Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@12:01:14 GMT

فعالیت 226 معدن در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۰۳۰۵

فعالیت 226 معدن در سیستان و بلوچستان

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: ۲۶۶ معدن فعال در سطح سیستان و بلوچستان وجود دارد و ۹ معدن نیز در حال تجهیز و آماده سازی است.

نادر میرشکار در گفت وگو با ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان افزود: یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن ذخیره شناسایی شده معدنی در این استان وجود دارد .

وی ادامه داد: ۶۸۳ هزار تن از مواد معدنی دارای پروانه بهره برداری و مابقی فعلا به صورت ظرفیت خالی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۶۲ درصد از مواد معدنی در حوزه مصالح ساختمانی، ۱۱ درصد سنگ تزئینی، ۹ درصد مواد غیر فلزی، ۱۸ درصد مواد فلزی است .

رئیس سازمان صمت سیستان وبلوچستان تصریح کرد: هفت هزار و ۷۰۳ نفر در بخش معدن سیستان و بلوچستان مشغول بکار هستند.

میرشکار اظهار کرد: در سال 97 تعداد 89 فقره پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری 1195 میلیارد ریال در استان صادر گردیده که با بهره برداری از این واحدها تعداد 777 شغل به صورت مستقیم در حوزه صنعت استان ایجاد شده است .

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان وبلوچستان تعداد پروانه های بهره برداری صادره در سال 97 نسبت به سال 96 را دارای رشد 20 درصدی عنوان کرد .

میرشکار افزود: میزان سرمایه گذاری این پروانه های بهره برداری صنعتی یک هزارو 195 میلیارد ریال می با شد که نسبت به مدت مشابه سال 96 رشد 4 درصدی را نشان می دهد.

وی بیان کرد: این پروانه های بهره برداری صنعتی ناشی از طرح، بدون طرح، و بهره برداری ناشی از توسعه و یا اصلاح است .

وی گفت: جواز تاسیس به مجوزی که افراد اعم از حقوقی یا حقیقی جهت انجام یک فعالیت تولیدی-اقتصادی اخذ می کنند گفته می شود و موضوعی که برای آن می خواهید جواز بگیرید باید با موضوع شرکت مرتبط باشد .

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت ، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز گفت: یکی از پروژه های مهم اقتصاد مقاومتی اولویت دار سال 98 مربوط به وزارت صمت وحوزه معاونت امور معادن و صنایع معدنی، اجرای طرح (پروژه) احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس (تعداد 150 معدن در سطح کشور) بود که بر این اساس تفاهم نامه ای بین وزارت صمت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) (شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به عنوان مجری طرح)، خانه معدن ایران، شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر تحت عنوان شورای هماهنگی طرح احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک منعقد گردید .

رحمتیان افزود: با ابلاغ این تفاهم نامه توسط مقام عالی وزارت در تاریخ8 اردیبهشت ماه 1397 به استان ها ،  سازمان صمت استان سیستان و بلوچستان  در راستای اجرای این طرح با توجه به اینکه این استان، به عنوان یکی از استان های پایلوت در نظر گرفته شده است پس از انجام جلسات متعدد استانی- ستادی و جلسه تشکیل شده تخصصی با حضور مدیران کشوری و استانی در قالب پنل تخصصی همایش اولین نمایشگاه معدنی استان (مورخ 23بهمن ماه 1397) و بازدید میدانی صورت گرفته توسط کارشناسان محترم  شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بعنوان مجری طرح به همراه سرمایه گذاران این حوزه و مسئولین سازمان صمت استان از منطقه مزبور و بررسی زیر ساخت های موجود و قابلیت معادن آهن پلاسری (متمرکز در حوزه شهرستان ایرانشهر- بزمان و حومه) در تاریخ30 بهمن ماه ،  در ادامه جلسه فنی و توجیهی با بهره برداران و مسئولین شهرستانی و استانی برگزار گردید که  نتایج و مصوبات آن بطور کامل جهت اجرا به بهره برداران معادن ذیربط اعلام و ابلاغ شد .

رحمتیان ادامه داد: در حال حاضر مجوزهای معدنی لازم صادر و معادن دارای قرارداد هم اکنون در حال تجهیز و راه اندازی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی می باشند که پیش بینی می شود با اجرای این طرح تعدادی از معادن آهن پلاسری استان فعال و باعث رونق تولید و ایجاد اشتغال در منطقه گردد .

رحمتیان هدف از اجرای طرح فعال سازی معادن کوچک مقیاس را چنین برشمرد: فعال کردن و بازگرداندن معادن کوچک مقیاس غیرفعال به چرخه تولید با مشارکت  بخش خصوصی، افزایش سطح اشتغال پایدار در بخش معدن، افزایش میزان استخراج  و تولیدات مواد معدنی مورد نیاز صنایع معدنی و تامین مواد اولیه کارخانجات و استفاده بهینه و بکارگیری از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی در سال رونق تولید می باشد .

رحمتیان در ادامه به تاثیر گذاری طرح فعال سازی معادن کوچک مقیاس اشاره کرد و گفت: اکثر بنگاه های معدنی استان از نوع کوچک و متوسط مقیاس ( 99و 7 دهم درصد ) هستند بطوریکه از تعداد کل بنگاه های معدنی استان، سهم این بنگاه ها (کوچک و متوسط مقیاس) در اشتغال 99و 7 دهم درصد بوده و99و یک دهم درصد از تولیدات معدنی استان را به خود اختصاص می دهند که در سطح کشور هم آمار تقریباً به همین منوال است .

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بخش خصوصی خاورمیانه سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان معدن قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۰۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین‌المللی صادراتی «اکسپو» فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است که در این راستا غرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، داوود شهرکی، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه بین‌ المللی اکسپو از تاریخ هشتم الی دوازدهم اردیبهشت سال‌جاری با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه، استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار گفت: غرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در حال احداث است.

شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در استان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

کد خبر 748318

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن