Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@13:37:56 GMT

احیای کارخانه یخچال سازی در لرستان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۹۳۲۳

آیین احیای کارخانه یخچال‌سازی بوژان خرم‌آباد و تحقق تفاهم‌نامه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای سفارش ساخت ۱۰ هزار دستگاه یخچال در راستای تامین لوازم خانگی و اشتغال‌زایی آسیب‌دیدگان سیل استان لرستان امروز با حضور عارف نوروزی؛

اخبار اجتماعیمعاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، موسی خادمی؛ استاندار لرستان، سیدامیرحسین مدنی؛ مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان و مردم و مسئولین استانی در این کارخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوروزی با اشاره به خدمت‌رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استانهای سیل‌زده کشور اظهار کرد: در نخستین سفر ریاست ستاد به استان پس از وقوع سیل در لرستان، چندین مسئولیت توسط ایشان پذیرفته شد.

وی افزود: اهدای ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی و توزیع یک هزار راس دام سبک و انعقاد تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن برای بازسازی و ساخت خانه‌های سیل‌زدگان از جمله این مسئولیت‌ها بود.

معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به پوشش بیمه‌ای سیل‌زدگان توسط بیمه برکت گفت: ۱۰۰ هزار واحد در لرستان تحت پوشش بیمه برکت قرار گرفت.

نوروزی با مهم خواندن بحث اشتغال تصریح کرد: متاسفانه بحث بیکاری در لرستان جدی است؛ پس از سیل اخیر قراردادی برای تزریق ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به کارخانه یخچال‌سازی بوژان منعقد کردیم تا از این محصولات در بسته‌های لوازم خانگی ارسالی به سیل‌زدگان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه از این یخچال‌ها در جهیزیه ارسالی برای زوج‌های جوان مناطق محروم استفاده می‌شود، ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۵ هزار بسته لوازم خانگی بین سیل‌زدگان توزیع شده است و یک هزار راس دام سبک نیز طی سه روز آینده توزیع خواهد شد.

معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر اینکه لرستان، استان هدف برای محرومیت‌زدایی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است، افزود: در کارخانه بوژان با تکیه بر تولید داخل، محصولی ارزان‌قیمت با کیفیتی مناسب عرضه می‌شود.

نوروزی با تشکر از نیروهای جهادی و مسئولین استانی برای خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان، در پایان خاطرنشان کرد: تبعات و آسیب‌های سیل، با سرعت و دقت از بین خواهد رفت.

در انتهای این مراسم حواله‌های بسته‌های لوازم خانگی و دام سبک به برخی خانواده‌های سیل‌زده اهدا شد.

بازگشت به چرخه تولید با اعتماد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)

کاظمی؛ مدیرعامل کارخانه یخچال‌سازی بوژان در این مراسم گفت: سال ۹۸ با اعتماد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، توانستیم با یک حرکت جهادی و همت کارکنان مجموعه ظرف ۴۲ روز به چرخه تولید برگردیم.

وی با اشاره به مشکلات این کارخانه در سالهای اخیر گفت: خط تولید این کارخانه از سال ۹۲ دچار رکود شد اما توانستیم، ساختار اساسی مجموعه را حفظ کنیم.

مدیرعامل کارخانه یخچال‌سازی بوژان با بیان اینکه ۱۳۷ نیروی جوان و تحصیلکرده را در این کارخانه جذب کردیم، تصریح کرد: امیدواریم شیفت دوم در این کارخانه راه‌اندازی شود تا ۱۳۷ جوان دیگر صاحب اشتغال شوند.

کاظمی عدم نقدینگی و سرمایه در گردش را مشکل صنعت کشور دانست و یادآور شد: باید به‌دنبال جذب سرمایه از نهادهای خدمت‌گذار باشیم؛ امیدواریم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) چراغ امید در این کارخانه را روشن نگه دارد؛ ما نیز به تمامی تعهداتمان نسبت به ستاد عمل می‌کنیم.

استفاده از تولیدات داخلی برای احیای مجموعه‌های خرد

در ادامه این مراسم سیدامیرحسین مدنی؛ مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان افزود: حتما از تولیدات داخلی استفاده می‌کنیم تا مجموعه‌های خرد احیا شوند.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار بسته لوازم‌التحریر را برای لرستان در نظر گرفته‌ایم و از ابتدای شهریورماه این بسته‌ها توزیع می‌شود، خاطرنشان کرد: تمامی تاکیدات رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر خرید کالای ایرانی است.

احیای کارخانه بوژان، فرصتی نهفته در سیل

خادمی؛ استاندار لرستان در این مراسم با تشکر از زحمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان استان لرستان گفت: آنچه که امروز در آیین احیا کارخانه یخچال‌سازی بوژان خرم‌آباد اتفاق می‌افتد، چهره دیگری از سیل است؛ در دل این سیل تهدیدآفرین، فرصت‌هایی نهفته بود و یکی از این فرصت‌ها، احیای این کارخانه است.

وی با اشاره به توزیع یک هزار راس دام سبک توسط ستاد در لرستان تاکید کرد: از نخستین مسئولانی که پس از سیل وارد استان شد، آقای مخبر بود؛ ایشان از همان ابتدا قول ارسال ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی به لرستان را داد.

استاندار لرستان در پایان یادآور شد: ستاد فرمان حضرت امام (ره) با نیت خالص به وعده‌هایش عمل کرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیل معاون حضرت امام مسکن پوشش اشتغال بیکاری مشکلات نقدینگی صنعت سرمایه حضرت امام خدمت رسانی سرمایه سیل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات