Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، باب منندز روز چهارشنبه در نشست استماعی کمیته روابط خارجی سنا با موضوع "همکاری دفاعی: استفاده از اختیارات اضطراری تحت قانون کنترل صادرات تسلیحاتی"، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: در ۲۴ ماه مه، وزیر خارجه آمریکا ۲۲ اعلامیه برای فروش تسلیحات و انتقال آنها به عربستان سعودی و امارات متحده عربی جمعاً به مبلغ هشت میلیارد دلار به این کمیته ارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو ارشد دموکرات ها در این کمیته یادداشت های مایک پمپئو به کنگره در ارتباط با فروش این تسلیحات را غافلگیر کننده دانست که تنها دلیل آن را تهدیدهای ایران برشمرده اند.

منندز با تاکید بر اینکه مقامات دولت آمریکا تا کنون قادر نبوده اند توضیح دهند که فروش این تسلیحات چگونه به این شرایط اضطراری پاسخ می دهند، ادامه داد تا پیش از ۲۴ ماه مه، هیچیک از مقامات دولت اعلام نکرده بودند که فروش این تسلیحات برای پاسخ به تهدیدهای ایران ضروری است.

وی البته مدعی شد ایران منافع آمریکا و متحدان منطقه ای آن را تهدید کرده و می کند اما گفت به نظر می رسد مقامات دولت از فروش این تسلیحات، انگیزه های دیگری داشته اند.

عضو ارشد کمیته روابط خارجی سنای آمریکا افزود: وقتی سوال می شود چگونه این فروش تسلیحات می تواند به تهدیدهای قریب الوقوع ایران پاسخ دهد؟ مقامات دولت موضوع دیگری را تحت عنوان "پایداری زنجیره عرضه جهانی برای پیشگیری از باختن اعتبار تامین کننده تسلیحاتی آمریکا به رقبا" مطرح می کنند.

منندز ادامه داد: می خواهم بشنوم چگونه شغل های آمریکایی از بین می روند و یک برنامه اشتغال در عربستان سعودی برای ساخت پنل های هواپیمای اف -۱۸ به منظور صادرات برای هواپیماهایی که عربستانی ها صاحب آن نیستند، ایجاد می شود و چگونه به شرایط اضطراری پاسخ می دهد؟

وی با طرح سوال دیگر مبنی بر اینکه چگونه موارد فروخته شده ای که چندین ماه بعد، ارسال خواهد شد می تواند پاسخی به شرایط اضطراری باشد، گفت: فروش سلاح هایی که برای استفاده در یمن هدایت می شوند، احتمالاً با همان نتایج بی رحمانه و مشقت های انسانی که در چهارسال گذشته دیده ایم، چگونه به مساله اضطراری پاسخ می دهند؟

این سناتور ایالات نیوجرسی تصریح کرد: دلیل استفاده از این قانون این بود که نه وزیر و نه هیچ از اعضای وزارت خارجه آمریکا قادر نبودند یا تمایل نداشتند که کنگره را بابت فروش تسلیحات به سعودی و امارات متقاعد کنند.

منندز افزود: کنگره ای که می خواهد حفاظت شهروندان یمنی را در برابر حملات هوایی سعودی ها ارتقا یا به سوء رفتارهای حقوق بشری امارات متحده در یمن پایان دهد.

وی با اشاره به قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد حکام فعلی سعودی ادامه داد: وزارت خارجه آمریکا از ماه اکتبر گذشته تا کنون به دنبال مثله کردن خاشقچی که به دستور مقامات عالیرتبه دولت سعودی انجام شد، هیچ پرونده ای را پیگیری نکرده است.

عضو ارشد دموکرات ها در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا تاکید کرد: پیام وزیر خارجه در این باره روشن است، "کنگره می تواند قرار داد فروش را مرور کند، فقط طول نکشد یا سوالات سخت پرسیده نشود در غیر این صورت من قانون را نادیده می گیرم و شما را به طور کامل از این فرایند حذف می کنم".

منندز با اشاره به قطعنامه های دو حزبی سناتورهای آمریکا مبنی بر ممنوعیت فروش سلاح به عربستان سعودی که البته با وتوی ترامپ مواجه شد، خبر داد که طرحی را برای جلوگیری از سوء استفاده از قوانین اضطراری ارائه خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق دولت سنا قتل وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد

یک پایگاه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرده دولت جو بایدن ارسال محموله‌های حاوی دو نوع از بمب‌های هدایت‌شوند ساخت بوئینگ به اسرائیل را معلق کرده است.

به گزارش فارس، پایگاه پولیتیکو با گزارش این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی و ۶ منبع مطلع دیگر مدعی شد که هدف از این اقدام ارسال پیام سیاسی به رژیم اسرائیل بوده است.

۶ منبع از جمله منابعی در کنگره آمریکا به پولیتیکو گفته‌اند واشنگتن هنوز با فروش «مهمات تهاجم مستقیم مشترک» و «بمب‌های کوچک‌قُطر» به رژیم اسرائیل موافقت نکرده است.

«مهمات تهاجم مستقیم مشترک» ابزارهایی برای تبدیل بمب‌های گرانشی غیرهدایت‌شونده به بمب‌های هدایت‌شونده هستند.

یک مقام دولت آمریکا گفت با آنکه دولت جو بایدن هنوز به طور رسمی فروش احتمالی این تسلیحات به اسرائیل را لغو نکرده اما با عدم انجام اقدامات لازم برای پیشبرد فروش آن قصد ارسال پیامی سیاسی به اسرائیل دارد.

رسانه آمریکایی مدعی شده که این نخستین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که دولت بایدن فروش احتمالی سلاح به اسرائیل را به تأخیر انداخته است.

آمریکا از زمان آغاز جنگ در غزه اصلی‌ترین حامی اسرائیل بوده و به طرق مختلف از جمله از طریق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به اقدامات جنگی رژیم مستقر در تل‌آویو کمک کرده است.

دولت بایدن علی‌رغم آنکه به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته ترجیح داده به حمایت‌های خود از اسرائیل ادامه دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • ویولا آمهرد: سوئیس به اوکراین تسلیحات نخواهد داد
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!