Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکمیسیون‌های ماده صد شهرداری اصفهان گفت: رسیدگی به تخلفات ساختمانی شهرک‎های صنعتی در صلاحیت کمیسیون ماده صد نیست بلکه بر عهده هیئت مدیره همان شهرک است.

غلامعلی فیض‌اللهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طبق قانون ماده هفت اساسنامه شهرک‌های صنعتی، پرونده تخلفات ساختمانی در این شهرک‌ها به کمیسیون ماده صد ارسال نمی‌شود زیرا در این شهرک‌ها هیئت مدیره‌ مسائل و مشکلات را بررسی و رسیدگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رسیدگی به پرونده تخلفات ساختمان‌های دولتی، نهادها و سازمان‌ها در کمیسیون ماده صد بررسی می‌شود، افزود: حتی رسیدگی به پرونده‌های دریافتی از مراکز مختلف همچون دادگستری و بانک‌ها هیچگونه تفاوتی در انشاء رأی ندارد، تنها تفاوت اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی این است که اگر کمیسیون ماده صد رأی تخریب یا جریمه صادر کرد و رأی قطعی شد، می‌توانند از رأی صادر شده به دیوان عدالت اداری شکایت کنند، اما مراکز دولتی حق شکایت از آراء کمیسیون ماده صد در دیوان عدالت اداری را ندارند و هر رأی که قطعی شد همان اجرا می‌شود.

مدیرکمیسیون‌های ماده صد شهرداری اصفهان در پاسخ به این سؤال که اگر ملکی قبلاً خارج از محدوده شهر بوده و بدون مجوز ساخته شده باشد و در حال حاضر ملک داخل محدوده شهر شده باشد، آیا کمیسیون ماده صد می‌تواند به تخلف رسیدگی کند؟، گفت: وقتی ملکی خارج از محدوده شهر بوده و آن زمان بخشداری و شهرداری نبوده یا طرح‌های جامع و هادی وجود نداشته و تخلفی صورت گرفته، اگر جزء شهر شود، نباید شهرداری به تخلف رسیدگی کند، اما اگر در آن زمان دهیاری یا شهرداری بوده و طرح هادی داشته، مالک وظیفه داشته که مجوز دریافت کند، بنابراین وقتی داخل محدوده شهر باشد، کمیسیون ماده صد به جانشینی از طرف دهیاری یا آن شهرداری می تواند تخلف را در این کمیسیون مورد رسیدگی قرار دهد.

وی تصریح کرد: بعضی افراد پس از ساخت وساز و عقب نشینی اقدام به گذاشتن گلدان‌های بزرگ جلوی منازل کرده و عملاً کوچه را تصرف می کنند که رسیدگی به این تخلف در مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان انجام می‌شود.

فیض‌اللهی تاکید کرد: هیچ مالک منزل مسکونی حق قراردادن مانع در محل رفت و آمد شهروندان را ندارد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخلفات ساخت وساز ساخت و ساز شهر شهر شهرداری اصفهان کمیسیون ماده صد شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال

استاندار مازندران از خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری شامگاه_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست از صدور خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر پس از گذشت ۳۰ سال از مجموعه محیط زیست خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

وی افزود: امروز مطمئناً در تقویم مردم نوشهر روزی به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است چرا که بعد از سه دهه سرگردانی، سرانجام با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست کشور، شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج و مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، عنوان کرد: در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰، مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

نوری با اشاره به اینکه به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد، تصریح کرد: با پیگیری‌های مکرر مقرر شد تا به منظور رفع محدودیت ایجاد شده برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک در خصوص مجوز صدور پروانه بهره‌برداری، سازمان حفاظت محیط زیست مساعدت لازم را به عمل آورد.

نماینده دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در نهایت موضوع در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 751575

دیگر خبرها

  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • تسریع در روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان حین خدمت
  • ۲ هزار واحد به ظرفیت نهضت ملی مسکن دزفول افزوده شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود