Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: برای حل مشکلات بیماران کلیوی کشور دو مسیر را در پیش گرفته ایم یکی اینکه روند بیماری زایی و فشارخون به عنوان یکی از عوامل بیماری های غیرواگیر را کند کنیم و راه دیگری بهبود و گسترش فضای فیزیکی و افزایش دستگاه ها و ماشین های دیالیز است. به گزارش بلاغ، سعید نمکی در بازدید از پروژه‌های درمانی و بهداشتی نوشهر و چالوس ارزیابی کمبودها و مسائل درمانی را هدف سفر به غرب مازندران بیان کرد و افزود: بخشی از پروژه‌های درمانی از قبل شروع شد و تکمیل آن نیازمند مساعدت مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نیمه کاره بودن اورژانس، ایزولو بیمارستان نوشهر افزود: در اسرع وقت با تأمین امکانات برای بهره برداری آن در سال جاری کمک خواهیم کرد.

وزیر بهداشت بخش دیالیز را از دیگر نیازمندی‌های بیمارستان نوشهر بیان کرد و ادامه داد: شیفت دیالیز کمتر از نرم مورد انتظار بود و سعی می‌کنیم این مساله رفع شود و افزایش فضای فیزیکی، ماشین‌ها و دستگاه‌های دیالیز پیگیری می‌شود.

این مسئول مسائل کنترل فشارخون را در پیشگیری از بیماری‌ها ضرورت دانست و فشار خون را عامل بسیاری از بیماری‌ها از جمله نارسایی‌های کلیه بیان کرد.

وزیر بهداشت همچنین در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس و در بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، گفت: یکی از نتایج طرح ملی بسیج کنترل فشار خون، پیشگیری از نارسایی های کلیوی و نیاز به خدمات دیالیز است که می تواند مشکلات مردم و نظام سلامت را کاهش دهد.

وی گفت: برای حل مشکلات بیماران کلیوی کشور دو مسیر را در پیش گرفته ایم یکی اینکه روند بیماری زایی و فشارخون به عنوان یکی از عوامل بیماری های غیرواگیر را کند کنیم و راه دیگری که کوتاه مدت است، بهبود و گسترش فضای فیزیکی و افزایش دستگاه ها و ماشین های دیالیز است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر نیز پیشرفت فیزیکی اورژانس جدید را در مجموع ۶۵ درصد اعلام کرد و گفت: این اورژانس مهرماه بهره‌برداری می شود.

محمد سلطان‌تویه اظهار کرد: اورژانس فعلی که در حال خدمت به همشهریان و مسافران است، دارای چهار تخت سرپایی و چهار تخت بستری است و از نظر استانداردهای اورژانس، استانداردهای لازم را ندارد.

وی افزود: اورژانس جدید بیمارستان در بنایی به وسعت هزار و ۲۵۰ مترمربع شامل ۱۲ تخت سرپایی، ۲۴ تخت بستری، یک تخت ایزوله رانپزشکی و یک تخت ایزوله عفونی در دست ساخت است و طبق برنامه باید در مهرماه سال جاری به بهره برداری رسد.

سلطان‌تویه پیشرفت فیزیکی تاسیسات مکانیکی را ۸۵ درصد، برق ۵۰ درصد، ابنیه ۷۵ درصد و در مجموع ۶۵ درصد اعلام کرد و گفت: منابع آن برای ابنیه کلاً از سوی وزارت بهداشت تامین شده است ولی برای موتورخانه و دیگر نیازها مانند اکسیژن ساز و غیره نیازمند اعتبار هستیم.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر اعتبار مورد نیاز برای تکمیل موتورخانه و دیگر نیازمندی ها را هشت میلیارد ریال بیان کرد.

بازدید از بیمارستان های طالقانی و رازی چالوس، بیمارستان نوشهر، افتتاح مرکز درمانی در مزگاه و نشست بررسی مسائل فراروی بخش بهداشت و درمان از جمله برنامه های سفر یکروزه وزیر بهداشت به مازندران است.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲