Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و عضو تیم مذاکره کننده هسته ای توافق سال ۲۰۱۵ در یادداشتی که در روزنامه فرانسوی لوفیگارو منتشر شد ؛ شرط خروج از بحران تنش میان ایران و آمریکا را لغو تحریم های ضدایرانی واشنگتن دانست .
به گزارش ایرنا، صالحی در این یادداشت با تشریح چهار دهه اختلافات عمیق ایران و آمریکا و دشمنی های واشنگتن علیه ملت ایران نوشت: این مساله برای هیچکس پوشیده نیست که آمریکا و جمهوری اسلامی ایران از ۴۰ سال پیش تاکنون دچار اختلاف‌های عمیقی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته رئیس سازمان انرژی اتمی؛ دلیل اصلی این دشمنی، ناشی از چشم انداز سیاسی متفاوت دوکشور است، تهران و واشنگتن دنیا را با رویکرد متفاوتی می‌بینند.
وی افزود: ایران خود را به عنوان یک کشور مدرن، مساوات طلب، یک ملت مستقل با ارزش‌های اخلاقی و مذهبی معرفی می‌کند. از سوی دیگر، ایالات متحده خود را به عنوان نجات دهنده لیبرالیسم قلمداد می کند. هر دو کشور اهداف متفاوتی دارند.
صالحی یکی از اهداف متعالی جمهوری اسلامی ایران را " برقراری عدالت و برابری میان ملت ها " توصیف کرد و نوشت: این درحالی است که آمریکا به دنبال برتری جویی و گسترش سلطه خود در جهان است.
وی با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک بازیگر مهم دارای نفوذ در منطقه؛ خاطر نشان کرد که آمریکا به دنبال حفظ ابرقدرتی خود است و برای توسعه قدرت خود در منطقه و جهان تلاش می کند.
صالحی ادامه داد: از زمان انقلاب اسلامی تاکنون ایران بی وقفه برای حفظ حاکمیت و حقوقش تلاش کرده که در این میان توسعه برنامه های هسته‌ای با اهداف صلح آمیز را به عنوان حق لاینفک خود می‌داند.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در بخشی از یادداشت خود از موضوع هسته ای ایران به عنوان بهانه ا ی برای اعمال فشارهای غیرانسانی آمریکا علیه ملت ایران یاد کرد و نوشت: آنها با استفاده از قدرت رسانه ای خود بدنبال اعمال تحریم ها و فشارحداکثری علیه ایران هستند اما تردیدی نیست که تحریم های آنها اثری نداشته است. برچسب ها: علی اکبر صالحی ، سازمان انرژی اتمی ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: علی اکبر صالحی سازمان انرژی اتمی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویدیو/ خروج پرسپولیسی‌ها از هتل در میان تشویق هواداران
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده! | صدای مجری هم درآمد
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای