Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به طولانی بودن زمان ارزیابی طرح‌های فناورانه گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان همزمان با طراحی محصولات خود مستندات را آماده کنند، زمان ارزیابی کاهش می‌یابد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ سیاوش ملکی‌فر معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در دومین گردهمایی مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با اشاره به خدمات حمایتی این صندوق از شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: در حال حاضر ما به منظور ارائه تسهیلات مناسب‌تر به شرکت‌های دانش‌بنیان نسبت به فعال‌سازی صندوق‌های پژوهش و فناوری اقدام کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحدت ادامه داد: در این راستا ما تسهیلاتی بالغ بر ۲۶۹ میلیارد تومان را با نرخ ترجیحی در اختیار ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری قرار داده‌ایم.

به گفته معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی، تاکنون این تسهیلات به صندوق‌های پژوهش و فناوری اعطا شده است، ضمن آنکه از ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری، ۶ مورد آن در حوزه سلامت فعالیت دارند.

ملکی‌فر ادامه داد: علاوه بر آن ما به منظور کاهش صف‌های انتظار برای شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام کرده‌ایم آن دسته از شرکت‌هایی که تسهیلاتی کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان درخواست دارند، به صندوق‌های پژوهش و فناوری مراجعه کنند. در چنین شرایطی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری مراجعه کنند.

به گفته وی، شرکت‌هایی که تقاضای تسهیلات بیش از ۵۰۰ میلیون تومان را دارند، باید درخواست‌های خود را به صندوق شکوفایی و نوآوری ارائه دهند.

معاون توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین از کاهش زمان صدور ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و یادآور شد: در گذشته برای صدور ضمانت‌نامه ۶۰ روز زمان نیاز داشت، ولی در بازمهندسی که در اعطای تسهیلات صورت گرفت، این زمان به یک روز کاهش یافت.

ملکی‌فر همچنین در خصوص زمان‌بر بودن ارزیابی طرح‌ها با تاکید بر اینکه اعطای گواهینامه برای ارزیابی طرح‌ها به مدت ۲ و نیم سال امری عادی نیست، خاطرنشان کرد: در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان همزمان با طراحی محصولات خود مستند را آماده داشته باشند، در زمان مقتضی اقدام به ارزیابی طرح‌های آن‌ها خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت های دانش بنیان ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان صندوق های پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان