Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف این کمیسیون در گزارشی اعلام کرده است میزان آلودگی سربی در بدن شیخ،  45 بار بیشتر از سطح معمولی است و این رقم بسیار بیشتر از چیزی است که پیشتر گزارش شده است.

در گزارش کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن همچنین نسبت به افزایش "نگران کننده ی" سطح کادمیوم در بدن شیخ زکزاکی اعلام نگرانی شده است. کادمیوم یک عنصر شیمیایی است که به هر میزان باعث مسمومیت شدید بدن به ویژه در کبد و کلیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید، به دلیل این میزان آلودگی، پزشکان نسبت به خطر مرگ شیخ زکزاکی هشدار داده و خواستار مداوای سریع او شده اند. و از آنجایی که روند مناسب درمانی در نیجریه ارائه نمی شود، پیشهاد کرده اند رهبر شیعیان نیجریه به خارج از کشور منتقل شود.

در همین حال محمد ابراهیم زکزاکی، فرزند شیخ زکزاکی اوایل این هفته اعلام کرد، روز شنبه پس از ملاقات با پدر و مادرش متوجه شده است میزان مواد سمی در بدن پدرش در سطحی نگران کننده است. وی گفت:" یک عملیات ترور علیه پدرم ادامه دارد، و در حقیقت این عملیات اجرا شده است. تمام عوامل ترور نیز آشکارا خواستار تکمیل این عملیات هستند."

در همین حال پلیس نیجریه روز سه شنبه دو نفر از طرفداران شیخ زکزاکی را در تظاهراتی در ابوجا – پایتخت نیجریه – به ضرب گلوله از پا درآورد. جنبش اسلامی نیجریه در بیانیه ای اعلام کرد این دو نفر از اعضای جنبش بودند که مقابل مجلس ملی نیجریه هدف گلوله قرار گرفته و کشته شدند.

تظاهر کنندگان طرفدار شیخ زکزاکی در تلاش برای ثبت درخواست آزادی وی، با نیروهای امنیتی مواجه و درگیر شدند. در این حادثه 40 نفر دیگر نیز بازداشت شدند.

پلیس نیجریه مدعی است، چندین نیروی امنیتی این کشور در درگیری های دیروز زخمی شدند. 

شیخ ابراهیم زکزاکی در کشتار گسترده ی ارتش نیجریه در دسامبر 2015  که با حمله به طرفداران شیخ همراه بود، از یک چشم نابینا شد و یک بازوی وی  نیز از کار افتاد. کمیسیون حقوق بشر اسلامی، تعداد کشته شدگان این حادثه را بیش از 1000 نفر ذکر کرده است. شیخ زکزاکی در این حادثه هدف تیراندازی قرار گرفت و گفته می شود آلودگی های جدید شیمیایی، نتیجه ی مستقیم ترکش تیرهایی است که در بدن وی جامانده است.

در گزارش این کمیسیون آمده است، طرفداران شیخ زکزاکی تلاش کرده اند مراقبت های پزشکی در اختیار او قرار دهند اما مقامات نیجریه با این امر مخالفت کرده اند و از خروج وی از کشور نیز ممانعت به عمل آورده اند. این در حالی است که در ژانویه ی امسال، یک قاضی نیجریایی که ریاست دادگاه های محاکمه ی شیخ زکزاکی را برعهده داشت، در حکمی اعلام کرد رهبر شیعیان نیجریه باید تحت مداوای مناسب پزشکی قرار گرفته و پزشکان معالج را نیز، خود انتخاب کند.

در اواخر سال 2016 نیز یک دادگاه فدرال در نیجریه در حکمی اعلام کرد بازداشت شیخ زکزاکی و همسرش زینه، غیرقانونی و مغایر قانون اساسی نیجریه است و این که آنها باید تا 165 ژانویه 2017 از زندان آزاد می شدند و غرامت دریافت می کردند. این حکم هرگز اجرا نشد و اتهاماتی نیز در سال 2018 به این زوج وارد شد.

دولت نیجریه مدعی است، طرفداران شیخ زکزاکی قصد داشتند مقامات ارشد نظامی این کشور را ترور کنند.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • واکنش مدیرعامل فولاد به جریمه سنگین ویسی: ضمن تمکین از قانون، از حقوق خود کوتاه نمی‌آییم
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است