Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، نشست هم اندیشی کمیسیون ها با حضور صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، طاهره طاهریان و فضل الله باقرزاده نواب رییس، نصرالله سجادی، احمدی معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، کیکاوس سعیدی سرپرست دبیر کلی و خزانه دار، مهین فرهادی زاد، اعضای هیئت اجرایی، روسای کمیسیون ها و اعضای آن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه علی نژاد ضمن خیر مقدم توضیحاتی در مورد نقش و اهمیت کمیسیون ها در IOC ارائه کرد.

صالحی امیری نیز ضمن خیرمقدم و تشکر از مدعوین و اعضای کمیسیون رسانه ها درباره چالش ها و آسیب شناسی ورزش کشور و اهمیت نقش کمیسیون های در برنامه ریزی برای ورزش کشور در ۲۰ سال آینده و نقش و جایگاهی که ورزش ایران در سال ۱۴۲۴ خواهد داشت و همچنین جایگزینی نظام کارشناسی،مدیریت جمعی مبتنی بر استراتژیک به جای  تصمیم گیری فردی مطالبی را ارائه کردند.

در ادامه پس از پخش کلیپی درباره کمیسیون زنان و ورزش،  مهین فرهادی زاد رئیس کمیسیون زنان و ورزش ضمن تشکر از زحمات فریبا محمدیان و زهرا موسوی در معاونت ورزش بانوان به معرفی اعضای این کمیسیون پرداخت و پاره ای از مهمترین وظایف کمیسیون زنان و ورزش را مطرح کرد و گزارشی از عملکرد و برنامه های آتی این کمیسیون ارائه کرد.

سپس محمد کاظم واعظ موسوی رئیس کمیسیون روان شناسی و ورزش پس از پخش کلیپی درباره  فعالیت های این کمیسیون و معرفی اعضا و اهداف کمیسیون با مطرح کردن موارد متعدد به اهمیت حضور روان شناس در کنار تیم های ورزشی و کمک کمیسیون روان شناسی به ورزش کشور و نیاز اجتناب ناپذیر به وجود روان شناس در کنار ورزشکاران ملی و ویژگی های یک روان شناس ورزشی اشاره کرد.

پس از پخش ویدئویی از کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی، عبدی افتخاری رئیس این کمیسیون با اشاره به اتفاقات خوب ورزش کشور از جمله افتتاح موزه ملی ورزش به چگونگی تشکیل ساختار و انتخاب اعضاء و همچنین معرفی اعضای کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی پرداخت.

در ادامه عبدی افتخاری  ضمن اشاره به اهداف و برنامه های آتی گزارشی از عملکرد کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی ارائه کرد.

کمیسیون بازاریابی چهارمین کمیسیونی بود که با پخش کلیپی به اهداف و کارگروه های آن اشاره شد و در ادامه منتقمی رئیس این کمیسیون از صالحی امیری برای توجه و به کارگیری جمع بزرگی از صاحبنظران، نخبگان، کارشناسان، دانشگاهیان و سایر افراد باتجربه در ورزش تشکر کرد و در ادامه به معرفی اعضای کمیسیون بازاریابی پرداخت.همچنین گزارشی از عملکرد  و برنامه های  10 سال آینده این کمیسیون ارائه کرد.

منتقمی در پایان بخش معرفی کمیسیون بازاریابی درباره حامیان مالی و لباس کاروان اعزامی به المپیک ۲۰۲۰ و سایر  البسه ورزشی توضیحاتی را ارائه کرد.

پس از استراحتی کوتاه، نشست هم اندیشی اعضای کمیسیون های کمیته ملی المپیک با پخش کلیپی از کمیسیون همبستگی و ترویج ارزش های المپیک ادامه پیدا کرد.

فرزانه ترکان رئیس کمیسیون همبستگی تاریخچه ای از تشکیل این کمیسیون در IOC هدف از تشکیل آن را ارائه کرد.

وی ضمن اعلام گوشه ای از برنامه ها و اهداف این کمیسیون به معرفی تعدادی از پروژه ها و برنامه هایی که مورد تایید کمیسیون سولیداریتی بین المللی قرار گرفته و به زودی اجرا می شود، پرداخت و درآخراعضای کمیسیون همبستگی و ترویج ارزش های المپیک را معرفی کرد.

پس از پخش ویدئویی از کمیسیون فناوری و مدیریت فضای مجازی، عبیری دبیر کمیسیون ضمن انتقال پیام عذرخواهی واقف زاده رئیس این کمیسیون که بدلیل بیماری امکان حضور در این نشست را نداشت، از صالحی امیری بابت توجه به اهمیت "آی تی" تشکر کرد و درباره اهداف و راهبردهای کلان این کمیسیون توضیحاتی ارائه کرد و به مصوبات نشست های این کمیسیون اشاره کرد.

حمیدرضا عارف رئیس کمیسیون صلح و ورزش پس از پخش کلیپی از این کمیسیون به معرفی اعضاء پرداخت و به ماموریت و وظایف کمیسیون صلح و ورزش  اشاره کرد.

وی در ادامه گزارشی از برنامه های اجرا شده و همچنین اقدامات در حال اجرا و برنامه های آتی کمیسیون صلح و ورزش ارائه کرد.

همچنین عارف پیشنهاد داد تا درکمیسیون ها به غیر از اعضای حقیقی از توان اعضای حقوقی هم که در سازمان های مختلف بخصوص سازمان های مردم نهاد مسئولیت دارند و یا فعال هستند، بهره بگیریم.

مهرافزا منوچهری رئیس کمیسیون ورزش و محیط زیست پس از پخش کلیپی  به اهداف،اقدامات و فعالیت های کمیسیون محیط زیست و ورزش از سال گذشته تا هم اکنون گزارشی  ارائه کرد و ضمن تشکر از حمایت های صالحی امیری به افراد و سازمان هایی که این کمیسیون را در رسیدن به اهدافشان حمایت کردند، اشاره کرد.

علاوه بر 8 کمیسیونی که به صورت رسمی گزارشی عملکردی خود ارائه دادند، احمدی معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، مرتضی طوسی از کمیسیون توسعه منابع و بازاریابی، ایرج رحمانیون از کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی، دکترمحمد رازی از کمیسیون پزشکی، عبدالرضا امیرتاش از کمیسیون توسعه منابع و بازاریابی، حجت الاسلام نقویان رئیس کمیسیون فرهنگی، حسینی از کمیسیون توریسم ورزشی، شریعتی از کمیسیون توسعه روابط بین الملل، خسرو حمزه از کمیسیون روان شناسی، نادر شکری از کمیسیون حقوق ورزشی پیشنهاد و مسائلی را مطرح کردند.

در حاشیه این نشست صالحی امیری با اهدای لوحی از زحمات فریبا  محمدیان تقدیر کرد و طی حکمی مسئولیت کل کمیسیون ها را به طاهره طاهریان نایب رییس کمیته ملی المپیک  اعطاء کرد.

همچنین سپیده گلیجانی مقدم طی حکمی از سوی صالحی امیری به سمت دبیری شورای راهبردی کمیته ملی المپیک منصوب شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک روابط بین الملل زنان موزه وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر ورزش و جوانان گفت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

کیومرث هاشمی در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالا است که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کار‌های بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضو شدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کار‌های عام‌المنفعه نیز از آن حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کار‌های خیرخواهانه پیش قدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم.

وی عنوان کرد: نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیرمصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی که قبلا در لیست وجود نداشت را برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی افزود: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام که بزرگترین دغدغه ما است اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه‌ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

دیگر خبرها

  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • آغاز نشست هم اندیشی سراسری هیات‌های رزمندگان اسلام در مشهد