Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی: 98 درصد واحد های تولیدی آسیب دیده از سیل به چرخه تولید برمی گردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سیدمحمد موسوی - مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس جمع بندی کلی، سیل اخیر 13 هزار و 710 میلیارد تومان به زیرساخت های کشاورزی خسارات وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موسوی افزود: ما باید با بازسازی واحد های تولیدی، واحد های آسیب دیده را به تولید برگردانیم.
وی گفت: 98 درصد اراضی که زیر آب رفته بود، تخلیه و بازسازی شده است.
 مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: مشکل 200 هزار هکتار اراضی زراعی که در سیل اخیر با مشکل آبرسانی مواجه شده بود؛ برطرف شده است.
موسوی با بیان اینکه بیش از 1000 واحد تولیدی مرغ داری (57 درصد) به چرخه تولید برگشته اند، افزود: ظرف دو سه ماه آینده 98 درصد واحد های تولیدی آسیب دیده به چرخه تولید برمی گردند.
وی گفت: در بخش کمک بلاعوض به بخش کشاورزی، 125 هزار پرونده تشکیل شده است.
خداداد مقبلی - معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای
سیدموسی خادمی - استاندار لرستان در گفتگوی تلفنی گفت: سیل ارتباط 750 روستا را در سطح استان قطع کرده بود و در روزهای اول بعد از بحران ارتباط موقت این روستا برقرار شد اما برای ارتباط پایدار نیاز به بازسازی زیر ساختی داریم.
خادمی افزود: هفته پیش منابع لازم برای بازسازی زیرساخت های ارتباطی تصویب شده و برای  استان ها ابلاغ شده است.
وی گفت: در بخش کشاورزی به محصولات و زیرساخت ها خسارات وارد شده است. دولت کمک های بلاعوض و تسهیلات در اختیار بخش خصوصی قرار داده است اما مشکل ما در بخش عمومی مثل ایستگاه های پمپاژ است.
هادی حق‌شناس - استاندارگلستان
غلامرضا شریعتی - استاندار خوزستان

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: تیتر پیگیری سیل موسوی خادمی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۶۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تاثیر سیلاب استان خبر داد.

مهدی دوستی، امروز شنبه ۸ اردیبهشت با اعلام این خبر به رسانه‌ها گفت: ۱۶ روستا و ۱۴ پاسگاه مرزی با جمعیت متاثر ۷۲۰۰ نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها بصورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع گردید.

دوستی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب بصورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود ۵۰ کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود ۵۰ میلیارد تومان است که باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده بصورت ویژه اصلاح شود تا در تابستان مشکلی برای تامین آب شهروندان نداشته باشیم.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، ۸ کیلومتر لوله ۳۰۰ جی آرپی بمرود_ حاجی آباد است که به صورت کامل از بین رفته است ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم بصورت جدی آسیب دیده است .

وی بیان کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تامین می گردد. لذا  اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت