Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز با حضور در ایرنا مرکز تبریز با اشاره به اینکه کمیسیون فرهنگی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین کمیسیون‌های شورا، نقش مؤثری در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شهروندان دارد، افزود: ما در این کمیسیون با رویکرد حقوق شهروندی، یک چشم انداز ۱۲ ساله برای شهرداری تعریف کرده‌ایم.

دبیری اظهار کرد: در این چشم انداز برخی مسایل فرهنگی شهر را هم در نظر داشتیم که بر اساس آن یک برنامه ۵ ساله را تدوین می‌کنیم تا فعالیت فرهنگی شهرداری را بسنجیم و همچنین یک طرح یک ساله داریم که کوتاه مدت است و در آن بیشتر به دنبال آموزش، ترویج فرهنگ شهروندی و همچنین فرهنگ توسعه پایدار شهری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از اهداف ترویج فرهنگ شهروندی را آشنایی دقیق شهروندان با حقوق قانونی خود به منظور فراهم کردن زمینه زندگی و رفاه بهتر آنان عنوان کرد و گفت: به رغم اینکه بیش از ۶۰ درصد افراد این آموزش‌ها را می‌دانند ولی عمل نمی‌کنند و با توجه به تمرین نکردن این موضوع در موضوع فرهنگ شهروندی کمی عقب هستیم.

رییس کمیسیون فرهنگی شوری اسلامی کلانشهر تبریز ادامه داد: سعی داریم با راه اندازی پویشی به مدت ۶ ماه به مسائلی مانند فرهنگ شهروندی، فرهنگ ترافیک، آسیب‌های اجتماعی، اقتصاد جامعه، کتاب خوانی و نحوه برخورد با دیگران و به خصوص محیط زیست بپردازیم تا با آموزش و تمرین، عادت‌های غلطی که افراد جامعه را از هم دور کرده است، تغییر دهیم.

وی تشریح کرد: البته موفقیت در این مسیر نیازمند باور و همکاری نهادهای دیگر همچون ائمه جمعه، آموزش و پرورش، بسیج، اصحاب رسانه، صدا و سیما و حتی شبکه‌های مجازی است و می‌توان با تولید محتواهایی از قبیل تئاتر، انیمیشن و دوربین مخفی در تغییر مثبت رفتار شهروندان گام برداشت.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر تبریز، هزینه طرح کوتاه مدت ارتقای فرهنگ شهروندی را حدود ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این مبلغ فقط در بخش کمپین‌ها (پویش ها) صرف خواهد شد و اجرای طرح‌های میان مدت و بلندمدت فرهنگی اعتبار مالی بیشتری را می‌طلبد.

ورود محدود شهرداری به تیم داری حرفه‌ای منافاتی با ترویج ورزش همگانی ندارد

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز همچنین در پاسخ به سوالی درباره مصوبه کناره گیری شهرداری از فعالیت‌های ورزش قهرمانی نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف شهرداری در بطن جامعه، ترویج ورزش همگانی و ایجاد نشاط و شادابی است، در این زمینه به رغم مشارکت حداکثری شهروندان، شهرداری تبریز در بسیاری از رشته‌های ورزشی مثل پیاده روی، کوهپیمایی، دوچرخه سواری و ورزش صبحگاهی بستر سازی کرده و حتی مربیان مجرب در این خصوص بکار گرفته و سالن‌های ورزشی شهرداری تبریز در اختیار عموم قرار گرفته است.

دبیری ادامه داد: معتقد هستم ورود شهرداری تبریز به موضوع قهرمانی در برخی رشته‌های ورزشی مورد علاقه مردم با رویکرد پرورش نخبگان ورزشی بومی، منافاتی با ترویج ورزش همگانی ندارد.

وی اضافه کرد: رأی حداکثری اعضای شورای شهر، محدود کردن و نه حذف کامل ورزش قهرمانی در شهرداری بود که هیأت تطبیق با آن مخالفت کرد و برای بار دوم نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر تبریز، رأی به تیم داری شهرداری تبریز در برخی از رشته‌های ورزش قهرمانی دادند که متأسفانه باز هم هیأت تطبیق مخالفت کرد و در نهایت شورای حل اختلاف رأی به عدم تیم داری شهرداری تبریز در حوزه ورزش قهرمانی داد تا شهرداری تبریز تنها در حمایت از ورزش‌های پایه و همگانی بتواند برنامه ریزی و سرمایه گزاری کند.

وی با اشاره به ایجاد شور و نشاط در بین آحاد مردم در سایه ورزش قهرمانی بیان کرد: شور و نشاطی که تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از برد مقابل حریفان به طرفداران خود تزریق می‌کند، به طریق دیگری قابل دستیابی نیست؛ تیم‌های حرفه‌ای شهرداری در رشته‌های فوتبال، والیبال، بکستبال و دوچرخه سواری نیز همین وضع را داشتند؛ البته تاکید می‌کنم که نظر شورا برای فعالیت محدود شهرداری در ورزش حرفه‌ای از یک سو و استفاده از ورزشکاران بومی از سوی دیگر بود.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز با اشاره به هزینه ۶۰۰ میلیون ریالی برای قهرمانی تیم دوچرخه سواری شهرداری در آسیا، گفت: البته گفت و گو درباره رای شورای حل اختلاف از منظر آسیب شناسی تصمیم حذف ورزش قهرمانی از مجموعه فعالیت‌های شهرداری بیان می‌شود و الا ما به رأی شورای حل اختلاف تمکین می‌کنیم.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر تبریز یادآوری کرد: تا جایی که بنده اطلاع دارم در برخی شهرها مثل شهرداری بوشهر و حتی شهرداری تهران از تیم‌های پرسپولیس و استقلال حمایت مالی می شود و تیم داری شهرداری در بعضی کشورها مثل هلند نیز وجود دارد.

وی اضافه کرد: قبل از صدور رأی نهایی شورای حل اختلاف، بنده چندین بار تلفنی و بعد حضوری با استاندار وقت و فرماندار سابق صحبت کردم و تنها ایرادی که آنها داشتند، شکلی بود؛ یعنی می گفتند وقتی بر اساس قانون سازمانی به نام ورزش در چارت شهرداری وجود ندارد، تیم داری این سازمان نیز خلاف قانون است و هزینه کرد در آن محمل قانونی ندارد؛ در واقع آنها نیز با اصل موضوع تیم داری شهرداری مخالفتی نداشتند، اما در پایان نمی دانم چرا در شورای حل اختلاف حکم به عدم تیم داری شهردای تبریز داده شد.

تبریز ۲۰۱۸، نام تبریز را جهانی کرد

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز در پاسخ به سوالی درباره تبریز ۲۰۱۹ و نیز نوع گاه کمیسیون به موضوع احیای خانه های تاریخی و اقدامات نیک شهرداری در دوره های قبل در این باره نیز گفت: بر خلاف خیلی از افراد که می گویند تبریز ۲۰۱۸ شکست خورد، معتقدم که شاید این رویداد در حد ایده ال و انتظارمان برگزار نشد، ولی برای این رویداد نام تبریز در عرصه بین المللی مطرح و همچنین بعضی زیر ساخت‌ها برای ترویج گردشگری ایجاد شد که ساخت حداقل ۱۰ هتل در سطح شهر تبریز گواه این ادعاست.

دبیری ادامه داد: در کنار تحقق این هدف، چندین رویداد علمی، فرهنگی و ورزشی بین المللی در تبریز برگزار شد که در مطرح شدن نام تبریز در عرصه بین الملل تأثیر گذار بودند؛ افتتاح رویداد تبریز ۲۰۱۸ توسط رییس جمهوری کشورمان و حضور سفرای برخی کشورهای اسلامی باعث شد تا این رویداد در کانال های تلویزیونی معتبر جهانی از قبیل «سی ان ان» هم بازتاب داشته باشد.

وی یادآوری کرد: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز به عنوان دبیرخانه رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ با تعامل و هم افزایی نهادهای دیگر از قبیل شهرداری کارهای بزرگی انجام داد که اختصاص بودجه ۵۵۰ میلیارد برای مرمت و بازسازی ۴۰ بنای تاریخی از جمله آنهاست.

وی با اشاره به اینکه موضوع تملک خانه‌های تاریخی توسط شهرداری تبریز همچنان دنبال می‌شود، اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای که وجود دارد، بیشتر به دنبال بازسازی خانه های تاریخی با مشارکت مالکان آنها برای کاربری عمومی در زمینه گردشگری و خدمات فرهنگی هستیم.

رییس شورای اسلامی کلانشهر تبریز همچنین با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد، بازوان شوراها و شهرداری هستند، اعلام کرد: با این نگاه به دنبال اختصاص مکانی به این سازمان ها هستیم تا از آنها به عنوان بازوی علمی و کارشناسی در شورا و شهرداری استفاده نماییم؛ در این ارتباط، انجمن‌های تخصصی هنری، ادبی و فرهنگی فعال در سطح شهر را به عنوان مرجع تخصصی قبول داریم.

۵۰ میلیارد ریال برای حفظ تیم ماشین سازی هزینه کردیم

رییس شورای شهر تبریز درباره افت و خیز فعالیت باشگاه دبیری در حوزه ورزش نیز گفت: با توجه به صبغه ورزشی ۴۰ ساله اینجانب از دوره دانشگاه به این سو، باشگاه فرهنگی - ورزشی دبیری را حدود ۲ دهه قبل تاسیس کردیم تا شاید بتوانیم فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهای ورزشی بچه های این مرز و بوم ایجاد کنیم؛ آغاز فعالیت ما با مدرسه فوتبال بود که بعد آکادمی فوتبال شد؛ در آن زمان با وجود اینکه مدرک مربی گری A آسیایی داشتم به کمک بازیکنان توانستیم یک تیم فوتسال صرف آماتور را از جام رمضان به حد حرفه‌ای و لیگ برتر برسانیم.

دبیری در مورد دلیل عدم تیم داری باشگاه دبیری در مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور اظهار کرد: این کار ۲ دلیل داشت؛ یکی به خاطر نبود منابع مالی برای تیم داری در لیگ برتر فوتسال و دیگری بروز پاره‌ای اختلافات و اعتراضات بین برادرم که مسؤولیت اصلی باشگاه دبیری را دارد و مسؤول وقت کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال بود؛ این مسایل باعث شد که تیم فوتسال دبیری با وجود قهرمانی و نایب قهرمانی در لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور، از ادامه فعالیت کنار بکشد.

وی ادامه داد: پس از این اتفاقات، بازیکنان تیم را در اختیار تیم فوتسال مس سونگون گذاشتیم و با اینکه بعدها دوباره خواستیم به لیگ برگردیم، اما استدلال مدیران باشگاه مس سونگون مبنی بر اینکه اگر بازیکنان دبیری را از آنها بگیریم، ضعیف می شوند و بهتر است یک تیم قوی در لیگ داشته باشیم، ما را قانع کرد و دیگر دنبال کار را نگرفتیم.

دبیری یادآوری کرد: بعد از کناره گیری باشگاه دبیری از مسابقات فوتسال، با حمایت از تیم فوتبال ماشین سازی که آن زمان در دسته ۲ بازی می کرد و احتمال سقوط به دسته سه را داشت، توانستیم این تیم ریشه دار تبریزی را در مدت سه سال با صرف نزدیک به ۵۰ میلیارد ریال از جیب خودمان اداره کنیم و حتی تا آستانه ورود به لیگ برتر نیز پیش رفتیم، ولی مورد نا مهربانی‌های داوران قرار گرفتیم و از صعود باز ماندیم تا در نهایت تیم فوتبال ماشین سازی را رایگان به هیأت فوتبال استان تقدیم کردیم.

وی همچنین در خصوص دیگر تیم‌های فوتبال دبیری در رده‌های سنی مختلف نیز گفت: تا امسال در تمام رده‌های سنی تا امید حضور فعال داشتیم که متأسفانه بدلیل مشکلات مالی این حضور را محدود به تیم نونهالان و آکادمی فوتبال کردیم و دیگر تیم‌ها را به علاقه مندان این واگذار کردیم تا فعالیت کنند.

۹۸۵۳/‏۳۰۹۳/‏۵۱۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد

آفتاب‌‌نیوز :

 در جریان جلسه دویست و سی و سوم شورا، از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر، رونمایی شد. ابتدا، محمدرضا رضوی فرد، معاون پایش عملکرد اداره کل اجرایی شورا در توضیح عملکرد این سامانه بیان کرد: همانطور که می‌دانید در گذشته دو سامانه در شورا یکی مربوط به طرح‌ها و لوایح و دیگری سامانه جامع مصوبات وجود داشت که سامانه پایش اجرای مصوبات حلقه سوم این دو سامانه و در واقع مکمل آن‌هاست.

وی افزود: سامانه طرح‌ها و لوایح با وصول طرح‌ها و لوایح شروع شده و به دستور جلسه ختم می‌شود، سامانه جامع مصوبات با بارگذاری متن و تصویر مصوبات آغاز شده با تنقیح مصوبات به پایان می‌رسد، اما سامانه پایش با استخراج احکام مصوبات شروع شده و با ارجاع گزارش‌ها به کمیسیون‌ها تمام می‌شود.

معاون پایش اداره کل اجرایی شورا هدف از اجرای این سامانه را نظارت دقیق و منظم بر اجرای مصوبات خوانده و افزود: پیش از این مصوبات به صورت موردی پیگیری می‌شد، اما در حال حاضر با کمک این سامانه می‌توان لحظه به لحظه اجرای مصوبات را رصد کرد. این سامانه برای اعضا و کارشناسان شورا این امکان را فراهم می‌آورد که از وضعیت اجرای مصوبات مطلع شده و نسبت به حسن اجرای آن‌ها نظارت کامل داشته باشند.

معاون پایش عملکرد اداره کل اجرایی شورا با بیان اینکه اجرای مصوبات در شورا از چهار طریق پیگیری شده که شامل معاونت مصوبات، معاونت پیگیری آن‌ها از طریق مکاتبه و بازدید میدانی، کمیسیون‌های تخصصی و معاونت محاسبات و پایش عملکرد می‌شود؛ گفت: بر اساس آسیب شناسی انجام شده از این تعدد واحد‌های پیگیری، مشاهده شد احتمال موازی کاری و از قلم افتادن برخی از مصوبات و نیز اخلال در عملکرد واحد‌های تهیه گزارش و همچنین عملکرد واحد‌های نظارت بر اجرای مصوبات وجود داشت لذا برای رفع این مسئله طرحی تهیه و به رئیس شورا ارائه شد که در آن در خصوص محاسن این طرح گفته شده بود.

وی افزود: طراحی بانک اطلاعات آماده‌سازی فرم‌های مشاهده اطلاعات، پیاده سازی فرم‌های ورود اطلاعات در سامانه، استخراج احکام و الزامات مندرج در هر مصوبه و وارد کردن اطلاعات و اسناد در سامانه از موارد تعبیه شده در طراحی این سامانه است. در این مسیر، اشکالاتی وجود داشت از جمله اینکه گزارش‌هایی که از شهرداری دریافت می‌شد؛ رویه ثابتی نداشت و این امر طراحی سامانه را با مشکل مواجه می‌کرد. مشکل دوم، استخراج اسناد از سامانه بود که باید از طریق اتوماسیون انجام می‌شد و این کار نیز پیچیدگی‌های خاص خود را داشت. مشکل سوم و اصلی‌ترین مسئله، حمله سایبری به فاوا بود. چرا که اقدامات پیش از آن به صورت آنلاین انجام می‌شد؛ برای تهیه بارگذاری اسناد در سامانه پایش اجرای مصوبات، همه مراحل ذکر شده طی شد. 

رضوی فرد با بیان اینکه درج انواع اسناد در سامانه به صورت‌های مختلف انجام می‌شود که شامل اسناد واصله از شهرداری تهران با موضوع اجرای مصوبات شورا، تذکرات اعضا در خصوص مصوبه مربوطه و نامه پیگیری اجرای مصوبات می‌شود؛ گفت: اسناد واصله از شهرداری به این شکل است: گزارش اجرای مصوبات توسط واحد‌های پیگیری آن‌ها، پیوست‌های گزارش‌های اجرای مصوبات، نامه حامل اجرای گزارش مصوبه، مکاتبات واحد‌های شهرداری تهران در خصوص اجرای مصوبات، نامه ابلاغ مصوبات شورا توسط شهردار تهران به واحد‌های تابعه خود. طبقه‌بندی اسناد بارگذاری شده در سامانه پایش نیز به همین صورت انجام می‌شود. گفتنی است که در این فرآیند حدود ۶۵۷۸ سند استخراج شده است که صفحات این اسناد بالغ بر ۱۲۸۵۰ صفحه است که یافتن آن‌ها در اتوماسیون بسیار مشکل است. 

وی افزود: احکام استخراج شده در این سامانه بر اساس ارائه لایحه، طرح، گزارش، دستورالعمل، تخصیص بودجه، پروژه عمرانی، الزام شورا، تشکیل کمیسیون، معرفی نماینده‌ها، پیشنهاد‌های دستگاه‌های خارجی و الزام عمومی طبقه‌بندی شده‌اند. در این سامانه می‌توان وضعیت اجرای مصوبات را مشاهده کرد که آیا در مهلت معین اجرا شده یا بعد از نوبت اجرا شده و یا اجرای ناقص انجام شده است و یا به صوررت اجرا شده فاقد مهلت و دارای مهلت بوده است.

معاون پایش اداره کل اجرایی شورا ادامه داد: کنتور‌هایی برای این مصوبات روشن شده که البته با چالش‌هایی مواجه بوده است. مثلاً می‌توان کنتور طرح‌ها و لوایح را روشن کرد، اما در خصوص مصوباتی که مهلت اجرای آن‌ها ۳ تا ۶ ماهه مشخص شده؛ چالش‌هایی را ایجاد می‌کند که درصدد رفع آن‌ها هستیم. گزارش‌های قابل استخراج تمام این امکانات را دارا خواهد بود.

این سامانه برای اولین بار در کشور این طراحی و افتخار آن نصیب شورا شده که حاصل ساعت‌ها کار کارشناسانه است. از تمام افرادی که در این مسیر ما را یاری رساندند؛ تشکر می‌کنیم. این سامانه کمک بزرگی برای افزایش بعد نظارتی شوراست. 

معاون پایش اداره کل اجرایی شورا در معرفی بیشتر این سامانه اظهار داشت: این سامانه در عرصه قانونگذاری کشور یک اتفاق است؛ اینکه اجرای دقیق مصوبات به صورت گام به گام و لحظه‌ای اطلاع رسانی شود در هیچ سامانه‌ای تاکنون انجام نشده و برای نخستین بار در کشور، با افتخار در شورای اسلامی شهر تهران این اقدام انجام شده است. مسیر ورودی این سامانه از صفحه اصلی سامانه مصوبات است و به منظور یکپارچه سازی، هر سه سامانه مذکور در قالب یک سامانه ارائه شده است. در این سامانه پرونده جامع مصوبات از ابتدا تا پایان قابل مشاهده و رصد است. 

رئیس شورا نیز در ادامه ضمن قدردانی از زحمات انجام شده برای طراحی و راه اندازی این سامانه در توضیحات تکمیلی بیان کرد: این کار به صورت جهادی و با کمترین امکانات انجام شده است و پس از سامانه تنقیح قوانین که در آینده در صحن شورا ارائه می‌شود؛ طراحی این سامانه اقدام بسیار ارزنده‌ای است و می‌تواند پرونده هر موضوعی را در شورا و شهرداری به راحتی و سهولت بررسی کند. 

در ادامه روند فرآیند رونمایی، صادقی، عضو کمیسسیون برنامه و بودجه شورا هم در خصوص این سامانه گفت: در دوره مدیریت آقای چمران، اقدامات ارزنده و شایسته‌ای انجام شده که در حافظه شورا ماندگار شده است. به عنوان مثال در دوره چهارم راه‌اندازی سامانه مصوبات که اقدام بزرگی محسوب می‌شد، انجام شد که به الگو و مدلی برای کل کشور تبدیل شد و شاید یکی از ماندگارترین اقدامات دوره چهارم محسوب شود. سامانه فوق نیز از جمله اقدامات ماندگار در دوره ششم خواهد بود. 

صادقی با بیان اینکه همواره ما در شورا در خصوص سرانجام اجرای مصوبات با ابهام مواجه بودیم؛ تصریح کرد: اکنون با طراحی و راه‌اندازی این سامانه این مشکلات رفع خواهد شد. طراحی این سامانه از مصادیق هوشمندسازی است که ما می‌توانیم به عنوان یک دوره پیشتاز در حوزه هوشمندسازی آن را مورد توجه قرار دهیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نیز درباره سامانه فوق، با تأکید بر اینکه هر اقدام جدیدی ابتدا با نقایصی مواجه خواهد بود؛ گفت: در هر اقدام و فعالیتی، باید در ابتدا به صورت آزمایشی عمل شود و این سامانه نیز از این قاعده مستثنا نیست و مراحل تکمیل آن با نظر اعضا انجام خواهد شد. معمولاً چنین بوده که مدیران اجرایی از رصد لحظه به لحظه اقداماتشان فراری بوده‌اند و همواره به اجرای آن بخشی که از طریق آن مشکل خودشان حل می‌شود؛ می‌پردازند. بخش‌هایی در مصوبات وجود دارد که به بخش نظارتی شورا محسوب می‌شود، بنابراین نظارت بر اجرای مصوبات همواره از دغدغه‌های شورا بوده است. 

وی افزود: پیش از این از ابزار و مکانیسم لازم برای این منظور برخوردار نبودیم، لذا پیشنهاد می‌شود کنار کار نظارتی، این سامانه اقدامات مربوط به پیگیری اجرای مصوبات را نیز انجام دهد. شهرداری همواره بخش‌هایی که خود با آن مسئله داشته انجام داده است و به باقی بخش‌ها اعتنایی نداشته است.

رئیس کمیته نظارت شورا ضمن تشکر و تقدیر از طراحی و راه‌اندازی این سامانه بیان کرد: همواره جای خالی چنین سامانه‌ای در شورا احساس می‌شد و یکی از دغدغه‌های ما از ابتدای این دوره بوده است. اما نکته‌ای که باید به آن اشاره شود این است که ما با یک شهردار و شهرداری نظارت گریز مواجه هستیم که علاقه‌ای به پاسخگویی به تذکرات و سؤالات و ابهامات ندارند و این مسئله اساسی ما در شوراست؛ لذا حتی اگر ۱۰ سامانه دیگر نیز غیر از این سامانه طراحی و راه‌اندازی شود؛ باز هم شهرداری التزامی به آن نخواهد داشت.

وی افزود: مادامی که شهرداری خود را پاسخگوی اعضای شورا نداند؛ هیچ مشکلی حل نخواهد شد. به عنوان مثال تذکر شماره ۷۱ بنده که در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ عنوان شده است؛ با وجود گذشت سه ماه از زمان آن هیچ اقدامی در خصوص آن انجام نشده است. مشکل در بی‌اعتنایی معاونتی است که متولی رسیدگی به امور شوراست. این‌ها مصادیق تبصره ۵ همین مصوبه دو میلیارد و اندی یوروی ارائه شده به شهردار تهران است. 

رئیس کمیته نظارت شورا در ادامه با انتقاد از سازمان صدا وسیما در دعوت از شهردار تهران و پرداختن یکطرفه به موضوع قرارداد‌های چین، تصریح کرد: بر اساس بند پنجم، شهرداری تهران موظف است با رعایت سقف تعیین شده در بند ۱ جدول ذیل لیست تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد توافق را طی گزارشی به شورای اسلامی شهر تهران ارائه دهد. یعنی شهردار باید این گزارش را به صحن شورا ارائه می‌کرده، اما آیا این اقدام انجام نشده است. اینکه در برخی موارد مطرح می‌شود که چرا اعضای شورا در خصوص قرارداد چین سؤال می‌کنند؛ باید گفت که قرارداد باید در اختیار تمام اعضا قرار می‌گرفته است. از صدا و سیما درخواست می‌شود که در این باره یک طرف قضاوت نکند و تنها به اظهارات شهردار تهران اکتفا نکند. صدا و سیما باید به افرادی که نام آن‌ها در برنامه ذکر شده است؛ فرصت حضور دهد. اینکه صدا و سیما و رسانه‌ها یکطرفه به موضوع قرارداد چین بپردازند؛ نادرست است. این‌ها مسائل نظارتی است که به نظر می‌رسد با این سامانه‌ها حل نخواهد شد و باید شهردار تهران پاسخگوی نمایندگان مردم باشد. 

معاون منابع انسانی و امور شورای در شهرداری تهران، در پاسخ به تذکر و اظهارات اقراریان توضیح داد: گفته می‌شود شهرداری نظارت گریز است؛ با این سامانه در آینده قابل اثبات است که در این دوره بالغ بر ۲۲ هزار مکاتبه از سوی شورا با شهرداری انجام شده است. به این معنا که در حال حاضر، نظامی در شهرداری مستقر است که مکاتبات را محترم شمرده و به آن‌ها پاسخ می‌دهد. 

وی با تأکید بر اینکه مشی شهرداری هیچگاه عدم پاسخگویی نبوده است؛ اظهار داشت: این حجم نظارت‌ها از مناطق و برگزاری جلسات متعدد حاکی از علاقه‌مندی ما در خصوص پاسخ به نظارت‌های شورا در قالب یک تعامل سازنده است. سامانه فوق نیز نشان می‌دهد کدام تذکرات رسیدگی شده و کدام عقب افتاده است. ما در پاسخ و پیگیری تذکرات جدی هستیم و اگر مشکلی وجود داشته باشد با برگزاری جلساتی اقدام به رفع آن می‌کنیم. این نکته مهم است که بدانیم بنایی برای عدم توجه و پاسخگویی نیست. ما نباید مروج و مقوم این ایده باشیم که نسبت به نظارت شورا، گریزی وجود دارد. ما بر علاقمندی برای تعامل با شورا تأکید داریم.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات پرس سینه انتخابی تیم ملی در شهر مهاباد
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم