Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، در این مراسم که با اجرای متفاوت محمدرضا شهبازی؛ طنزپرداز برگزار شد، از خانوادۀ شهدای مدافع حرم؛ شهید سعید سیاح‌طاهری و شهید حسین معزغلامی و همچنین از حاج‌علی یزدانخواه از قدیمی‌ترین کتاب‌فروشان و توزیع‌کنندگان کتاب‌های انقلابی در زمان طاغوت و پس از انقلاب، تقدیر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام محمدمهدی تجریشی، مدیر حوزۀ علمیه و عملیۀ «نهضت» و مسئول دورۀ اسلام ناب، در ابتدای این مراسم با اشاره به سابقۀ اردوی اسلام ناب در دوره‌های گذشته گفت: در دورۀ سوم اسلام ناب، حدود هزار نفر ثبت‌نام و حدود ۶۰۰ دانشجو و طلبه پذیرش شدند و حضور داشتند. برآورد ما این بود که در این دوره تعداد ثبت‌نامی‌ها به هزار و خرده‌ای نفر برسند. تمرکز اسلام ناب همیشه بر تشکل‌های دانشجویی طلبگی و به‌ویژه بسیج دانشجو و طلبه بوده است و می‌خواستیم بسیج دانشجویی و طلبه به معنای پدیدۀ انسانی سرباز مکتب امام خمینی را هدف بگیریم. پدیدۀ بسیج دانشجو و طلبه، راهبرد اصلی امام خمینی برای امتداد مبارزه و نهضت است.

او به راه‌اندازی دورۀ «اسلام ناب بین‌الملل» اشاره کرد و گفت: دوره‌هایی برای فعالان جهان اسلام برگزار می‌شود؛ اما اساس این دوره‌ها بر اندیشۀ امام و رهبری نیست و ارادۀ مشخصی برای حرکت به‌سمت امت واحده و تشکیل حزب جهانی مستضعفین و شکل‌دهی هسته‌های مقاومت وجود ندارد. ما با نگاه به این خلأ، دورۀ اسلام ناب بین‌الملل را برگزار می‌کنیم.

تجریشی دربارۀ آمار شرکت‌کنندگان در دورۀ چهارم گفت: ۷۰۰ دانشجو از تشکل‌های دانشجویی کشور و ۱۵۰ طلبه و ۵۰ دانشجو و طلبۀ خارجی از عراق، یمن و بحرین و ۳۰۰ نفر از خواهران دانشجو که مجموعاً به حدود ۱۲۰۰ نفر می‌رسند، در دورۀ چهارم شرکت کرده‌اند. این تعداد شرکت‌کننده از میان ۵۰۰۰ نفر ثبت نام‌کننده اتخاب شده‌اند. این دوره، دورۀ بچه‌های خط امام و گام دوم انقلاب است و نوعی دوکوهۀ فرهنگی است که نیروهای انقلابی در آن برای رزم، کسب آمادگی کنند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام محمد قمی؛ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مدیر پیشین حوزۀ علمیه و عملیۀ نهضت، با اشاره به تعریف جوان از منظر رهبری گفت: یکی از معیاری جوان، داشتن «حوصله» است. بیانیه گام دوم رهبری را باید بخوانیم و در اصل باید آن را به‌مثابۀ عهدی ببینیم که با آقا بسته‌ایم و باید بر سر این عهد بمانیم و به آن عمل کنیم. این بیانیه، کاری را که پیرمرد حکیم فرهیختۀ بزرگ الهی، می‌تواند در حق ما جوانان بکند انجام داده است. او گام‌های بزرگ زیادی برداشته و ممکن است گام‌های دیگری بردارد که این منوط به همت من و شمای جوان است.

قمی فرازهایی از نهج‌البلاغه را خواند و بیان کرد: بترسیم از اینکه امام زمانمان چشم در چشم ما اینگونه صحبت کند و بگوید: أُفٍّ لَکُمْ لَقَدْ سَئِمْتُ عِتَابَکُمْ. (اف بر شما ای مردم، از خطاب و توبیخ بر شما خسته شده‏ام). حضرت به پامنبری‌هایش می‌فرماید ای کاش شما را نمی‌شناختم! من این فرازها را که می‌خوانم به خودم می‌لرزم. مخاطب این کلمات ممکن است ما باشیم. چه وقتی امیرالمومنین از شیعیانش اینطور ناراحت می‌شود؟ آنجا که می‌فرماید «إِذَا دَعَوْتُکُمْ إِلَی جِهَادِ عَدُوِّکُمْ دَارَتْ أَعْیُنُکُمْ» (هرگاه شما را به جهاد با دشمنان می‌خوانم، چشمانتان در کاسه می‌گردد). به یک تعبیر، هر وقت پای مبارزه و جهاد و جنگ وسط بود زانویتان لرزید. آیا ما واقعاً داریم جهاد می‌کنیم؟

وی افزود: شخصی در دیدار حضرت آقا گفت «از تو به یک اشاره، از ما به سر دویدن»، آقا فرمود اشاره چیست؟ من شمشیر را کشیدم و چپ و راست می‌زنم و در حال جنگ هستم. آیا الان شرایط جنگ است؟ آقا چطور بگوید که الان هم جنگ است؟ جنگ بر سر حق و باطل و بر سر اسلام و کفر است. جنگ بین اسلام ناب و اسلام آمریکایی است. دشمن ما خیلی اوقات ظاهراً مسلمان است. امام حسین هم با کسی جنگید که خودش را خلیفه‌الله می‌دانست. اسلام ابوسفیان، اسلام اشرافیت، اسلام ملاهای کثیف درباری که در مقابلش اسلام پابرهنه‌ها، اسلام قسط و عدل قرار دارد.

قمی اردوی اسلام ناب را به پادگانی برای آمادگی‌های جنگ تشبیه کرد و گفت: ژرفای بصیرت و معرفت، جنگ است. آمریکا شیطان بزرگ است. چه کسی طمع او را از این ملت و از تمام ستمدیدگان جهان برداشت؟ حضرت امام این کار را کرد. ما می‌خواهیم در افق حضرت امام پرواز کنیم. در دیداری، حضرت آقا آنچنان با ذوق درباره شهید حججی سخن گفت که غبطۀ من چندبرابر شد. شهید حججی معترض به کژی‌های داخلی بود، اما سرش را برای همین جمهوری اسلامی با همۀ مشکلاتش تقدیم کرد. حججی نشانه پیروزی خمینی و فرزندانش در نزاع حق و باطل است.

چهارمین دورۀ آموزشی اسلام ناب برای برادران، از ۱۸ تیرماه در آبعلی آغاز شده و تا اول مردادماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۷۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند

آیت‌الله رضا رمضانی- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) - که به دعوت مسلمانان برزیل برای شرکت در همایش بین‌المللی «اسلام؛ دین گفت‌وگو و زندگی» به این کشور سفر کرده است، در حاشیه این همایش، در جمع علما و مدیران مراکز دینی آمریکای لاتین، با اشاره به جایگاه مکتب اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: الحمدالله که خداوند ما را با مکتب اهل‌بیت(ع) آشنا کرد. ما با اتفاق بزرگی مواجه شدیم که اسلام در عرصه اجتماعی و سیاسی حضور پیدا کرد. هیچ کس فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ بدهد. با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، فرصتی طلایی برای همه ایجاد شده است.

تبلیغات غربی‌ها علیه مکتب اهل‌بیت(ع)

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) افزود: امروز غول رسانه‌ای در اختیار غربی‌ها است، آنها در صدد هستند که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را خشونت‌طلب معرفی کنند، حال آن که مکتب اهل‌بیت(ع)، مکتب مهر و مهربانی است. همه حرف‌ها برای این است که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) در مقابل زور می‌ایستند، به همین جهت این نسبت را به شیعیان می‌دهند.


آیت‌الله رمضانی با اشاره به تلاش‌ها برای تحریف اسلام اظهار کرد: ما امروز با تحریف دیگری از اسلام مواجه هستیم. زمانی دشمنان با بیرون کردن کامل اسلام از عرصه‌های اجتماعی و سیاسی به دنبال تحریف اسلام بودند، اما اکنون غربی‌ها به دنبال معرفی اسلام لیبرال هستند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، وظیفه مهم مبلّغان دینی را معرفی مکتب اهل بیت(ع) دانست و تصریح کرد: اینگونه نیست که سخنان ائمه معصومین(ع) را به راحتی با خواندن چند حدیث بفهمیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در روایتی فرمودند: «اَمر (شأن و امامت ما) سخت دشوارتر است؛ و کسی نمی‌تواند (چنان که باید) به آن اقرار کند؛ مگر مَلک مقرّب، یا نبیّ مرسل، یا عبدی که خداوند قلب او را برای ایمان خالص کرده است.»ما می‌خواهیم به دیگران بگوییم که اسلامِ اهل‌بیتی چیست. باید جوانان را با مکتب اهل‌بیت(ع) انس بدهیم.  

رفتار پیروان اهل‌بیت(ع)؛ معرّف مکتب و اهل‌بیت(ع)

وی افزود: امام موسی صدر، جمله‌ای دارد که خیلی زیبا است. او نقل به مضمون می‌گفت که اگر می‌خواهیم امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم، با خواندن تاریخ یا نقل آیات قرآنی ممکن نیست، چون آنها که قرآن را قبول ندارند. امروزه فقط از این طریق می‌توانیم حضرت امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم که در رفتارمان، نماینده گفتار و کردار امام علی(ع) باشیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه فرمودند: «وَ لکِن اَعینونی بِوَرَعٍ وَ اجتِهادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سُدادٍ»؛ ولی مرا با پرهیزگاری و تلاش (برای پاک زیستن) و عفت و پیمودن راهِ درست یاری دهید. اگر امام علی(ع) به خوبی معرفی شود، محبوب عالم خواهد شد. اگر امام علی(ع) را درست معرفی کنیم، در دنیا چه اتفاقی می‌افتد؟ دیگر ظلم نخواهد بود، توزیع ثروت به صورت عادلانه صورت می‌گیرد، فقر نخواهد بود و اتفاقات بسیاری رخ می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • مطهری امام
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • همدان میزبان چهارمین اردوی تیم ملی هاکی سالنی آقایان