Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، مجید غفوری منش از راه اندازی قریب الوقوع کارخانه آهن اسفنجی در اردکان یزد خبر داد و گفت: کارخانجات آهن اسفنجی اردکان به مبلغ ۵۲میلیون یورو در سال۹۷توسط شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران، تامین مالی شد و بنابر اعلام مدیران ارشد این کارخانه، در شهریورماه سال جاری این واحد تولیدی به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته غفوری منش از جمله پروژه های مهم تامین مالی شده در بخش صنعت معدن احداث واحد تولید آهن اسفنجی در اردکان به میزان ۷۰میلیارد ریال و بیش از ۵۲میلیون یورو است که تاکنون۳۵میلیاردریال و ۴۲میلیون یورو از این تسهیلات پرداخت شده و برای ۱۸۷نفر اشتغال ایجاد می کند. این واحد تولیدی ۵۰میلیون دلار در سال برای کشور ارزآوری دارد.

وی در ادامه بیان در تشریح عملکرد شعبه یزد بانک توسعه صادرات گفت: بررسی عملکرد شعبه یزد بیانگر تلاش شعبه برای اعطای تسهیلات و ایجاد تعهدات در کلیه بخش ها بوده و اعطای تسهیلات صادراتی و غیر صادراتی، فعالیت مستمر در حوزه اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان، گشایش اعتبار اسنادی داخلی ریالی و وارداتی نشان دهنده عزم شعبه به جهت فعالیت در کلیه بخش ها ست.

وی افزود: خرید بروات اسنادی وارداتی در سه ماهه اول سال جاری ۱۲میلیون و ۶۴۷هزاردلار بوده در حالیکه در مدت مشابه در سال گذشته این رقم ۳۵هزار دلار بود. لازم به ذکر است در راستای حمایت هر چه بیشتر از صادرکنندگان، ۶۵درصد از تسهیلات اعطایی بانک از محل منابع صندوق توسعه ملی بوده که با منابع بانک به صورت تسهیلات تلفیقی با نرخ ۱۴.۵- ۱۴درصد به صادرکنندگان تخصیص یافته است.

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات اعلام کرد: تا کنون ۲۲۰هزار یورو از صادرکنندگان ارز به صورت اسکناس خریداری کرده ایم که با همکاری صرافی توسعه صادرات ما به ازای ریالی آن در اسرع وقت به صادرکنندگان به نرخ روز پرداخت شده است؛ بانک توسعه صادرات محدودیتی برای خرید ارز صادراتی صادرکنندگان ندارد.

غفوری منش با اشاره به خواسته مدیرعامل بانک توسعه صادرات برای تحت پوشش قرار دادن تمامی صادرکنندگان واجد شرایط دریافت تسهیلات صادراتی، گفت: در حال حاضر ۱۷۰صادرکننده در استان فعالیت دارند که بالغ بر ۱۰۰صادرکننده مشتری شعبه یزد بانک توسعه صادرات هستند؛ تلاش داریم با برنامه ریزی برای جذب مشتریان تازه با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سایر صادرکنندگان را شناسایی و از آنها دعوت کنیم تا از مجموعه ای از خدمات و تسهیلات این بانک برای تسهیل فرایند های صادراتی خود بهره مند شوند.

مجید غفوری منش گفت: در نظر داریم در ادامه سیاست های بانک در حمایت از شرکت های دانش بنیان و فناورانه استان، با حضور شرکت های دانش بنیان نشست های هفتگی در محل شعبه برگزار کنیم؛ بر اساس این ایده، در این جلسات هفتگی، شرکت های دانش بنیان می توانند علاوه بر آشنایی با خدمات بانک توسعه صادرات در کلاس های آموزشی مختلف در حوزه امور مالی، آشنایی با خدمات بانک و سایر مهارت های صادراتی شرکت کنند.

به گفته رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات در سال ۹۷با جذب شرکت های دانش بنیان و اعطای تسهیلات به آنها و همچنین صدور گشایش اعتبار اسنادی داخلی ریالی سبد خدمات به مشتریان شعبه متنوع تر گردید.

وی اضافه کرد: در مجموع ۳۰۰شرکت دانش بنیان در یزد فعالیت دارند ۱۵درصد این شرکت ها به لحاظ صادراتی توانمند هستند با توجه به این ظرفیت سال گذشته یزد به عنوان استان پایلوت برای توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان انتخاب شد.

غفوری منش در ادامه یادآور شد: شعبه یزد به منظور تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان برای واردات مواد اولیه واحدهای تولیدی، ثبت سفارش واردکنندگان استان را به صرافی توسعه صادرات انتقال داده و به این ترتیب ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه تولید استان، فراهم می شود؛ واردات استان را مواداولیه، کالای واسطه ای و ماشین آلات تولیدی مورد نیاز خطوط تولید، تشکیل می دهند.

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران اظهار امیدواری کرد در سال رونق تولید بتوانیم از طریق حمایت از واحدهای تولیدی صادرات محور گامی بلند در جهت حفظ توان تولید و توسعه صادرات کشور برداریم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها