Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-06@19:06:29 GMT

اتحادیه اروپا، ترکیه را تحریم می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۸۰۲۴

اتحادیه اروپا، ترکیه را تحریم می‌کند

 رویداد۲۴ به نقل از رویترز، اقدام ترکیه در عملیات اکتشاف نفت و گاز در سواحل قبرس موجب خشم اتحادیه اروپا شده و این اتحادیه قصد دارد امروز پنجشنبه در این خصوص تشکیل جلسه بدهد.

گفته می‌شود که اتحادیه اروپا به موجب این اقدام ترکیه تحریم‌هایی را علیه آنکارا اعمال می‌کند.

این در حالی است که مولود چاوش‌اوغلو وزیر خارجه ترکیه دیروز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی درباره فعالیت‌های حفاری این کشور در شرق مدیترانه گفت: تنها ترکیه تصمیم می‌گیرد که در این زمینه چه کار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات بقیه کشور‌ها فاقد اعتبار است. به جز کشور‌های ضامن، هیچ کشور یا سازمان بین‌المللی حق اظهار نظر در این خصوص را ندارد.

وزیر خارجه ترکیه ضمن تاکید بر اینکه آنکارا همیشه اقدامات خود را بر اساس حقوق بین‌المللی انجام می‌دهد، تأکید کرد: ترکیه به فعالیت‌های حفاری خود ادامه خواهد داد؛ پیشتر با کشتی بارباروس خیرالدین پاشا فعالیت‌های کشف و تحقیقاتی خود را انجام دادیم. سپس با کشتی فتح و کشتی یاووز فعالیت‌های حفاری خود در منطقه را آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه به جز کشور‌های ضامن، اظهارات بقیه کشور‌ها فاقد اعتبار است، اظهار داشت: یا منابع به صورت عادلانه تقسیم و راه‌حلی مشترک پیدا می‌شود یا ترکیه به دفاع از حقوق جمهوری تُرک قبرس شمالی ادامه خواهد داد.

چاوش‌اوغلو در ادامه افزود: اقدامات اتحادیه اروپا علیه ما نفعی برای اعضای این نهاد ندارد و نتیجه عکس نیز خواهد داشت. خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اتحادیه اروپا تحریم ترکیه اکتشاف نفت و گاز چاوش اوغلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • کشتی‌گیران اسرائیلی به دلیل تحریم ترکیه، از حضور در المپیک پاریس محروم شدند
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌