Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدصادق افراسیابی، معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اعلام فراخوان هفتمین جشنواره ملی جلوه‌های فرهنگ رضوی در فضای مجازی به برنا گفت: این جشنواره از سری برنامه‌های هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا‌(ع) است که به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) و مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های روبیکا، چارخونه، آپارات، آخرین خبر، تماشا، نماشا، پروفایل و شمس توس، جشنواره ملی جلوه‌های فرهنگ رضوی در فضای مجازی را با هشتگ «#امام‌رضا‌رادوستدارم» برگزار می‌کند.

افراسیابی در بخش دیگری از سخنان خود به قالبهای ارسال اشاره کرد و گفت: آثار منتشره در شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های پرمخاطب فرهنگی، هنری و رسانه‌ای با هشتگ «#امامرضارادوستدارم» در قالب‌های عکس نوشته، متن، گرافیک و اینفوگرافی، ویدئو و نماهنگ(کلیپ)، پویانمایی(انیمیشن) و موشن‌گرافیک می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی معیار‌های ارزیابی این آثار را کیفیت فنی، میزان بازدیدکنندگان، دیدگاه بازدیدکنندگان و غنای محتوایی برشمرد و گفت: همچنین آثار ارسالی باید علاوه بر انتشار در گروه‌ها، کانال‌ها و صفحات شخصی مرتبط با شرکت‌کننده، در یکی از شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های روبیکا، چارخونه، آپارات، آخرین خبر، تماشا، نماشا و پروفایل با هشتگ «#امامرضارادوستدارم» منتشر شده باشد.

معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد به جوایز این جشنواره اشاره کرد و گفت: در بخش عکس نوشته، متن، گرافیک و اینفوگرافیک به رتبه اول تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر و مبلغ ۱۵ میلیون ریال وجه نقد، رتبه دوم لوح تقدیر به همراه ۱۲ میلیون ریال وجه نقد و به مقام سوم این جشنواره هم لوح تقدیر و مبلغ هشت میلیون ریال وجه نقد اهدا می‌شود.

معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد به جوایز بخش ویدئو و نماهنگ(کلیپ)، پویانمایی(انیمیشن) و موشن گرافیک هم پرداخت و بیان کرد: در این بخش نیز به مقام اول تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ۳۵ میلیون ریال وجه نقد، به مقام دوم لوح تقدیر، ۲۵ میلیون ریال وجه نقد و مقام سوم لوح تقدیر و ۱۵ میلیون ریال وجه نقد اهدا می‌شود. جایزه ویژه هیئت داوران نیز به بهترین اثر برگزیده جشنواره اهدا می‌شود که شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال وجه نقد است.

افراسیابی در تبیین نحوه ثبت‌نام و ارسال آثار به این جشنواره، اظهار کرد: علاقه‌مندان باید آثاری را که در گروه‌ها یا کانال‌ها و یا صفحات مرتبط با خود منتشر کرده‌اند از طریق مراجعه به هر یک از شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های روبیکا، چارخونه، آپارات، آخرین خبر، تماشا، نماشا و پروفایل و با انتخاب هشتگ «#-امام‌ رضارادوستدارم» منتشر کنند.

وی گفت: ثبت‌نام از طریق تارنمای شمس‌توس به نشانی ghazvin.shamstoos.ir انجام می‌شود. با توجه به اینکه علاوه بر انتشار در شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های یادشده، انتشار آثار در اینستاگرام نیز مورد توجه و دارای امتیاز است، لازم است شرکت‌کنندگان پس از انتشار اثر در یکی از شبکه‌ها و اپلیکیشن‌های یادشده و ثبت‌نام در سایت جشنواره، چنانچه آثار خود را در اینستاگرام منتشر کرده‌اند، لینک صفحه اینستاگرام خود را نیز در سایت جشنواره ثبت کنند.

افراسیابی خاطر نشان ساخت: مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار تا ۳۰ مهرماه سال جاری است و زمان و مکان مراسم اختتامیه نیز متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام رضا رسانه های دیجیتال شبکه اجتماعی فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود

سعید شاهرخی گفت: برای برگزاری جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری، ۲۵ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت و حضور پر رنگ بخش خصوصی در انتخاب کرمان بسیار موثر بود.

وی اظهار داشت: پس از استان‌های یزد و قزوین، استان کرمان میزبان سومین دوره جشنواره چند رسانه‌ای کشور به مدت سه روز می‌شود که پیشنهاد دادیم زمان برگزاری برای آبان باشد، اما زمان نهایی در روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: در نظر داریم از مفاخر فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور برای حضور در کرمان و در این جشنواره دعوت کنیم و برنامه‌های مختلفی برای شهرستان‌ها تدارک دیده و اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه و صاحب نظران حتما با ارائه نظر و پیشنهادات برگزار کنندگان را برای معرفی هرچه بیشتر و بهتر استان کرمان یاری دهند.

شاهرخی با اشاره به برگزاری چند رویداد مهم در حوزه گردشگری در استان کرمان در سال جاری خاطر نشان کرد: جشنواره ملی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در مهرماه و در کرمان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کنگره ملی تاریخ معماری و شهر سازی در بم و نشست سالانه باستان شناسان در جیرفت، رویداد کتیبه سرباز و میزبانی از رویداد ملی چوگان از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده امسال در این اداره کل هستند.

رسانه بهترین مسیر معرفی گردشگری کرمان

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان هیچ انعکاس مطلوبی در رسانه‌های خارجی نداشته و خیلی از افراد کرمان را به درستی نمی‌شناسند.

سید مهدی طبیب زاده افزود: کسانی که کرمان را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند، کمتر از استان‌های دیگر است و باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و بهترین مسیر برای معرفی استان رسانه‌ها هستند.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی سعی کرده چهره واقعی کرمان را در حوزه‌های مختلف معرفی کند تا با تغییر نگرش در سطح ملی و بین المللی استان کرمان به عنوان مقصد گردشگری انتخاب شود.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی به استان است ادامه داد: از جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری استقبال می‌کنیم، البته برای برگزاری این جشنواره باید همکاری و هم افزایی بین دستگاه‌ها برقرار باشد.

وی تاکید کرد: کرمان جایگاه زیادی در برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ندارد و وظیفه این وزارت معرفی کرمان است، البته باید رسانه‌ها تولید محتوا داشته باشند.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی استان کرمان هم در این نشست با اشاره به نقش، گردشگری در اقتصاد خرد کشور اظهار کرد: بیش از ۱۵ همت سالانه مواد معدنی توسط شرکت‌ها از استان کرمان استخراج می‌شود و اگر از ظرفیت معادن در توسعه گردشگری استفاده کنیم قطعا در آینده امید و اشتغال برای فرزندانمان ایجاد می‌شود.

رضا بهرامی افزود: رسانه‌ها همیشه مطالبه گری داشته باشند تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی و صنایع معدنی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است