Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاحیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران، روز سه شنبه ۱۸ تیرماه با حضور علی دارابی معاون امور استان‌ها، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه و جمعی از مدیران در سالن انتظار کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم امیری مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه گفت: کرمانشاه شاهراه ارتباطی عتبات عالیات است و این همجواری نورانی برای مردمان مهمان‌نواز این دیار، مایه افتخار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جنگ هشت ساله در کرمانشاه شروع شد و در همین استان به پایان رسید. کرمانشاه هزاران شهید را در دوران انقلاب، دفاع مقدس و اخیراً در دفاع از حرم زینبی تقدیم اسلام و ایران کرد و این مسئله را برگ زرین دیگری در تاریخ پر افتخار خود می‌داند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه عنوان کرد: جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی موجب ایجاد شور و نشاط در استان کرمانشاه می‌شود. ایجاد فرصتی برای معرفی ۴ هزار جاذبه تاریخی و گردشگری که به ثبت ملی و جهانی رسیده‌اند از دیگر دستاورد‌های این جشنواره محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این جشنواره زمینه ظهور و بروز استعداد‌های هنر انیمیشن در عرصه‌های گوناگون را به وجود می‌آورد. آن هم در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را به نام رونق تولید نامگذاری کرده‌اند و لازم است همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها در مسیر اشتغال‌زایی و افزایش تولید ملی گام بردارند.

امیری اظهار کرد: امسال، هفته فرهنگی و هنری کرمانشاه را در طول برگزاری جشنواره خواهیم داشت. مردم کرمانشاه به ویژه در برخی شهر‌ها رنج و آلام زیادی را تحمل کرده‌اند. بنابراین برپایی این هفته فرهنگی و حضور گروه‌های هنری و نمایشی در ۶ شهر استان، می‌تواند شادی و نشاط را برای آن‌ها به ارمغان بیاورد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه توضیح داد: اضافه شدن بخش عروسکی به جشنواره پویانمایی، موجب رونق تولیدات ویژه گروه سنی کودک و نوجوان خواهد شد و زمینه ارتقای کمی و کیفی آثار این حوزه را به وجود می‌آورد. یکی از مهمترین سیاست‌های نظام اسلامی، تلاش مسئولان برای امیدبخشی به مردم از طریق اجرای برنامه‌های موثر در راستای توسعه پایدار در استان‌های مختلف کشور است.

امیری افزود: امیدواریم برگزاری موفق جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران بتواند آزمون شایسته‌ای برای برگزاری جشنواره بین‌المللی بوم‌گردی در سال ۲۰۲۰ در استان کرمانشاه باشد.

در بخش دیگر مراسم از خانواده شهدا تقدیر شد.

 

ادامه دارد/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انیمیشن صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • افتتاح دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاح کارخانه هادی چوپان + عکس
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • تصاویری از مراسم بدرقه زنده یاد مسعود اسکویی
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • کرمانشاه آماده برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز