Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، محمد خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به شاخص‌های تعیین شده برای تقدیر از رسانه برتر در جریان سیل اخیر اظهار کرد: شاخص اصلی در جنگ رسانه‌ای که ما در آن قرار گرفته‌ایم، امید آفرینی، همگرایی، همبستگی، دوری از سیاه نمایی و واقع نمایی است.

وی افزود: بنای ما بر این است تا در این تقدیر، سهم، نقش رسانه و کارکردشان در اثرگذاری مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از اتفاقات همچون سیل اخیر، سوءاستفاده‌کنندگان به هر دلیلی می خواهند در میان مردم یأس و نا امیدی ایجاد کنند و حتی به برجسته کردن کمبودها در میان آنها بپردازند.

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: هر رسانه ای که این سهم و نقش را به خوبی ایفا کرده باشد، قطعا در لیست رسانه های تقدیری قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد:‌ محدودیتی برای تقدیر از رسانه ها نداریم و هم اکنون اسامی این رسانه ها مشخص نشده است، اما به زودی اعلام نهایی را خواهیم داشت.

بر اساس این گزارش رحمانی فضلی وزیر کشور، در بیست و نهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی اعلام کرد که ارزیابی و بررسی آثار رسانه‌هایی که در جریان سیل اخیر فعال بوده‌اند،‌ برعهده معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رسانه ملی سیاه نمایی معاونت مطبوعاتی ارشاد نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بهروان، در جریان بازدید از چاپخانه‌ها و صنایع تولیدی شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه، اظهار کرد: با توجه به شعار سال، سلسله نشست‌هایی پارسال در راستای «رشد تولید، مهار تورم» با حضور اساتید برجسته صنعت چاپ، به صورت مجازی برگزار شد.

وی گفت: در این بررسی‌ها تاکید شد فعالین صنعت چاپ برای حفظ جایگاه خود، نیازمند تغییر رویه و ریل گذاری جدید هستند چرا که با رعایت نکردن این مقوله در آینده‌ای نه چندان دور از این چرخه حذف خواهند شد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حفظ جایگاه فعالان صنعت چاپ به عنوان صنایع مادر باید در دستور کار ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها قرار گیرد.

بهروان ادامه داد: صنعت چاپ به عنوان تاثیرپذیر می‌تواند در راستای صادرات محصولات تولیدی کشور نقش آفرین باشد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: افزایش تولید و فعال بودن صنایع غذایی و شیمیایی نیز می‌تواند به ارتقا و گسترش فعالیت‌های صنعت چاپ کمک کند.

بهروان گفت: از جمله تأکیدات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای پاسداشت زبان فارسی، عدم درج عناوین بیگانه بر روی محصولات داخلی است که باید مورد توجه ویژه باشد.

در این سفر یک روزه از فعالیت و نحوه بکارگیری از دستگاه‌های چاپ در شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کاوه ساوه بازدید شد.

کد خبر 6098326

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران