Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :نصب شیرهای آتش نشانی در بافت های فرسوده شمال تهران توسعه می یابد تا ضریب ایمنی در این محلات افزایش و رضایت شهروندان حاصل شود.

به گزارش امتداد ، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در مراسم کلنگ زنی احداث ایستگاه آتش نشانی محله قیطریه که با حضور زهرا صدر اعظم نوری عضو و رییس کمیسیون سلامت ، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ، خانواده های معظم شهدا و شهدای آتش نشانی، شورایاران و… چهارشنبه ۱۹ تیر ماه – در محله قیطریه برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طبق مصوبات شهرداری منطقه یک با سازمان آتش نشانی شهرداری تهران برای افزایش ضریب ایمنی در بافت های فرسوده شیرهای آتش نشانی (هیدرانت) در معابر کم عرض این محلات نصب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با نصب این شیرها در این محله ها به فاصله ۴۰-۴۵ متر می توان برای اطفاء اولیه حریق در این گذرهای کم عرض بدون حضور ماشین های آتش نشانی اقدام و حادثه را مهار کرد.
موسوی گفت: شناسایی گودهای پر خطر و تعیین تکلیف آنها، شناسایی ساختمان های بلند مرتبه نا ایمن و … از دیگر اقدامات اجرایی در راستای ارتقاء ضریب ایمنی محلات است که در دستور کار مدیریت شهری این منطقه قرار گرفته است.
شهردار منطقه یک افزود: در حال حاضر زمان استاندارد رسیدن نیروهای آتش نشانی به محل حادثه ۴ دقیقه و ۱۳ ثانیه است ولی در منطقه یک بدلیل ترافیک بالا ۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه و در محله قیطریه بدلیل وسعت ناحیه و تراکم جمعیتی و ترافیک نزدیک به ۷ دقیقه به طول می انجامید لذا بر اساس نیاز سنجی های سازمان آتش نشانی و محله ، نهمین ایستگاه آتش نشانی در این محله در مقیاس محلی احداث می شود تا بتواند محله های اطراف را در زمان استاندارد پوشش دهد.

*خرید ۲۱ نردبان بلند آتش نشانی
صدر اعظم نوری نیز در این مراسم گفت: شورای پنجم همه توان خود را برای تجهیز ایستگاه های آتش نشانی به کار گرفته و توانسته ایم در سال گذشته با هزینه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان حدود ۲۱ نردبان آتش نشانی بلند و دیگر تجهیزات را برای سازمان تهیه کنیم و شورا همچنان تلاش می کند تا با تصویب بودجه های لازم ایستگاه ها را تجهیز کند.
وی آرامش ، امنیت و ایمنی را از مطالبات به حق شهروندان دانست و گفت باید بتوانیم محله ها را از نظر نظافت ، نگهداشت،ایمنی ، ارایه خدمات فرهنگی ، سلامتی، زیست محیطی و… ارتقا دهیم تا رضایت شهروندان افزایش یابد .
نوری کمبود زمین و گرانی آن در این منطقه را یکی از علل عدم تامین زمین مناسب برای اجرای پروژه ها دانست و گفت: تدبیر شهردار منطقه یک باعث شد با کمترین هزینه زمین مناسبی برای احداث این ایستگاه آماده سازی شود که امیدواریم با طراحی و اجرای مناسب به زودی به بهره برداری برسد
.
* کشف دیر هنگام حریق ها مشکل اصلی شهر تهران
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران نیز کشف دیر هنگام حریق ها را مشکل اصلی شهر تهران دانست و گفت: باید شهروندان با آموزش های لازم نسبت به علایم یک حریق آگاهی پیدا کنند و بتوانند در زمان اتفاق اولیه نیروهای آتش نشانی را مطلع کنند.
وی گفت: وجود یک ایستگاه آتش نشانی فقط مهار آتش سوزی نیست بلکه آموزش های شهروندی نیز از وظایف اصلی این ایستگاه ها است و در حال حاضر ۱۳۰ ایستگاه آتش نشانی در شهر تهران داریم که هر ایستگاه سه محله را پوشش می دهد و این ایستگاه جدید نیز در کنار ارایه آموزش های لازم به شهروندان می توان بخش بزرگی از محله های ناحیه ۷ منطقه یک و همجوار آن را پوشش دهد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر جمعه در بازدید از روند عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس با اشاره به اهمیت این طرح برای شهر بندرعباس و تلاش دولت سیزدهم برای تکمیل و بهره‌برداری از آن با هدف رفع نیاز ۱۵ سال آتیِ مرکز استان، اظهار داشت: اجرای این پروژه در دولت سیزدهم سرعت گرفته است و تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان قرار داد جهت تکمیل تصفیه خانه و متعلقاتش منعقد شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع ۶ فاز در دست اقدام تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس سه فاز تکمیل و سه فاز نیز در حال اجرا است، گفت: مشکلاتی پیش‌روی سرعت بخشیدن به اجرای طرح وجود دارد که آن هم بحث ثبت سفارش کالاها و تجهیزات مورد نیز و حل مسائل ارزی مرتبط با تأمین تجهیزات وارداتی است که پیگیری به این منظور از طریق پایتخت آغاز شده است تا بتوانیم ارز مورد نیاز خرید تجهیزات مورد نیاز را تأمین کنیم.

استاندار هرمزگان گفت: یکی از نارسایی‌های این پروژه این است که علی رغم هزینه کرد بالایی که در آن انجام شده است کل شهر بندرعباس را پوشش نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس ۶ هزار میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت، افزود: بهره‌برداری از این تصفیه خانه بخش عمده مشکلات فاضلاب بندرعباس را مرتفع می‌کند اما ضرورت دارد شبکه فاضلاب نهضت ملی مسکن بندرعباس و مجتمع‌های مسکن مهر فاقد شبکه نیز به این تصفیه خانه متصل شود.

دوستی از بررسی موضوع گسترش شبکه فاضلاب شهر بندرعباس با هدف اتصال به تصفیه خانه در کارگروه‌های تخصصی خبر داد و گفت: تمام همت ما این است که احداث تصفیه خانه طبق برنامه پیش برود و تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6095705

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق