Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:13:45 GMT

سازمان تنظیم مقررات نباید با متخلفان مماشات کند

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۰۳۹۶

سازمان تنظیم مقررات نباید با متخلفان مماشات کند

محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه رونمایی از طرح کارآفرین در جمع خبرنگاران، درباره اینکه چرا سازمان مقررات جدیتی که مردم انتظارش را دارد با تخلفات آن طور که انتظار می‌رود برخورد نمی‌کند و مردم هر بار باید مسائل را شخصاً به وزیر گزارش بدهد، گفت: ما اگر بتوانیم مسیر حرکت این فوتون‌ها را باز کنیم و خاموششان نکنیم، سازمان تنظیم مقررات باید جدیت خود را برای برخورد داشته باشد و به معاون خودم در آن بخش تذکر لازم را داده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها نیز فرآیند جدی را آغاز کردند. انتظاری از سمت مردم است و مسئولیتی برعهده سازمان تنظیم مقررات که برای این کار اختیارات قانونی دارد.

جهرمی در توضیح بیشتر گفت: این قانون بقای قاچاق است، قاچاقچی‌ها همواره راهی را برای کارشان پیدا می‌کنند. حالا که سامانه گمرک به ناجا متصل شده است، حقوق قانونی برای افراد وجود دارد که تا سقف ۸۰ دلار در سال می‌توانند کالایی وارد کرده و اظهار کنند و با پرداخت گمرکی آن را وارد کشور کنند. برای گوشی تلفن هوشمند هم به این شکل است. نمی‌توانیم در سامانه ثبت تلفن همراه این حق قانونی را از کسی بگیریم. وی یادآور شد: در مقطعی به دلیل اختلاف سامانه‌های گمرک و ناجا اتصال برقرار نبود، امکان این فراهم نبود که فردی که در سامانه گمرک ثبت نام کرده را چک کنیم که مسافر بوده یا نه.

از آنجا که این کار برای قاچاقچیان مقرون به صرفه است، به هر مسافری که از کشور خارج می‌شود، مبلغی می‌دهند تا با پاسپورت خودشان تلفن را ثبت کنند. این فرآیند حق قانونی هر شهروند است. در حال حاضر نمی‌توانم بگویم تصمیم در برابر این مسئله چیست، به نظر می‌رسد خلاف قانون صورت نگرفته اما باید با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلساتی را برگزار و در این مورد صحبت کرد.

آذری جهرمی افزود: با اینکه بعد از ثبت تلفن همراه، آن را تغییر کاربری می‌دهد و مشکلی از نظر امنیتی برای کسانی که پاسپورتشان را اجاره داده‌اند پیش نمی‌آید اما باید جلوی این کار گرفته شود.

ایران هوشمند چراغ آینده ایران هوشمند با فوتون‌هایی به اسم استارتاپ ها روشن می‌شود. امروز با رونمایی از طرح نوآفرین که جزو مصوبات دولت دوازدهم است وزارت ارتباطات تلاش زیادی کرد برای اینکه این مصوبه را بگیرد. به این واسطه جلساتی به استارتاپ ها گذاشته شد، آن‌هایی که شکست خورده بودند مشکلات شأن را بیان کردند و با حضور آنها به جمع بندی رسیدیم که چه مشخصه‌هایی را برای رشد و نمو این کسب و کارها معین کنیم.

با رونمایی طرح نوآفرین جاده‌ای است که شرایط رشد استارتاپ های کشور در مرحله اولیه رشد (درآمد سالانه شأن تا سقف ۵۰۰ میلیون است). پس از آن نیز پارک‌های اقتصاد دیجیتال است که طرح پایلوت شأن اجرا شده. پس از آن تا سه سال از حمایت‌های نوآفرین بهره مند می‌شوند. بعد از اینکه به درآمد ۵۰۰ میلیون رسیدند به پارک‌های اقتصاد دیجیتال می‌روند تا درآمد ۵ میلیاردی به دست بیاورند. زمانی که به این هدف رسیدند می‌توانند مانند شرکت‌های عادی در کشور فعالیت کنند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست

همشهری آنلاین - مجیدجباری: درگیری بر سر نداشتن مجوز مرمت یک اثر تاریخی در میانکاله موجب تنش لفظی میان کارکنان سازمان محیط‌زیست و وزارت میراث فرهنگی شد تا آنجا که محیط‌بانان موفق شدند از ورود غیرمجازکامیون و وانت بارحامل مصالح ساختمانی به این منطقه حفاظت شده جلوگیری و کارکنان میراث فرهنگی را که بدون داشتن مجوز محیط‌زیستی اصرار به ورود به میانکاله داشتند، بازگردانند.

اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد اما اجرای این طرح بارها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

بیشتر بخوانید: فحاشی مدیر میراث‌ فرهنگی به یک محیط بان + فیلم ؛ واکنش یگان حفاظت محیط زیست واکنش تند محیط زیست به ماجرای محیط‌بانان آشوراده ؛ کسی حق ندارد فراتر از قانون رفتار کند | ماجرای دستور رئیس‌جمهور برای طرح گردشگری چه بود؟

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیارهای محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه‌ حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت:« اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور

سرهنگ جمشید محبت‌خانی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین افزود:« یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد:«برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث‌ شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

به گزارش همشهری آنلاین، آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

کد خبر 847293 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استان مازندران وزارت میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان محیط‌بان تالاب خبر مهم محیط زیست جنگل میانکاله سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل