Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در شورای اداری شهرستان ساوه با اشاره به ضرورت به اهمیت کار مسئولان و خدمت در راستای رضای الهی اظهار داشت: پست‌ها ماندگار نیستند و باید از این پست‌ها و فرصت‌ها در راستای رضایت خدواند استفاده شود و تلاش کنیم، برنامه مدیریت خود را در دوران تصدی براساس رضایت خداوند قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چرا آمار جرائم و پرونده‌های وروی به دستگاه قضایی افزایش یافته است، علت این مشکلات و آسیب‌ها ضعیف بودن اعتقادات است، اگرمدیر بداند این پست امانت است قطعا اختلاسی وجود نخواهد داشت.

دادستان کل کشور با اشاره به ضرورت آسیب‌شناسی تصریح کرد: اگر زیرمجموعه بنده تخطی کند بنده هم مسئول هستم، نظام ما، نظام جمهوری اسلامی است، اگر نمی‌توانیم مثل حضرت علی(ع) زندگی کنیم ولی حداقل می‌توانیم تقوا پیشه کنیم، باید خود را با دستورالعمل امام علی(ع) تطبیق دهیم و ببینیم که چند درصد رهنمودهای ایشان را اجرا کرده‌ایم.

منتظری بیان کرد: اگر آسیب‌شناسی شود بخش اعظم مشکلات ما که حاصل از سوءمدیریت است حل می‌شود، بسیاری از مفاسد امروز که در جامعه داریم نمی‌گویم گسترده است ولی حتی انگشت شمار هم که باشد شایسته حکومت اسلامی نیست، حکومت اسلامی باید حکومت صالح، سلامت و پاکدامن باشد، اگر نظارت باشد چرا باید شاهد اختلاس میلیاردی باشیم.

وی عنوان کرد: هرچند مبارزه با فساد و مجازات در حوزه دستگاه قضایی است و ارگان دیگر حق تعیین مجازات را ندارد ولی مبارزه با فساد نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها است، براساس رسالت قوه قضاییه، دستورالهی، تاکید رهبرمعظم انقلاب و همچنین عقل و منطق، مبارزه با فساد در دستگاه قضایی بدون هیچ اغماضی به‌ویژه زمانی که امنیت ملی و نوامیس مردم زیر سوال رود انجام و با خاطیان به طور حتم برخورد می‌کنیم.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با هرگونه فساد در هر پست و جایگاهی که باشد برخورد می‌کند، اقوام نزدیک و بستگان هم در برابر قانون و رعایت بیت‌المال مسئول هستند.

منتظری افزود: متاسفانه امروز شاهد بروکراسی در ادارات هستیم که این روند، نارضایتیِ مردم را به همراه داشته است، چرا باید در ساعت اداری ارباب رجوع پشت در اتاق باشد و مسئول اداره، کارهای شخصی خود را در اولویت قرار دهد.

وی تصریح کرد: نظام اسلامی در چارچوب قرآن تعریف شده و این نظام دارای خطوط قرمزی است که باید رعایت شود، با هرگونه عبور از این خطوط به صورت جدی برخورد می‌شود، البته این برخورد ابتدا به صورت ارشادی و تبیین مواضع است و حق برخورد تند با مردم را نداریم.

دادستان کل کشور بیان کرد: در خیلی از اختلافات محلی نیاز به تشکیل پرونده قضایی نیست، از این رو به همه دستگاه‌های قضایی ابلاغ کرده‌ایم که سعی کنند تا اختلافات جزیی منجر به تشکیل پرونده قضایی نشود و از طریق شورای حل اختلاف این مسائل برطرف شود، اما در بحث امنیت مالی و نوامیس هیچ چشم‌پوشی و اغماضی وجود ندارد.

منتظری ادامه داد: نظام اسلامی برپایه حکومت علوی است، از این رو عدالت باید در همه سطوح اجرا شود، حضرت علی(ع) با نزدیکان خود قانون و عدالت را اجرا می‌کردند، رهنمودهای حضرت علی(ع) باید الگو قرار گیرد و در همه سطوح مدیریتی اجرا شود.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و صنایع عنوان کرد: با توجه به شعار امسال که رونق تولید است، تمام تلاش خود را برای تحقق آن به کار می‌گیریم، از تهدیدهای دشمن هم اِبایی نداریم، با توجه به ظرفیت‌هایی که در کشور داریم می‌توانیم تهدیدهای دشمن را به فرصت تبدیل کنیم، بنابراین نگران تهدیدهای دشمن نیستیم.

دادستان کل کشور افزود: مشکلات شهرستان ساوه را با توجه به اینکه قطب صنعتی کشور محسوب می‌شود به صورت ویژه از طریق اعزام کارشناسان قضایی پیگیری می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رونق تولید اختلاس نوامیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش

به گزارش خبرآنلاین از مهر، سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده چای دبش نیز تاکید کرد: از همان ابتدا پرونده‌ای قضایی تشکیل و بازپرس پرونده تحقیقات کاملی را انجام داد و برخی افراد از جمله صاحب اصلی چای دبش بازداشت شد و برخی با قرارهای لازم صادر شدند و پرونده پس از طی مراحل در حال صدور قرار نهایی بود که جرم جدیدی کشف شد، تعدادی مهر مربوط به شرکت های داخلی و خارجی در محلی کشف شد که تحقیقات در حال انجام است و به دلیل اینکه موضوع جدیدی است که لازم بود در این زمینه نیز تحقیقات لازم از متهمان صورت گیرد به محض تکمیل تحقیقات اطلاع رسانی لازم می‌شود و پرونده به دادگاه ارسال می‌شود.

جهانگیر تاکید کرد: دستگاه قضایی درباره پرونده‌های مطرح شده تحت هیچ فشاری نیست و رسیدگی به این پرونده‌ها مانند دیگر پرونده‌ها در دستور کار است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901315

دیگر خبرها

  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد+ جزئیات | اظهارات مهم سخنگو درباره باغ ازگل و چای دبش؛ دستگاه قضایی در این پرونده‌ها تحت‌ هیچ فشاری نبود
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد