Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت گفت: یکی از موضوعاتی که در استان یزد به عنوان پایلوت این طرح وارد بحث با سرمایه‌گذاران عمده شدیم اینکه بتوانیم هلدینگ‌های رشته‌ای و هلدینگ‌های استانی را به عنوان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنعتی فراهم کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سعید زرندی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: یکی از موضوعاتی که همیشه به عنوان دغدغه جدی حوزه صنعت مطرح است اینکه نیاز به سرمایه و سرمایه در گردش و یا سرمایه‌گذاری ثابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طرفی ما رشد نقدینگی را در کشور شاهد هستیم و در همین دوره شاهدیم که واحدهای صنعتی ما با کمبود نقدینگی مواجه‌اند یعنی با یک نوع پارادوکس نقدینگی مواجه‌ایم.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: لذا برنامه جدی که امسال در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت داریم این است که بتوانیم سرمایه‌های سرگردانی که در اقتصاد کشور وجود دارد را به سمت تولید هدایت کنیم.

زرندی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که در استان یزد به عنوان پایلوت این طرح وارد بحث با سرمایه‌گذاران عمده شدیم اینکه بتوانیم هلدینگ‌های رشته‌ای و هلدینگ‌های استانی را به عنوان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنعتی فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: مذاکراتی از قبل صورت گرفته امروز هم نشست‌هایی با سرمایه‌گذاران داریم تا بتوانیم این موضوع را به عنوان اولین استان در کشور جلو ببریم ان‌شاالله این مدل در یزد به نتیجه نهایی برسد، آن را در سایر استان‌ها هم پیاده می‌کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: گام اولی که طراحی شده حدودا با 30 سرمایه‌گذار استان مذاکرات اولیه شده است که بتوانیم حدود هزار میلیارد تومان برای آینده این موضوع برنامه‌ریزی کنیم.

زرندی تأکید کرد: این نیاز به یک عزمی دارد که تمام اجزای استان فعال شوند و ما ظرفیت مردمی را باید پای کار بیاوریم، به ویژه آنکه خیلی از مردم به استان خودشان تعصب دارند.

وی عنوان کرد: ظرفیت‌های ملی که چه در داخل و چه خارج از کشور دارند ما این‌ها را به دنبال فعال کردن هستیم و  محور این کار را استاندار هر استان داریم قرار می‌دهیم تا بتوانیم این کار را جلو ببریم و این یکی از موضوعاتی است که در سفر به دنبالش هستیم که پیگیری کنیم و پیش بربریم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»