Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: نباید محورهای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تنها در حد شعار و برگزاری جلسات باقی بماند بلکه نیاز مند اقدام انقلابی مسوولان در این خصوص هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، «نصرت‌الله لطفی» صبح امروز در مراسم معارفه رییس شورای هماهنگی تبلیغات آذربایجان‌غربی، اظهار داشت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحقق اهداف با نگاه فراجناحی و انقلابی بودیم که همین حضور مردم در صحنه را عامل ماندگاری انقلاب اسلامی می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: باید انسجام در جامعه بر اساس وحدت تمام اقشار پایه‌ریزی شود و با نگاه جامع به مباحث انقلاب اسلامی نگاه کنیم.   قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، گفت: اگر رهبری می‌فرمایند بر اساس لحظه‌شناسی و خدمت در صراط مستقیم شکل گرفته، دقیقا مصداق مشارکت و حضور تمام ادارات است.   وی، ادامه داد: راهپیمایی‌ها و برنامه‌های مردمی از هر اقدامی برای حفظ انقلاب اسلامی اثربخش‌تر است.   لطفی، تاکید کرد: برای تحقق تمام اهداف انقلاب اسلامی نیازمند حضور مردم و مسوولان در صحنه هستیم که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی محور این حرکات است.   وی، با اشاره به موضوع منع بکارگیری بازنشستگان، گفت: با توجه به این قانون و تاکیدات رهبری مبنی بر رعایت قانون توسط نهادهای انقلابی، به دنبال تغییرات بودیم که بر همین اساس ریاست ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بر عهده نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها گذاشته شد.   قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در خصوص ساخت ساختکان جدید شورا در ارومیه، ابراز داشت: استاندار سابق به وعده خود عمل کرد که ساختمان جدید یادگار و اهدایی ایشان به مجموعه شورای هماهنگی است. وی، عنوان کرد: بلافاصله پس از صدور پروانه اقدام کردیم و بزودی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این ساختمان خواهیم بود.   لطفی، گفت: با توجه به تحقیقات و برنامه‌ریزی های انجام گرفته، در نظر داریم تا نسبت به اجرای محتوایی‌تر این دهه در سطح کشور باشیم.   وی، اذعان داشت: همدلی تمام احزاب و اقشار در ستاد چهلمین سالگرد انقلاب نمایش داده شد و بهترین مسیر و چراغ راه همان بیانیه گام دوم انقلاب است که باید تمام توان‌مان را برای ظرفیت بیانیه بکار گیریم.   قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در خصوص فعالیت ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: احصا و پاسخ به شبهات برای افتخار به گذشته و امید به آینده مطرح شد که امروز باید با قدم گذاشتن در مسیر امام(ره) می‌توانیم وارد راه شویم.   وی، در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب سرآغاز ورود به عرصه تشکیل نظام، دولت و جامعه اسلامی در راستای تحقق تمدن اسلامی است.   وی، تاکید کرد: نگاه شعاری به بیانیه نباید جاری شود بلکه با اقدام مناسب توسط مسوولان به‌عنوان مقدمه‌سازی برای ظهور حجت(عج) خواهد بود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبریک شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به معلمان و کارگران
  • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم
  • حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است