد که جریان موسوم به بهاری‌ها نیز قصد حضور در صحنه رقابت را دارند اما اینکه با چه کسی و با چه گفتمانی حضور پیدا می‌کنند، هنوز خیلی ظهور و بروز پیدا نکرده است.

وی در مورد اقبال به جریان بهاری‌ها گفت: این موضوع به چند عامل بستگی دارد، نخست اینکه نامزدهای معرفی شده آنها چه کسانی باشند، دوم اینکه با چه گفتمانی در انتخابات حاضر شوند. با این همه این جریان یک کف رایی را در جامعه و طرفداران خود دارد اما طبیعتاً اقبال چندانی به آن‌ها به چشم نمی‌خورد.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟