Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویبنامه هیات وزیران درباره آیین‌نامه اجرایی تبصره ۱۹ ماده واحده قانون بودجه کل کشور که رقمی معادل ۱۲.۵۸۸.۱۲۳ میلیون ریال برای تمامی استان‌هاست، توسط معاون اول رییس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، هیات وزیران در جلسه نهم تیرماه ۱۳۹۸ و به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد تبصره ۱۹ ماده واحده قانون بودجه امسال آیین نامه اجرایی این تبصره را تصویب کرد که این مصوبه از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ماده سوم این آیین نامه آمده است: به منظور استفاده از منابع تعهد شده دولت موضوع تبصره ۱۹ قانون، اقداماتی در ضمن فرایند اجرایی دستورالعمل ماده ۲۷ قانون الحاق دو انجام می شود.

 

بر این اساس، دستگاه اجرایی استفاده کننده از منابع تعهد شده دولت، حسب مورد به صورت تسهیلات تلفیقی یارانه سود یا کمک برای استملاک زمین و از محل دارایی های دستگاه های اجرایی را ضمن تهیه گزارش تصمیم به واگذاری و در تهیه الگوی مالی منظور می کند.

 

در بند (ب) این ماده آمده است: دستگاه اجرایی موظف است شرایط و منابع تعهد شده دولت و همچنین گواهی ها و تضمین های قابل ارائه به بخش های خصوصی، تعاونی و شهرداری ها و دهیاری ها و سایر حمایت های مورد نظر حسب قوانین و مقررات را در اسناد فراخوان خود اعلام کند.

 

بر اساس ماده ۴ این آیین نامه، منابع مالی برای طرح های قابل مشارکت در هر فصل، با استفاده از یک یا ترکیبی از موارد «بودجه کل کشور»، « بخش خصوصی و تعاونی» و «از محل دارایی های دستگاه های اجرایی» تامین خواهد شد.

 

بر این اساس، دستگاه ها می توانند از محل درآمدهای اختصاصی خود تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال برای خرید محصول، یارانه سود یا وجوه اداره شده با تایید سازمان برنامه و بودجه استفاده کرده و شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز تا سقف ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان را برای طرح های جدید استانی اختصاص دهد.

 

در بخش تامین مالی بخش خصوصی و تعاونی نیز منابع مالی خارجی تا سقف معادل ریالی ۳۰ میلیارد دلار به علاوه باقی مانده سهمیه سال قبل با رعایت ضوابط تبصره ۳ ماده واحده قانون بودجه پیش بینی شده است. همچنین در این بخش، آورده بخش خصوصی، تعاونی و شهرداری ها و دهیاری ها، تسهیلات بانک عامل و منابع تجهیز شده از طریق بازار سرمایه و تسهیلات ریالی و ارزی صندوق توسعه ملی تعیین شده اند.

 

از سوی دیگر در بند (پ) این آیین نامه آمده که دستگاه های اجرایی می توانند به منظور استفاده از دارایی ها و اموال خود برای تامین بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود (تعهدات برابر سرمایه گذار) در چارچوب قوانین و مقررات نسبت به فروش دارایی های مازاد خود اقدام کنند.

 

اعتبارات استانی تمام استان ها در این زمینه رقم ۱۲.۵۸۸.۱۲۳ میلیون ریال اعلام شده است./

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت دهه کرامت در فارس زلزله مسجدسلیمان شیراز حجت الاسلام ارزانی هلال احمر حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع شاهچراغ آیت الله حسینی شاهرودی معاون اول رییس جمهوری دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در اواسط تابستان سال ۱۴۰۲ آیین‌نامه واردات خودرو جانبازان از سوی هیات وزیران به تصویب رسید. این آیین‌نامه در راستای حمایت از ایثارگران و تسهیل در امر واردات خودرو برای جانبازان محترم تدوین شده بود. با وجود این، بنیاد شهید و امور ایثارگران در بررسی این آیین‌نامه، ایراداتی را در آن تشخیص داد و به همین دلیل، پیشنهاد اصلاح آن را در تاریخ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ به هیات دولت ارسال کرد.

نهایتا پس از پیگیری‌های مستمر بنیاد شهید و با درک صحیح دولت از نیازها و دغدغه‌های جانبازان سرافراز، در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ اصلاحیه این آیین‌نامه به تصویب هیات وزیران رسید.

مهم‌ترین تغییر در این اصلاحیه، حذف ماده ۲۰ آیین‌نامه قبلی است. ماده ۲۰ پیشین، خرید و فروش خودروهای جانبازان را به مدت ۵ سال ممنوع می‌کرد. این موضوع، نارضایتی بسیاری از جانبازان را به دنبال داشت، چرا که آن‌ها را در استفاده از خودروهای خود محدود می‌کرد.

با حذف ماده ۲۰ جانبازان عزیز پس از واردات خودرو می‌توانند آزادانه نسبت به خرید و فروش آن اقدام کنند. این اقدام گامی مهم در جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های جانبازان محترم و تسهیل در امور مربوط به خودروهای ایشان تلقی می‌شود.

۲۲۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900301

دیگر خبرها

  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد