Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کاروان‌های زیر سایه خورشید در ۲ هزار نقطه شهری، روستایی و عشایری داخل کشور و ۷ کشور در ایام دهه کرامت رضوی حضور دارند. تاریخ انتشار: 19:00 - 19 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۲۲۳۰

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، جشن‌های زیر سایه خورشید از سال ۱۳۸۷ با ۸ کاروان و در ۸ شهر به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی و موسسه جوانان فعالیت خود را آغاز کرده و علاوه بر حضور در تمامی شهرستان‌های کشور در ۲۷ کشور دنیا حضور یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترویج سنت و سیره امام رضا (ع)، ترویج و تقویت ارتباط با امام از طریق زیارت راه دور، هدفمندسازی جشن‌های مردمی ایام دهه کرامت، تقویت نشاط دینی در جشن‌ها و مراسمات دینی، تقویت وحدت میان اقوام و مذاهب اسلامی از جمله اهداف این کاروان‌ها به شمار می‌رود.

***همکاری ۲ هزار تشکل مردمی

امسال نیز همچون سال‌های گذشته بیش از ۲ هزار تشکل همکار با همراهی حدود ۲۰ هزار نفر از نوجوانان و جوانان خدمتگزار، ترویج فرهنگ رضوی را در قالب جشن‌های مردمی و معنوی با اجرای بیش از ۱۱ هزار برنامه فرهنگی در پهنه جغرافیایی کشور به منصه ظهور می‌رساند.

کاروان زیر سایه خورشید با ۳۵ قشر از مخاطبان در سراسر کشور و جهان دیدار می‌کند که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به دیدار با نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه سراسر کشور، دیدار با علمای ادیان گوناگون، اعزام گروه‌های امدادی و پزشکی همراه با کاروان‌های رضوی به مناطق محروم، دیدار با خانواده معزز شهدا، ایثارگران، جانبازان و...، حضور در بیمارستان‌ها، زندان‌ها، مراکز اصلاح تعلیم و تربیت، پادگان‌ها، منازل بیماران خاص، خانه سالمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و دانش بنیان و... اشاره کرد.

حضور در مراکز صنعتی، کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی خرد و کلان، حضور در بازار و در بین اصناف مختلف بویژه فروشندگان و تولیدکنندگان کالای ایرانی، حضور در مراکز تولیدی و مطالعاتی دانش‌بنیان، قدردانی از صنعتگران، کار آفرینان، دانشمندان، کارگران و... بخشی دیگر از برنامه‌های پیش‌بینی شده کاروان زیر سایه خورشید با توجه به شعار سال یعنی حمایت از کالای ایرانی است.

***ارائه ۱۰ هزار فعالیت در دهه کرامت

کاروان زیر سایه خورشید، در ایام نورانی دهه کرامت رضوی، بیش از ۱۰ هزار فعالیت و برنامه را در تمام سراسر کشور رقم خواهند زد.

امسال ۷۱ کاروان رضوی در داخل کشور متشکل از ۲ هزار نفر از خدمه حرم مطهر رضوی، ۷۱ مبلغ روحانی و ۷۱ مداح و قاری قرآن کریم ضمن حضور در نقاط مختلف کشور حامل پرچم و پیام رأفت حضرت رضا (ع) خواهد بود.

***حضور در ۷ کشور دنیا

حوزه بین الملل کاروان زیر سایه خورشید نیز طی سال جاری در ۷ کشور مختلف از جمله عراق، هندوستان، گرجستان، ترکیه، آذربایجان، افغانستان و ترکمنستان حضور مستقیم و فعالی خواهند داشت و ویژه برنامه‌های زیر سایه خورشید در خارج از کشور توسط تشکل‌های مردمی مقیم کشور‌های هدف انجام می‌شود.

***توزیع ۲ میلیون بسته متبرک و فرهنگی

امسال در جشن‌های زیر سایه خورشید، حدود ۲ میلیون بسته متبرک و محصول فرهنگی اعم از حرز امام رضا (ع)، نبات، گل، گلاب و نمک متبرک، کتابی با عنوان در «محضر انیس مهربان» و... در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کشور بین عاشقان و دلباختگان امام هشتم (ع) توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آستان قدس رضوی زیر سایه خورشید همکاری تشکل های مردمی دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • وجود ۴۷۵ نقطه پرتصادف در جاده های کشور
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی