Web Analytics Made Easy - Statcounter

فواد ایزدی گفت: رفتارها و رویکردهای اروپا را از دو منظر می توان مورد بررسی قرار داد یا اروپایی ها یا نمی خواهند یا نمی توانند دررابطه با تعهدات ذیل برجام کاری انجام دهند؛ لذا وقت کشی و مهلت دهی های بی ثمر به نفع کشور نیست بلکه دقیقا به نفع آمریکاست؛ قطعا آمریکاییها نیازمند وقت کشی هستند تا تحریم ها اثر خود را بر اقتصاد ایران به جای بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فواد ایزدی کارشناس سیاست بین الملل در گفت و گو با قدس آنلاین درباره گام دوم کاهش تعهدات هسته ای ایران گفت: متاسفانه شکوفایی اقتصاد و توسعه کشور  از زمان روی کار آمدن آقای روحانی معطل توافق هسته ای شده است؛ مدت مدیدی در انتظار رسیدن به توافق برجام گذشت، مدت دیگری در انتظار به ثمر نشستن میوه های هسته ای و پس از خروج آمریکا از برجام نیز دولت بیش از یک سال منتظر به بار نشستن میوه های برجام اروپایی است که جز حسرت و هیچ سودی نداشته است.

وی دراین باره افزود: مهلت دادن های شصت روزه به طرف مقابل در عین آگاهی به اینکه اروپا همراه آمریکاست وعملا در راستای تعهد به مفاد برجام کوچکترین گامی برنمی دارد نیز اشتباه فاحشی است که تکرار می شود؛ با آنکه انتظار می رفت دولت از عدم پایبندی و اهتمام اروپا به برجام تجربه بگیرد اما مهلت دادن های کنونی نیز نوعی خسارت است که بیش از آنکه به نفع ایران باشد به منفعت طرف غربی است.

این کارشناس سیاست خارجی اظهار داشت: رفتارها و رویکردهای اروپا را از دو منظر می توان مورد بررسی قرار داد یا اروپایی ها یا نمی خواهند یا نمی توانند دررابطه با تعهدات ذیل برجام کاری انجام دهند؛ لذا وقت کشی و مهلت دهی های بی ثمر به نفع کشور نیست بلکه دقیقا به نفع آمریکاست؛ قطعا آمریکاییها نیازمند وقت کشی هستند تا تحریم ها اثر خود را بر اقتصاد ایران به جای بگذارند.

فواد ایزدی در پایان گفت: به نظر می رسد دولت باید هر چه سریع تر متوجه این مهم شود که سیاست خارجی کشور در سالهای گذشته با چالش های بسیاری مواجه بوده لذا  اصلاح آن با فوریت باید در دستور کار قرار داده شود تا در نهایت معطلی چند ساله ی کشور با سرعت بیشتری جبران شود؛ بدیهی است آگاهی به این موضوع وبیداری وهوشیاری دولت در کنار ملت قدم مثبتی است هر چند کوچک و در حد انتظار نیست اما می تواند آغاز گر راهی به دور از نیاز به غرب و چشم انتظار مساعدت های آنها باشد؛ لازم به ذکر است معطل اروپا ماندن منجر به عدم جدی گرفتن ما می شود لذا انتظار می رود با عدم مهلت دهی به اروپا جمهوری اسلامی ایران با تقویت ظرفیت های داخلی خود گام های بلندی را دراین راه بردارد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برجام خروج آمریکا از برجام کاهش تعهدات برجامی ایران مهلت 60 روزه به اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • دست پر ایران در سازمان همکاری اسلامی/ نشست دو روزه سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا روز گذشته پایان یافت
  • تکرار قهرمانی اروپا با شکست بارسلونا؛ دبل اولادقباد
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه