Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرانجام پس از حدود یک ماه از افزایش قیمت خودسرانه از سوی برخی شرکت‌های لبنی و عدم برخورد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با این موضوع، وزارت صنعت با ابلاغ افزایش رسمی قیمت محصولات لبنی موافقت کرد.

به گزارش «تابناک»؛ بنا بر مصوبه ستاد تنظیم بازار، گزارش سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در جلسه‌ای تصویب و اصلاح قیمت صورت گرفت که بر اساس آن قیمت شیر خام با مشخصات ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد چربی و بار میکروبی زیر ۱۰۰ هزار و تحویل درب دامداری به قیمت ۲۳۹۰۰ ریال موافقت شد.

به عبارت دیگر، افزایش خودسرانه محصولات توسط تولید کنندگان بار دیگر نتیجه داد و به جای برخورد با تولید کنندگان متخلف، حرف ها در نهایت ببه کسی نشست و افزایش قیمت‌ها باب میل آن‌ها تغییر پیدا کرد تا بازار از این پس، رسما افزایش قیمت بیش از ۲۵ درصد را تجربه کند.

این در حالی است که در سال گذشته، تولید کننده‌های لبنیات، چندین نوبت قیمت‌ها را افزایش داده بودند، ولی در همان زمان نیز ستاد تنظیم بازار، از نظر تولید کننده‌ها تبعیت و رسما مجوز افزایش قیمت‌ها را صادر کرد.

نکته جالب این که هیچ یک از نهاد‌های نظارتی در این موضوع ورود نکردند و وزارت صنعت و معدن نیز علنی از نظر تولید کننده‌ها تمکین نمود تا بار دیگر نشان دهد، این وزارت خانه، بهشتی برای گران کردن تولیدات تولید کننده‌هاست. درواقع وزارت صنعت در افزایش قیمت لبنیات، همان رویه افزایش قیمت خودرو را در پیش گرفت و مجوز افزایش صادر کرد؛ گویی تنها وظیفه این وزارت خانه در تأیید نظر کسانی است که کالایی را با هر کیفیتی تولید می‌کنند.

البته در این میان، مهم‌ترین نهاد نظارتی کشور نیز همچون دیگر مواردی که نیاز به تصمیم سازی و نظارت وجود دارد، تعطیل بود و نمایندگان مجلس در حال گذراندن تعطیلات خود در کنار خانواده و سرگرم تفریح و خوشگذرانی در مکان‌های زیارتی و تفریحی هستند و به قول خود نماینده‌ها، کشور را به حال خود رها کرده اند.

امیر خجسته، نماینده مردم همدان و رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی، با انتقاد از عدم نظارت لازم بر وضعیت بازار کالا‌های ضروری جامعه گفت: لازم است ابتدا به خودمان انتقاد کنم. وقتی مجلس در حساس‌ترین شرایط کشور حاضر نیست قید تعطیلات تابستانی خودش را بزند و عالی‌ترین رکن نظارت کشور تعطیل می‌شود، از بقیه چه انتظاراتی هست؟

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به موج جدید افزایش قیمت‌ها در کالا‌های اساسی از جمله گروه لبنیات، این اتفاق را مجموعه ای از کم‌کاری‌های مستمر و در بازه‌ی زمانی گسترده توصیف کرد و ادامه داد: متأسفانه روند قاچاق دام از سال‌های گذشته در کشور شدت گرفته و حجم زیادی از دام‌های مولد قاچاقی از کشور خارج و در سال گذشته موجب کمبود گوشت در بازار شد و اکنون نیز قیمت گروه لبنیات افزایش یافته است، در صورتی که امسال به لطف بارش‌های مطلوب، وضعیت مراتع کشور مناسب است.

وی افزود: اینکه امروز اعلام شود قیمت سیب زمینی افزایش یافته و فردا قیمت شیر و پنیر، مانند موریانه‌ای است که ذره ذره روح و روان این ملت را می‌خورد. بدون شک، مقداری از مشکلات مربوط به تحریم‌های سخت امریکاست و هیچ ایرانی نیز حاضر به تسلیم در برابر زیاده خواهی غرب نیست؛ اما اگر بر وضعیت بازار نظارت و قاطعانه با متخلفان برخورد شود، حجم انبوهی از مشکلات حل خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: موریانه صنایع لبنی خودسرانه مسجد سلیمان حسینی شاهرودی جیسون رضائیان تب کریمه کنگو زلزله سه شنبه های بدون خودرو دیه زن و مرد جنگل های هیرکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو