Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی زمانی نژاد روز پنجشنبه با ارسال گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: با پرداخت این رقم کمک بلاعوض دولت به سیل زدگان خسارت دیده گلستان، تعمیر ۶ هزار و ۸۵۱ واحد مسکونی با جدیت و سرعت آغاز شده که از این میان دو هزار و ۵۶۷ واحد هم مورد بهره برداری ساکنان آن قرار گرفت.

وی کل واحدهای مسکونی ارزیابی شده ناشی از خسارت سیل و رانش زمین در گلستان را تاکنون ۲۱ هزار واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۳ هزار و ۷۰۰ واحد تعمیری و بقیه باید از نو ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشترین واحدهای آسیب دیده در استان گلستان با ۱۳ هزار و ۵۶۷ واحد در مناطق روستایی واقع هستند که پنج هزار و ۸۵۴ واحد آن نیاز مبرم به نوسازی دارد.

زمانی نژاد در خصوص ارائه وام ارزان قیمت برای تعمیر و احداث واحدهای آسیب دیده از سیل گلستان هم گفت: تاکنون ۱۵ هزار و ۳۷۱ فقره پرونده متقاضیان دریافت وام مسکن به بانک‌های عامل در استان معرفی شده‌اند که هفت هزار و ۸۸۵ واحد تعمیری، سه هزار و ۷۶۵ واحد معیشتی و سه هزار و ۶۲۰ واحد احداثی است.

به گفته وی تاکنون بانک‌های عامل با هفت هزار و ۷۴۸ متقاضی دریافت وام قرارداد بسته‌اند که سه هزار و ۹۸۲ فقره تعمیری، یک هزار و ۹۲۲ فقره معیشتی و یک هزار و ۸۴۴ فقره ساخت است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان به اقدام‌های صورت گرفته برای ساخت خانه‌های مسکونی سیل زدگان هم اشاره کرد و افزود: تاکنون آوار برداری یک هزار و ۵۹۵ خانه، پی کنی دو هزار و ۳۸۴ واحد و فونداسیون برای ۹۳۶ مورد، ایجاد ستون برای ۲۶۸ واحد، اجرا سقف برای ۵۷ واحد و دیوار چینی و عملیات ساختمانی برای ۲۰ خانه انجام شده است.

به گفته وی بارندگی‌های شدید انتهای سال ۹۷ و ابتدای سال ۹۸ در گلستان به حدود ۵۰۰ روستا و شهرهای گنبد، آق قلا و گمیشان خسارت زد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • عجیب ترین شیوه حمل بار با خودرو که تاکنون دیده اید‍! | ویدئو