Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کوروش فرزین در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اخباری مبنی بر پرونده‌سازی جدید بیمه سلامت برای بیماران خاص و هموفیلی‌ها، با بیان اینکه در سازمان بیمه سلامت اصلا چنین برنامه‌ای نداریم، گفت: باید توجه کرد که بیماران خاص سالانه دفترچه‌هایشان را تمدید می‌کنند و ما هر سال اسناد، مدارک و پرونده بیماران را چک می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر نقص مدرکی داشته باشند، فرد را می‌فرستند تا مدارکش را کامل کند.

وی افزود: حتی اگر بیمار خاصی نقص مدرک هم داشته باشد، ارائه خدمت به او متوقف نمی‌شود،  بلکه خدمت را به او ارائه می‌دهند، اما می‌گویند که در اسرع وقت مدارکت را تکمیل کن. این اقدامی است که سال‌هاست آن را انجام می‌دهیم. هیچ بیمه‌شده‌ای هم تاکنون به ما مراجعه نکرده که بگوید به دلیل نقص مدرک به او خدمت ارائه نداده‌اند.

فرزین تاکید کرد: ما حتی در حوزه بیماران شیمی درمانی هم که برای تشکیل پرونده و دریافت داروهای شیمی‌درمانی می‌آیند و باید مدارک مختلفی چون گزارش پاتولوژی و... را داشته باشند، در صورتیکه به ما مراجعه کرده و نقص مدرکی داشته باشند، یک دوره برایشان دارو را تایید می‌کنیم، اما می‌گوییم برای دوره بعد باید مدرک را با خودت بیاوری.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه این روالی است که همیشه در سازمان بیمه سلامت وجود داشته، گفت: بنابراین در هرکجا که نقص مدرکی در زمان تشکیل پرونده و یا تایید دارو وجود داشته باشد، خدمت به بیماران ارائه می‌شود، ‌اما بیماری که نقص مدرک داشته باشد، نشان‌دار شده و در مراجعات بعدی مدارک را اعم از عکس، آزمایش و...برای ما می‌آورند و کارشان را انجام می‌دهیم.

فرزین ادامه داد: فرآیند تایید مدارکی که در حال حاضر برای بیماران خاص در بیمه سلامت وجود دارد، ‌قبلا با وزارت بهداشت چک شده است. بیماران باید یکسری مدارک تعریف شده را به همراه داشته باشند که این مدارک قبلا با وزارت بهداشت چک شده است. حال اگر وزارت بهداشت بخواهد تغییری در این مدارک اعمال کند، به ما اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نه وزارت بهداشت با ما مکاتبه کرده است و نه ما تغییری در روال سابق‌مان داده‌ایم، تاکید کرد: تعجب می‌کنم که چرا چنین موضوعی مطرح شده است. بیمار هموفیلی فاکتور انعقادی دریافت کرده و یک ریال هم از جیب نمی‌پردازد. حال اگر برای دریافت فاکتور بیاید و ما به او بگوییم نقص مدرک داری و ما هم فاکتور را به تو نمی‌دهیم و یا باید فاکتور را با قیمت آزاد خریداری کنی، قطعا به وزارت بهداشت مراجعه می‌کند. بنابراین اگر چنین مساله‌ای صحت داشت، بیمار به اداره بیمه و وزارت بهداشت مراجعه کرده و شکایت می‌کرد. در حالیکه ما هیچ مراجعه‌کننده‌ای نداشتیم که بگوید به علت نقص مدرک، نتوانستیم خدمات دریافت کنیم. زیرا حتی اگر نقص مدرک هم داشته باشد، ما در سری اول داروهایشان را تایید می‌کنیم و اعلام می‌کنیم برای دریافت دارو در نوبت بعدی، مدارک را کامل کنند.

فرزین با بیان اینکه بیشترین پول دارویی که در استان تهران می‌پردازیم، بابت فاکتورهای انعقادی است و اولین دارویی که بیشترین هزینه را برای ما دارد، همین فاکتورهای انعقادی هستند، گفت: این داروها به بیماران هموفیلی داده می‌شود. حال اگر در زمینه دسترسی به این داروها برای بیمار مشکلی وجود داشته باشد، به هیچ عنوان ساکت نمی‌نشیند، بلکه شکایت می‌کند. زیرا نمی‌تواند این پول را از جیب بدهد. نمی‌دانم چرا این موضوع هر چند ماه یکبار مطرح می‌شود، اما جالب است که هیچ بیمه‌شده‌ای هم در این زمینه به ما مراجعه نکرده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند

هادی بنایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر همزمان با روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج به تشریح عملکرد این نهاد در خدمت رسانی به این قشر از نیازمندان تحت حمایت پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۱۳ بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت هستند که از خدماتی مانند کمک هزینه‌های فرانشیز، خدمات ویژه درمان و هزینه نگهداری از بیماران بستری در منزل همچنین تهیه تجهیزات پزشکی بیماران بستری، بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه این دسته از بیماران به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل می‌شوند، ادامه داد: سال گذشته در حمایت از این بیماران نیازمند بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت شده و به طور خاص برای تأمین و اهدای ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز به مددجویان بیمار نیز اعتباری به ارزش ۴۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به بهره مندی این بیماران از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، افزود: سال گذشته بیماران تحت حمایت به این صندوق معرفی و از خدماتی که بیمه پایه و تکمیلی پوشش نمی‌دهد به مبلغ ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بهره مند شدند.

وی به اقدامات صورت گرفته برای کاهش بخشی از آلام این نیازمندان بیمار اشاره کرد و گفت: به جز ظرفیت‌هایی که دولت در سازمان‌های بیمه گر برای کمک به این بیماران گذاشته است، این نهاد به همراه شورای عالی بیمه، فرانشیز بستری مددجویان کمیته امداد را با نظام ارجاع رایگان و خدمات دارو، لوازم مصرفی سهم بیمار را در مراکز دولتی برای کلیه افراد تحت حمایت در تعهدات سازمان بیمه سلامت لحاظ کرده است همچنین این گروه از نیازمندان از مزایای وام کارگشایی امداد تا ۵۰ میلیون تومان نیز مطابق ضوابط بهره مند می‌شوند.

کد خبر 6099369

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی