Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:27:02 GMT

معنی عبارت تهویه مطبوع

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۱۵۴۱

معنی عبارت تهویه مطبوع

مدیرعامل شرکت تهویه نوین ایرانیان، در مصاحبه‌ای به بیان ویژگی‌های تهویه مطبوع پرداخته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت تهویه نوین ایرانیان، متن مصاحبه مدیرعامل شرکت تهویه نوین ایرانیان، رضا علی‌نژاد را در ادامه می‌خوانیم.

انجام عملیاتی روی هوا تا بتوان شرایط هوای محل موردنظر را برای زیستن، کار کردن یا عملیات صنعتی معین، راحت و بهداشتی کرد و به حد مطلوب برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهویه مطبوع باعث می‌شود شرایط دما طبق روش خاصی به‌صورت خودکار ثابت بماند یا تغییر کند.

تهویه مطبوع یا هوا رسانی دلپذیر یا هوایش دلپذیر شاخه‌ای از مهندسی مکانیک است. وظیفه آن تأمین شرایطی است که موجب رفاه انسان شود و برای نگهداری محصول یا فرآیند خاص مورد نیاز باشد. برای انجام چنین عملی دستگاهی با ظرفیت مناسب بایستی نصب و در طی سال کنترل شود. ظرفیت دستگاه با حداکثر بار لحظه‌ای واقعی تعیین می‌شود و نوع کنترل نیز با توجه به شرایطی که باید در طی مدت اعمال پیک‌ بار و بار جزئی تأمین شود، مشخص می‌شود.

نگاره یک چرخه خنک‌سازی ۱- مبدل حرارتی (کندانسور) ۲- شیر انبساط ۳- اواپراتور ۴- کمپرسور

کاربردهای تهویه مطبوع

الف -کاربری عام مثل سرد و گرم کردن منازل و مجتمع‌های اداری و تجاری

در کاربری عام فقط کنترل دما مدنظر می‌باشد.

ب-کاربری خاص مثل خنک کاری اتاق‌های سرور، سالن‌های تولید مواد غذایی، اتاق‌های عمل

در این نوع کاربری علاوه برکنترل دما کنترل رطوبت و کنترل ریزگردها صورت می‌گیرد.

انواع سیستم‌های تهویه مطبوع

تهویه مطبوع به سیستمی گفته می‌شود که بتواند سه فاکتور، رطوبت، دما و سرعت جریان هوا را کنترل کند. به‌صورت کلی تمام سیستم‌های تهویه مطبوع بر یک اصل استوارند که گرما و سرما را به محل مورد نظر منتقل می‌کنند. بر اساس نوع سیال می‌توان سیستم‌های تهویه مطبوع را به دو دسته:

۱- سیستم‌هایی که مستقیماً در کویل سرمایشی آنها مبرد جریان دارد، داکت اسپلیت، اسپلیت دیواری، پکیج روفتاپ.

۲- سیستم‌هایی که در کویل سرمایشی آنها آب وجود دارد؛  چیلر و فن کویل در هر دو سیستم توسط فن، هوای سرد به محیط منتقل می‌شود.

شرکت مهندسی تهویه نوین ایرانیان عرضه‌کننده محصولات سرمایشی، گرمایشی می‌باشد که در زمینه فروش، اجرا و نگهداری سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی (شامل چیلر، فن کوئل، داکت اسپلیت و مینی چیلر) و همچنین تاسیسات و تهویه مطبوع فعالیت دارد. این شرکت با بهره‌گیری از کادری مجرب و حرفه‌ای، متشکل از مهندسین باتجربه و نیروهای متخصص بر آن است در مسیر تحقق مشتری مداری گام‌هایی موثرتر بردارد. در این راستا با ارائه محصولاتی با کیفیت، عملکردی مطلوب، هزینه‌ای بهینه و نیز خدمات پس از فروش در پی جلب رضایت مشتریان گرامی است.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تهویه مطبوع چیلر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید

یک استارت آپ مستقر در بریتانیا از یک راه حل محاسباتی شامل مجموعه‌ای از الگوریتم‌های الهام گرفته از رفتار حشرات، رونمایی کرده است که می‌تواند به خودکار شدن کمک کند.

به گزارش ایسنا، در حالی که شرکت‌ها بر روی روش‌های یادگیری عمیق برای ایجاد دستگاه‌هایی که قادر به کار مستقل هستند تمرکز می‌کنند، یک استارت‌آپ مستقر در بریتانیا مأموریت دارد دنیای خودمختاری را با «هوش طبیعی» پیشرفته متحول کند.

به نقل از آی‌ای، برای یک دهه، محققان به درک چگونگی عملکرد مغز حشرات پرداختند. آنها بررسی کردند که حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت هوش طبیعی

سپس، آنها این یافته‌ها را به یک الگوریتم تبدیل کردند و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. آنها معتقدند که این هوش طبیعی می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

دیوید راجان(David Rajan)، مدیر عامل شرکت اپتران Opteran می‌گوید: حشراتی مانند زنبورهای عسل در مقایسه با حدود ۸۶ میلیارد نورون در یک انسان، حدود یک میلیون نورون دارند، اما سیستم‌های عصبی مرکزی در آنها وجود دارند. آنها دنیا را می‌بینند و می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی میکرو وات حرکت کنند. اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، به کالیفرنیا نروید بلکه به یک باغ نگاه کنید.

در ماه‌های آینده، این تیم قصد دارد سیستم را با عملکردهای اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشد. تا سال آینده، آنها قصد دارند الگوریتم‌های تصمیم‌گیری را ادغام کنند تا دستگاه‌ها بتوانند وظایف را اولویت‌بندی کنند.

به گفته راجان، این تنها شروع کار است، زیرا این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربردهای تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به تازگی شراکت بزرگی را اعلام کرده است. فناوری آن قرار است در ربات‌های انبار پیشرفته ساخته شده توسط شرکت آلمانی سیف‌لاگ(Safelog) استفاده شود.

علاوه بر این، فناوری اپتران از سیستم‌های موجود جدا است، زیرا نیازی به آموزش گسترده با مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در جهان پیمایش کنند و بدون نیاز به جمع‌آوری و آموزش مداوم با داده‌ها در یک مرکز داده با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار(AGV) در یک انبار معمولا مستلزم کار زیادی است. اپراتورها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تأسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند.

کاری که اپتران انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه‌اندازی را ساده می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • کنترل گذرگاه رفح به دست یک شرکت آمریکایی می‌افتد!
  • فال حافظ امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • فال حافظ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد