Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مصطفی سالاری امروز پنجشنبه ضمن بازدید از بیمارستان شهید فیاض بخش در جمع مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی و کارکنان بیمارستان شهید فیاض‌بخش افزود: در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی، فعالیت‌هایی در حال انجام است که باید با سرعت بیشتر ادامه یابد. پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و تدوین گایدلاین‪‌‬ها را از جمله مهمترین برنامه‌های حوزه درمان است که برای اجرای این برنامه‌ها وزارت‌بهداشت نیز همکاری لازم را دارد و سازمان تامین اجتماعی در این زمینه پیشگام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری ادامه داد: با تکمیل این برنامه‌ها مدیریت منابع ارتقا می‌یابد تا هزینه‌ها با کیفیت و اثربخشی بهتر بدون صرف هزینه‪‌‬های غیرضروری انجام شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه در حوزه درمان مستقیم بهبود مدیریت واحدها، ارتقا بهره‌وری و پاسخگویی به توقعات بحث مهمی است، گفت: توقعات زیادی برای احداث مراکز درمانی جدید وجود دارد که باید اولویت‌بندی کنیم و جلب مشارکت بخش خصوصی را نیز با جدیت بیشتری پیگیری کنیم.

سالاری، مدیریت مراکز درمانی موجود سازمان تأمین اجتماعی را نیز از مسائل دارای اهمیت برشمرد و گفت: برای مدیریت واحدهای فعلی باید بهترین راهکار را برای جلب همکاری با بخش‌خصوصی داشته باشیم. اداره هیات امنایی بیمارستان‌ها می‌تواند برای بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: باید در این زمینه بهترین روش را اتخاذ کنیم تا باعث بهبود کیفیت خدمات شود و این کار را به صورت تدریجی و مرحله‌ای انجام خواهیم داد.

سالاری با بیان اینکه درباره این مسائل باید با خرد جمعی و دریافت نظرات مجموعه سازمان بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم، گفت: هر گامی که برداریم با مشورت با بدنه اجرایی سازمان خواهد بود و کار را به صورت مرحله‌ای انجام خواهیم داد.

وی درباره بیمارستان شهید فیاض‌بخش نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیریت و کارکنان مجموعه و تبریک هفته تأمین اجتماعی افزود: ساختمان جدیدی برای این بیمارستان در حال احداث است. از مجریان این پروژه خواستم بخشی از مجموعه را به بهره‌برداری برسانیم و فعالیت کارگاهی در بخش‌های دیگری تداوم یابد.

محمدعلی همتی، عضو هیات‌مدیره سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم گفت: هفته تامین اجتماعی فرصتی است تا خدمات و مسائل سازمان را مرور کنیم. توسعه گفتمان تامین اجتماعی باید در این ایام مورد توجه قرار گیرد و با این کار امکان عبور از بسیاری چالش‌ها وجود دارد.

همتی، توجه به تفاوت‌های بین سازمان تامین اجتماعی و نظام تامین اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و افزود: وظایف نظام تامین اجتماعی که بر عهده حاکمیت است نباید به سازمان تامین اجتماعی محول شود.

وی افزود: افزایش امید به زندگی از موفقیت‪‌‬های کشور و باعث افتخار ما است. در همه کشورها با تغییر امید به زندگی، سن بازنشستگی میزان مستمری و فرآیندهای مربوط به نظام تامین اجتماعی اصلاح می‌شود و این موضوع به دلیل غفلت از توسعه مفاهیم تامین اجتماعی در کشور با مشکل مواجه است.

عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی کنترل هزینه ها را از مهمترین مسائل سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: سازوکارهای کنترل هزینه‌های درمان در وزارت بهداشت درحال پیگیری است و سازمان تامین اجتماعی در این زمینه همواره پیشتاز بوده است. فرصت مناسبی فراهم شده است تا با همکاری وزارت بهداشت هزینه‪‌‬‌ها را بدون کاهش سطح خدمات کنترل کنیم.

بابک عدلی، مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران نیز در این مراسم گفت: اولین بازدید دکتر سالاری از بیمارستان شهید فیاض بخش نشانه توجه و اهمیت ایشان به خدمت رسانی به مناطق محروم است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان ویژگی‌های خاصی دارد، افزود: بهترین و به روزترین بخش درمان سرطان سازمان، تنها دستگاه شتاب‌دهنده خطی سازمان و دستگاه رادیوتراپی و شیمی درمانی در این بیمارستان قرار دارد و روزانه حدود ۵۰ بیمار سرطانی از این مرکز خدمات دریافت می کنند.

عدلی پروژه درمانگاه فشافویه و درمانگاه رباط کریم را پروژه های مهم حوزه درمان تأمین اجتماعی برشمرد و افزود: ساختمان جدید بیمارستان‌های فیاض بخش و هدایت نیز در حال ساخت هستند که نیاز به حمایت مدیریت سازمان است.

وی اظهار داشت: در بخش درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی شاهد تقاضای بیشتر از ظرفیت مراکز مواجه هستیم و برای افزایش ظرفیت و استفاده حداکثری از فضا و امکانات موجود بیشترین استفاده صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همزمان با هفته تامین اجتماعی از اورژانس و بخش‌های مختلف بیمارستان شهید فیاض بخش بازدید کرد و با مراجعه کنندگان و کارکنان این مجموعه به گفتگو پرداخت و از بیماران دلجویی کرد.

همچنین از پروژه در حال احداث ساختمان جدید این بیمارستان نیز بازدید به عمل آورد و برای تسریع در پیشرفت این پروژه بزرگ که منجر به تحول جدی در خدمات رسانی این بیمارستان در منطقه جنوب غرب تهران می‌شود، دستورات لازم را صادر کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی بیمارستان شهید فیاض بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین