Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدها تن از دانشجویان و اساتید الجزایری برای بیست‌وسومین روز متوالی در اعتراض به وضعیت سیاسی این کشور تظاهرات کرده و تغییر مسئولان نظام و آزادسازی زندانیان سیاسی این کشور را خواستار شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری فرانسه، تظاهرکنندگان الجزایری با سر دادن شعارهایی برکناری مسئولان فعلی و تشکیل کشوری آزاد و دموکرات را خواستار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با وجود استقرار گسترده نیروهای پلیس در پایتخت با در دست داشتن پلاکاردهایی حمایت خود را از مطبوعات در این کشور اعلام کردند.

پیش از این دستگاه قضائی الجزایر در پی برافراشته شدن پرچم‌های آمازیغی در تظاهرات هفته‌های گذشته دستور بازداشت تعدادی از تظاهرکنندگان را به اتهام به خطر انداختن امنیت و وحدت کشور صادر کرد.

تا این لحظه هنوز تاریخ جدیدی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری پس از لغو تاریخ آن در چهارم ژوئیه اعلام نشده است.

روز سه‌شنبه نیز مهلت ۹۰ روزه تعیین شده از سوی عبدالقادر بن صالح، رئیس جمهور موقت به پایان رسید و به این ترتیب الجزایر وارد یک بن‌بست سیاسی شده است.

شورای قانون گذاری الجزایر در حکمی دوره مسئولیت بن صالح را تا زمان تحویل قدرت به رئیس جمهور منتخب تمدید کرد.

رئیس ستاد مشترک الجزایر درخواست‌های معترضان برای تشکیل هیئت‌های انتقالی بدون حضور چهره‌های دولت سابق را رد کرد.

پس از اتمام مهلت ۹۰ روزه برای تعیین رئیس جمهور، با وجود اینکه دوره فعالیت بن صالح تمدید شد، اما جنجال‌ها و تنش‌های بسیاری در الجزایر به وجود آمده و با وجود تلاش‌های احزاب سیاسی و رسانه‌ها برای حل این مشکل، انتقادات بسیاری از این امر در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. حتی برخی از کارشناسان قانون اساسی از این تصمیم انتقاد و تاکید کردند که متن حکم روشن است و دوره فعالیت رئیس جمهور موقت پس از ۹۰ روز پایان یافته است.

علاوه بر خلاء ریاست جمهوری از زمان استعفای بوتفلیقه، خلائی در سطح پارلمان نیز ایجاد شده است، چراکه بن صالح رئیس جمهور موقت بوده و مجلس توسط صالح قوجیل، به صورت نیابتی اداره می‌شود. پارلمان الجزایر نیز از زمان استعفای معاذ بوشارب بیش از یک هفته است که رئیسی ندارد و نکته قابل توجه اینکه با همه این مشکلات، همه چیز عادی نشان داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الجزاير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • خیزش دانشجویی حمایت از غزه به کشور عربی رسید
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران