Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فاضلی روز چهار شنبه در نشست "سمن، سرمایه اجتماعی و نظام تدبیر آب و انرژی" در وزارت نیرو افزود: کشورمان سالانه نیاز به احداث پنج هزارمگاوات نیروگاه جدید دارد تا بتواند نیازهای برق را برطرف کند، چنانچه سازمان‌های مردم نهاد بتوانند به کمک مردم یک هزار مگاوات صرفه جویی ایجاد کنند، سرمایه گذاری برای احداث نیروگاه جدید به توسعه سایر بخش‌ها اختصاص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تعامل بیشتر و سازنده سازمان‌های مردم نهاد با وزارت نیرو را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان ساخت: باید ارتباطی دو طرف برقرار شودو از این راه برای حل مشکلات منابع آب و انرژی اقدام کرد.

فاضلی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد ارتباط خوبی با مردم دارند، گفت: لازم است از این توانمندی اجتماعی برای غلبه بر مشکلات، استفاده کامل شود.

رئیس مرکز امور اجتماعی وزارت نیرو خواستار آن شد تا وزارت نیرو هم بهای بیشتری به سازمان‌های مردم نهاد داده و از وجود آنها برای غلبه برمشکلات بهره گیرد.

سالانه ۱۴ هزار حلقه چاه غیر مجاز مسدود می‌شود

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران هم در این نشست در باره تلاش وزارت نیرو برای مقابله با چاه‌های غیرمجاز گفت: این کار از عهده وزارت نیرو به تنهایی برنمی آید، بلکه سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باید در این موضوع کمک کنند.

محمد حاج رسولی‌ها با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ هزار چاه در کشور وجود دارد، افزود: ۳۶۰ هزار حلقه از این چاه ها غیر مجاز است و چالش اصلی وزارتخانه برخورد با دارندگان این چاه‌ها است.

وی ضمن اعلام افزایش برخورد با بهره برداران چاه‌های غیر مجاز و نصب کنتورهای هوشمند به عنوان راهکارهای برخورد با این پدیده، خاطرنشان ساخت: پیش از دولت یازدهم سالانه ۳۳۰ حلقه چاه غیر مجاز مسدود شده بود.

حاج رسولی‌ها گفت: بررسی ها نشان می دهد از سال ۱۳۹۳ و با مطرح شدن طرح تعادل بخشی منابع آب، سالانه بین ۱۳ تا ۱۴ هزار حلقه چاه غیر مجاز بسته شده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ضمن تاکید براینکه برخورد با چاه‌های غیر مجاز از عهده وزارت نیرو به تنهایی بر نمی‌آید چرا که بحث‌های اجتماعی و معیشتی در کنار آن مطرح است، خواستار کمک سازمان‌های مردم نهاد در این ارتباط شد.

وی با بیان اینکه اعتبارات لازم در این بخش افزایش یافته است، گفت: گشت‌ها و بازرسی‌ها هم سه برابر شده، اما بحث فرهنگ سازی اهمیت زیادی دارد.

سمن‌ها به دولت مشورت دهند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور هم در این نشست بر ارتباط مؤثر سازمان‌های مردم نهاد با شرکت‌های آب و فاضلاب تاکید کرد و گفت: سمن‌ها می‌توانند درکارها به دولت مشورت دهند تا کارها درست پیش برود.

حمید رضا جانباز افزود: سازمان‌های مردم نهاد باید در باره مسائل و مشکلات بخش آب و فاضلاب با مردم به گفت و گو نشسته و مردم را برای کمک ترغیب کنند.

وی با بیان اینکه هنوز تشکل قوی مردم نهاد در زمینه آب و فاضلاب شکل نگرفته، اظهار داشت: لازم است دولت (وزارت نیرو) کمک کند تا چنین تشکیلاتی ایجاد شده و با تعریف فعالیت‌های مشخص به دنبال کارها برود.

جانباز آبرسانی روستایی را یکی از افتخارات دولت دانست و افزود: جمعیتی که از سال ۱۳۹۳ تاکنون تحت پوشش قرار گرفته حدود ۶ میلیون نفر از جمعیت روستایی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: امسال یک میلیون نفر از جمعیت روستایی کشور از نعمت آب سالم بهداشتی برخودار خواهند شد و در سال های آتی این روند ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چاه های غیرمجاز ایران وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ یوسف اینانلو، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در خصوص مدیریت مصرف و استفاده از کنتورهای هوشمند گفت: از آنجا که لازم است میزان مصرف مشترکان رصد شود و پایش هم صورت گیرد و اطلاعات لازم به دقت به مشترکین اعلام شود در استان قزوین نیز نصب کنتورهای هوشمند با روند مناسبی ادامه دارد.

وی افزود: در حال حاضر میزان پیک مصرف برق در استان ۸۰۰ مگاوات است که در این راستا با نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند حدود ۶۰ درصد مشترکین با مصرفی معادل ۵۰۰ مگاوات تحت پوشش کنتور هوشمند قرار دارند و این روند ادامه دارد.

اینانلو بیان کرد: با نصب حدود ۳۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند در استان تلاش می کنیم تا شروع اوج مصرف بتوانیم حدود ۷۵ درصد مشترکین را تحت پوشش این کنتورها قرار دهیم.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: از سال گذشته کلیه مشترکین جدید با نصب کنتورهای هوشمند «فهام» تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند و مصرف آنها پایش شده و قابل کنترل است و تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی و عمومی هم به کنتورهای هوشمند مجهز شده اند و مصارف آنها نیز پایش می شود.

وی اضافه کرد: هیئت دولت از مسئولان ادارات خواسته که مصرف خود را کنترل و مدیریت کنند و در این زمینه نیز مصوبه هیئت دولت در خصوص تغییر ساعات اداری در دستور کار است و به احتمال زیاد از ۱۵ خرداد ماه ساعات کار ادارات دولتی تغییر خواهد کرد تا از روشنایی طبیعی روز بیشتر استفاده شود که این کار در مدیریت مصرف و صرفه جویی برق تاثیر زیادی دارد.

اینانلو در خصوص نحوه کاهش مصرف و تاثیر کنتورهای هوشمند در مدیریت مصرف برق گفت: تعرفه های برق برای مشترکین به روش های مختلفی اعمال می شود که برخی دستگاههای دولتی که شامل فعالیت های عمومی هستند(مراکز درمانی استثناء هستند) در ساعات اداری باید مصرف خود را حداقل ۳۰ درصد و در خارج از ساعات اداری به ۶۰ درصد کاهش دهند که با بهره گیری از کنتورهای هوشمند این وضعیت مدیریت می شود.

وی یادآورشد: در بخش صنایع استان که تعداد آنها قابل توجه است با این رصد باید حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مدیریت مصرف شود و هفته ای یک روز جابحایی بار انجام شود و به جای آن در روز تعطیل و جمعه کار کنند تا تولید هم انجام شود.

این مدیر بیان کرد: در بخش کشاورزی با توجه به پروانه هایی که از سوی شرکت آب منطقه ای صادر شده عملا باید روزانه ۵ ساعت همکاری صورت گیرد و در بخش تجاری و اصناف بایستی در ساعات میانه روز که این واحدها عملا کارکرد زیادی ندارند مدیریت مصرف اعمال شود.

اینانلو گفت: در استان قزوین معمولا کسبه و اصناف از ساعات ۱۳ تا ۱۶ تعطیل هستند و فعالیت نمی کنند در این بخش هم با استفاده از این کنتورهای هوشمند که پایش می شود باید صرفه جویی شود تا در بخش های دیگر بتوانیم نیازها را تامین کنیم.

وی در خصوص مشترکان خانگی هم اظهارداشت: مشترکین خانگی از نظر زمانی به دو دوره تقسیم شده اند و در ماههای گرم سال و غیر گرم سال برنامه ریزی کرده ایم و برای ماههای گرم سال شامل« خرداد، تیر، مرداد و شهریور» از مشترکین درخواست می کنیم که الگوی مصرف را رعایت کنند و در این چهار ماه میزان مصرف ماهیانه هر مشترک بر اساس الگوی مصرف ماهیانه ۳۰۰ کیلو وات ساعت و در ایام غیر گرم سال که هشت ماه می شود الگوی مصرف مشترکین خانگی ۲۰۰ کیلو وات ساعت می باشد.

اینانلو اضافه کرد: عملا برای مشترکین خانگی در ایام گرم سال با توجه به این که از وسایل سرمایشی استفاده می کنند الگوی مصرف ۵۰ درصد افزایش پیدا می کند و از ۲۰۰ کیلو وات به ۳۰۰ کیلو وات ساعت در ماه می رسد.

این مسئول یادآورشد: خوشبختانه مردم استان قزوین در سال گذشته ۸۳ درصد از مشترکین خانگی الگوی مصرف را رعایت کردند که عددی قابل توجه است و امیدواریم این میزان امسال بیشتر شود.

وی در ادامه گفت: برای مشترکین پرمصرف محاسبه نرخ قیمتی به صورت تصاعدی خواهد بود و در پله‌های بالای ۷۵۰ کیلووات ساعت که در استان ما هم به ندرت از این نوع مشترکان داریم قرار است افزایش قیمت قابل توجهی صورت بگیرد. مشترکینی که به هر صورت کاهش مصرف داشتند مشمول طرح‌های بخشودگی و پاداش شدندو برای مشترکان مختلف برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین ادامه داد: مشترکان اداری حتما رصد خواهند شد که کاهش مصرف را داشته باشند، با مشترکان صنعتی هم برای تعطیل در یک روز وسط هفته هماهنگ خواهد شد که بجای آن روز جمعه کار کنند و برای مشترکان تجاری هم در ساعات میانه روز برای مدیریت مصرف هماهنگ خواهد شد.

▫️پاداش ۳۸ میلیارد تومانی به کم مصرف ها

اینانلو در ادامه این گفتگوی خبری اظهار کرد: در سال گذشته کسانی که صرفه جویی کردند و کاهش مصرف داشتند و مشمول پاداش نقدی و بخشودگی شدند که مبالغ قابل توجهی پاداش همکاری دریافت کردند.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: در سالهای قبل پاداش به افرادی که مصرف متعادلی داشتند پرداخت می شد و به همه گروهها تعلق گرفت و هر گروهی که صرفه جویی می کرد و نسبت به سال قبل مصرف کمتری داشت اعمال می شد به طوری که برای برخی مشترکین تا دو هزار تومان برای هر کیلو وات ساعت پاداش صرفه جویی پرداخت شد.

وی گفت: این پاداش ها در حالی اعمال شد که میانگین نرخ مصرف ۱۰۰ تومان برای هر کیلو وات بود و ما ۲۰ برابر تعرفه ها، به کم مصرف ها پاداش دادیم که در استان قزوین برخی مشترکین خوش مصرف بعنوان بستانکار در قبض ها اعمال شدند و از هزینه آنها کسر کردیم و بسیاری از پرداخت هزینه برق معاف شدند و پرداختشان صفر بود.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: در سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان پاداش در بخش خانگی و در صورت حساب ها اعمال شد که قابل توجه بود و ما به وعده خود عمل کردیم و پاداش خوبی داده شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903089

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • کار نکونام سخت‌تر از قبل شد/ شرط موفقیت استقلال در ۵ هفته آخر لیگ
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو