Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@02:52:54 GMT

با نوآوری به محیط زیست کمک کنیم

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۷۴۵۶

با نوآوری به محیط زیست کمک کنیم

از این‌رو وقتی مدیران شهری تهران دغدغه محیط‌زیستی دارند رویکردشان متفاوت خواهد بود و سیاست‌های اتخاذ شده را با نوآوری‌های خودشان اجرا خواهند کرد. باید با نوآوری به محیط زیست کمک کنید. فعالیت پلتفرم هوشمند بازماند در منطقه ۲۲ هم نمونه بارزی برای این ادعاست.

راه‌اندازی این‌گونه نرم‌افزارهای هوشمند باتوجه به سرعت تبادل اطلاعات، انقلاب دیجیتال و تحولات جامعه، در نحوه زندگی مردم تأثیر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز از تکنولوژی‌های هوشمند در زمینه محیط‌زیست شهری استفاده‌های زیادی می‌شود و با هوشمندی و خلاقیت افراد، به خوبی می‌شود از این فرصت برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم استفاده کرد. از این‌رو ساخت پلتفرم‌ها و فعالیت استارت‌آپ‌ها باعث استفاده بهینه از امکانات و افزایش دسترسی مردم به خدمات می‌شود. » نوری اعتقاد دارد شهر تهران یکی از پرمصرف‌ترین شهرهای دنیاست و میزان مصرف شهروندان بیش از متوسط جهانی است. او در این‌باره می‌گوید: «متوسط سرانه تولید پسماند شهروندان اروپایی از ایرانی‌ها کمتر است، اما متأسفانه شهر تهران از میان شهرهای کشورمان پر مصرف‌تر است. هر شهروند تهرانی روزانه حدود یک‌کیلوگرم پسماند به جا می‌گذارد. منابع جهان محدود و بسیاری از آنها تجدیدناپذیر است و این امکانات و منابع فقط برای زمان حال نیست.

بنابراین باید به فکر آیندگان بود و از این منابع به درستی استفاده کرد. به همین خاطر باید در نحوه مدیریت پسماند بازنگری جدی شود و آنچه به‌عنوان پسماند به جا می‌ماند به حداقل برسد. » او ادامه می‌دهد: «زباله خشک دارای ارزشی است که می‌تواند دوباره به چرخه تولید و مصرف برگردد، ولی زباله تر چنین ارزشی ندارد. وقتی زباله خشک و تر تجمیع می‌شود، برای پیمانکار مقرون‌به‌صرفه است که زباله خشک باارزش را با زباله تر کم‌ارزش با هم ببرد و انگیزه‌اش بیشتر می‌شود که آنها را از هم تفکیک ‌کند. طبق آمارها در تهران روزانه ٨ تا ۹ هزار تن زباله تولید می‌شود. اگر به این نکته توجه کنیم که این حجم زباله در کجا باید دفن شود بر ضرورت کاهش تولید زباله پی خواهیم برد. براساس آمارها روزانه بین ۸ تا ۹‌هزار تن زباله در تهران تولید می‌شود که بخش زیادی زباله تر است. میزان تفکیک زباله‌های خشک از مبدأ زیر ۱۰‌درصد است که با توجه به حجم زباله تولیدی بسیار کم و باید در تمام حوزه‌ها بازنگری شود که در این زمینه اقداماتی درحال انجام است. » 

کد خبر 447199

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند