Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، شایان ذکر است از دیر باز گروه بهمن با تلاش فراوان  و فرآیند های شفاف سازی توانست به  افزایش بهره وری دست یابد ضمن اینکه در جهت ارتقاء هر چه بیشتر دسترسی مشتریان به محصولات با کیفیت و به روز دنیا ، سعی کرد با رویکرد همکاری بیشتر با شرکای خارجی به این مهم دست یابد  به طوری که طی سالهای فعالیت خود توانست زمینه توسعه همکاری با شرکتهایی چون مزدا ، ایسوزو ، FAW ، ZX ، CHANGHE ، SAIC ، MAXSUS ، TMECرا فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا آنجا که همکاری تنگاتنگ با این شرکتها ، توسعه محصول و راه اندازی خطوط تولید خودروهای بنزینی و سواری و حفظ جایگاه نخست سهم بازار در بخش فروش کامیونت را برای گروه بهمن به ارمغان آورد که این همکاریها توسعه محصول و راه اندازی خطوط تولید خودروهای بنزینی چون سواری مزدا 2، مزدا 3 ، سواری آسا، وانت کاپرا تک کابین سواری شاسی بلند Land Mark را به دنبال داشت.   

گروه بهمن همچنین همگام با توسعه همکاریهای خارجی خود در صدد ارتقا ساخت داخل برخی از محصولات استتراتژیک خود بود به گونه ای که توانست با استفاده از توان داخلی، زمینه ساخت داخل و توسعه پلتفرم وانت و تولید آزمایشی برخی از محصولات  همچون کامیونت دیزلی شیلر 6 و مینی بوس شیلر را فراهم کند. این در حالی است که گروه بهمن تنها توجه خود را به توسعه خودروهای سواری معطوف نکرده و در بخش خودروهای دیزلی نیز با در نظر گرفتن توان و پتانسیل مجموعه تولیدی خود به  راه اندازی خطوط  تولید بدنه سازی کامیونت، مینی بوس و کامیون و راه اندازی خط EDورود پیدا کرد. 

شاید به جا باشد تا بگوییم که گروه بهمن قبل از خصوصی سازی نیز با ساختار صحیح و مدیریت هدفمند ، بهترین خودورساز کشور از نظر سوددهی و تولید بهره ور بود و با فراهم کردن این زیر ساختها و ظرفیت های موجود در زمان قبل از خصوصی سازی چراغ  راهی شد تا مالکان جدید گروه بهمن بعد از خصوصی شدن این مجموعه با حفظ برخی از زیرساختهای گذشته  و اندیشه ای جدید تر در مسیر توسعه و بهبود هر چه بهتر گروه بهمن گامهای بلند تر و کارآمدتری بردارند و با تدوین ماموریت سازمانی در جهت ارائه راهکارهای مفید و کارآمد، جایگاه معتبرترین وبا کیفیت ترین برند در صنعت خودرو را ترسیم کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خصوصی سازی خودرو توسعه مزدا 3 گروه خودروسازی بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است