Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، افشانی مدیر جهادکشاورزی شهرستان شبستر در گفتگو با خبرنگاران از برگزاری دومین جشنواره استانی برداشت آلبالو در شهر تسوج در روز جمعه ۲۱ تیرماه خبر داد و گفت: شهرستان شبستر با داشتن ۱۲۰۰ هکتار درختان آلبالوی بارور و ۳۰۰ هکتار باغ جدید تحت کشت درختان آلبالو در زمینه تولید و برداشت این محصول رتبه اول استان آذربایجان شرقی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیشترین برداشت آلبالو در شهرستان شبستر یعنی تقریباً ۷۰ درصد آلبالو و ۹۵ درصد فرآوری و تولید خشکبار این محصول در بخش تسوج انجام می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان شبستر با بیان اینکه سالانه ۶۶۰۰ تن آلبالو از باغات شهرستان شبستر برداشت می‌شود، ادامه داد: این شهرستان در زمینه تولید و برداشت این محصول رتبه اول استان آذربایجان شرقی را دارد و شهرستان‌های مرند، اهر و جلفا بعد از شبستر به ترتیب در رده‌های بعدی تولید آلبالو قرار دارند.

وی افزود: آلبالوی ژنوتیپ محلی، مجاری، بوترمو، تک دانه، گیلاسی، گیسویی از ارقام مهم آلبالوی کشت شده در باغات بخش تسوج است که با اصلاح نهال و شیوه آبیاری و استفاده به موقع از سموم آفات نباتی تولید آلبالو در شهرستان افزایش می‌یابد.

افشانی با بیان اینکه ساعت ۱۷ عصر روز جمعه ۲۱ تیرماه ۹۸ دومین جشنواره آلبالو در سالن ورزشی تختی شهر تسوج با حضور مسئولین کشوری و استانی برگزار خواهد شد، گفت: امسال به لطف خدای متعال و جان گرفتن دوباره دریاچه زیبای اورمیه، این جشنواره می‌تواند پذیرای میهمانان و گردشگران زیادی باشد؛ لذا بدینوسیله از همه علاقمندان در سرتاسر استان آذربایجان شرقی و کشور جهت حضور در این جشنواره دعوت می‌کنیم و بی‌شک لحظات شاد و به‌یاد ماندنی را تجربه خواهند کرد.

رضا اخگرپور، دبیر اجرایی این جشنواره با بیان اینکه برگزاری جشنواره آلبالو در بخش تسوج زمینه را برای رشد و اعتلای صنعت گردشگری در این منطقه فراهم می‌کند، گفت: این جشنواره با حمایت خیرین پیشگام شهر تسوج، مشارکت و همراهی فرمانداری شهرستان شبستر، سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، بخشداری تسوج، شورای اسلامی و شهرداری تسوج، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان شبستر و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آموزش و پرورش، بهزیستی، هلال احمر، ورزش و جوانان و دهیاران بخش تسوج و پیگیری‌های جمعی از فعالان اجتماعی به ثمر رسیده و هدف از برگزاری این جشنواره شناساندن توانمندی‌های این بخش در سطح کشور و معرفی جاذبه‌های گردشگری بخش تسوج و جذب گردشگر عنوان کرد.

وی از برگزاری نمایشگاهی جنبی از محصولات کشاورزی، غذایی و آشامیدنی تحصیل شده از میوه آلبالو و برگزاری مسابقه ویژه غذا‌های خانگی و سنتی در حاشیه این جشنواره خبر داد و افزود: جشنواره نگین سرخ تسوج را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های منطقه می‌دانیم؛ لذا امیدوارم ضمن معرفی توانمندی‌های گردشگری و جاذبه‌های تاریخی این شهر، ارزش‌های غذایی این محصول بیش از گذشته معرفی شود.

 

انتهای پیام/ش

برگزاری جشنواره آلبالو در تسوج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم

بهنام خسروی معاون امور صنایع صمت چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت دانش بنیان در شهرکرد با تولید انبوه توانسته نیاز کشور به محور چرخ خودرو یا همان اکسل را به روش دانش بنیان تأمین کند.

وی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودرو‌های پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

خسروی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده است، گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.
وی اظهار کرد: برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید

ساخت ضدیخ جایگزین نمک جاده در چهارمحال و بختیاری

خسروی گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در میانه و شبستر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود