Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ یک کارشناس مسائل بین الملل علاوه بر اینکه سیاست ایران در قبال امریکا را معقول و منطقی دانست، گفت: آمریکا رسماً اعلام می کند که برای مقابله با ایران همه گزینه ها روی میز است، ما چهل سال است که با این تهدیدات رو به رو هستیم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده است، تا مادامی که در ایران وحدت ملی و انسجام است، آمریکایی ها نمی توانند کاری کنند چون ایران از لحاظ ژئوپلتیکی دارای عقبه های بسیار محکمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیل رفتارهای ترامپ نباید به دور از نگرش به جریان های سیاسی، اقتصادی و نظامی آمریکا باشد

بهرام امیراحمدیان، رفتارهای آمریکایی ها به خصوص ترامپ در قبال ایران را تحلیل و اظهار کرد: مشکل ما در ایران این است که آقای ترامپ را به عنوان یک فرد می بینیم در حالی که باید بپذیریم ترامپ یک جریان است نه یک فرد. این جریان نشان می دهد که کشمکشی در میان جناح های مختلف در آمریکا وجود دارد که در مقابل کنش ها از خود واکنش نشان می دهد به همین سبب تحلیل رفتارهای آقای ترامپ به عنوان رییس جمهور آمریکا نباید به دور از نگرش به جریان های سیاسی،  اقتصادی و نظامی موجود در داخل ایالات متحده آمریکا باشد.

تصمیمات و سیاست های آمریکا را به سطح یک شخص تقلیل ندهیم

او ادامه داد: پیچیدگی تحلیل روابط آمریکا با ایران از اینجا نشأت می گیرد که در مقابل تحولاتی که در جهان رخ می دهد، آمریکا اعلام موضع می کند به همین سبب به نظر می رسد که این پیچیدگی را نباید ساده سازی کرد و آن را به یک شخصی مانند ترامپ نسبت داد. وقتی آمریکا از برجام خارج شد، چرا ما عنوان کردیم که ترامپ از برجام خارج شده است؟! مگر ترامپ کابینه و ساختار ندارند و حزب نیست؟ در آمریکا دو حزب بزرگ هستند که کشور را می چرخانند، ما نباید تصمیمات و سیاست هایی که این کشور در پیش می گیرد را به سطح یک شخص تقلیل دهیم.

در هر منطقه ای که جنگی اتفاق بیافتد بیشتر تحت تأثیر مسایل سیاسی است

این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه استراتژی اقتصادی در کشورها بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: ما باید بپذیریم که در استراتژی ملی کشورها، استراتژی اقتصادی حرف اول را می زند بنابراین بسیاری از کشورها که از نظر اقتصادی وضعیت خوبی دارند به دنبال این هستند که استراتژی هایشان در استراتژی ملی و سپس نظامی قرار گیرد بنابراین در هر منطقه ای که جنگی اتفاق بیافتد بیشتر تحت تأثیر مسایل سیاسی است.

او افزود: نظریه پردازان می گویند جنگ انقدر مهم است که نباید به دست نظامیان سپرد. جنگ همیشگی و یک مساله سیاسی است و صلح موقتی می باشد. در این فضاست که کشورها باید خودشان را تعریف کنند، مناسبات خود را با طرف های دیگر و در ساختارهای بین الملل نشان دهند، هر نوع تحرکی برای هر کشوری در صحنه سیاست بین الملل، در نظر گرفتن مناسبات بین المللی و ساختار حقوق بین الملل است، اینها موضوعاتی است که پیچیدگی خاصی دارد و به سادگی نمی توان تحلیل کرد که آمریکا می خواهد به ایران حمله کند یا نکند.

امیراحمدیان اظهار کرد: برای عملیات نظامی پیشران هایی لازم است، این پیشران ها باید فراهم شود و اجماعی تشکیل دهند و تبعات بعدی را در نظر بگیرند، این مسایل به پیچیدگی موضوع کمک می کند و تحلیل محتوا بسیار دشوار می شود. باید براساس نظریه بازی ها، توجه داشت که اگر فلان حرکت را می کنند، در مقابل چه حرکتی را باید انجام داد. آمریکا در یک نوعی به تعبیر ما ایرانی ها دچار یک سردرگمی شده است، ولی شاید خودشان دلایلی دارند که ما از آنها اطلاعی نداریم چون روند منطقی یک جریان را نشان نمی دهند. از این رو ما فقط می توانیم بگوییم که همه دیوانه هستند و هر روز یک حرفی می زنند، ولی نباید اینگونه فکر کنیم که در آمریکا همه دیوانه هستند و هیچ نمی فهمند و فقط ما تحلیل گران ایرانی هستیم که همه چیز می دانیم!

تا مادامی که در ایران وحدت ملی و انسجام است، آمریکایی ها نمی توانند کاری کنند

این کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به اینکه آیا آمریکا هدف تجزیه ایران یا تغییر نظام کشور را دنبال می کند؟ گفت: آمریکا رسماً اعلام می کند که همه گزینه ها روی میز است، ما چهل سال است که با این تهدیدات رو به رو هستیم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده است، تا مادامی که در ایران وحدت ملی و انسجام است، آمریکایی ها نمی توانند کاری کنند چون از لحاظ ژئوپلتیکی ایران دارای عقبه های بسیار محکمی است. دیگر اینکه در ایران دسترسی به آب های بین المللی، جمعیت و امکاناتی که در اختیار جمعیت هست، نادیده گرفته می شود. برای ۸۰ میلیون جمعیت ایران، ۱۲۰ میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید می کنیم، اما در بسیاری از کشورها چنین امکان و شرایطی وجود ندارد.

وحدت میان ملت ایران به جدایی و تجزیه نخواهد رسید

او ادامه داد: در ایران اقوام مختلفی زندگی می کنند و ممکن است قلمروهای جداگانه ای داشته باشند، ولی در هم شانه شدند، در همه شهرها اقوام مختلفی در کنار هم بدون هیچ مشکلی زندگی می کنند، بنابراین اینکه برخی صحبت از تجزیه ایران می کنند، منظورشان چیست!؟ این وحدت به جدایی و تجزیه نخواهد رسید. در ضمن گرایش ملت ایران و اقوام ایرانی به تجزیه نبوده و نیست و به همین سبب است که هنوز هم از نمایندگان دوره هخامنشی ترکیباتی در ایران وجود دارد. کسانی که برای امام رضا(ع) به مشهد می روند، فقط مردم مشهد هستند؟ از سراسر ایران هر کسی که به ائمه معصومین اعتقاد دارد به مشهد برای زیارت می رود. وقتی از دریای خزر صحبت می کنید، این دریا برای همه ایران است مگر مازندرانی ها جلوی کسی را می گیرند و می گویند که شما کُرد و بلوچ و… هستید و نباید به این شهر بیایید!؟ اگر مردم ایران خود را از هم جدا می دانستند و فرهنگ و زبان مشترکی نداشتند، تجزیه مفهوم پیدا می کرد، اما پیوستگی انکار ناشدنی ملت ایران جای برای تجزیه باقی نگذاشته است.

کسانی که به تجزیه ایران فکر می کنند، قابلیت های مردم و کشور را نمی شناسند

امیراحمدیان با بیان اینکه کسانی که به تجزیه ایران فکر می کنند، قابلیت های مردم و کشور را نمی شناسند، اظهار کرد: ایران قدرت منطقه ای و دارای فرهنگی غنی است. در این چهل سال اقوام مختلف هرکدام می توانستند پرچم استقلال خود را بلند کنند، اما نخواستند و همبستگی ملی میان همه مردم ایران را ترجیح دادند.

اجتناب از جنگ، سیاست بسیار خردمندانه ایران است

او تصریح کرد: برخی به سردرگمی آمریکا اشاره و درباره آن اظهار نظر می کنند و شاید این امر نشأت گرفته از این باشد آمریکایی ها نمی دانند در برابر ایران چه اقدامی انجام دهند و چه تصمیمی بگیرند، ولی نباید دشمن را کوچک و حقیر شمرد، ما باید بدانیم که آنها از نظر اقتصادی بسیار قوی هستند و به اندازه دو برابر تولید ناخالصی داخل ایران تجهیزات نظامی دارند، عقبه آنها بزرگ است و عقبه ما فقط مردم هستند بنابراین اجتناب از جنگ، سیاست بسیار خردمندانه ای است که رهبری انقلاب هم به آن تأکید داشتند. ما نمی خواهیم جنگ کنیم و به عبارت دیگر ما جنگ افروز نیستیم، ولی از خود دفاع می کنید؛ این استراتژی ایران جامعه جهانی را با یک سوال مواجه می کند که آمریکا با چه کسی می خواهد بجنگد!

این کارشناس مسائل بین الملل گفت: ایران با آمریکا جنگ ندارد و مذاکره هم نمی کند، تنها نمی خواهد با این کشور رابطه داشته باشد و این حق هر کشوری است که انتخاب کند با کدام کشورها رابطه داشته باشد.

رفتار و سیاست ایران در قبال آمریکا معقولانه است

امیراحمدیان رفتار و سیاستی که ایران در قبال آمریکا پیش گرفته را معقول دانست و اظهار کرد: سیاست ملی ایران را منافع ملی تعیین می کند و این منافع ملی در شورای امنیت ملی که از بخش های مختلفی تشکیل شده، شکل داده می شود. آنها تصمیم گرفتند و ما هم نمی توانیم تصمیم آنها را قبول نکنیم چون آنها نمایندگان همه ملت هستند. نکته مهم این است که کسی نمی تواند کشوری را به زور وارد جنگ کند، جنگ دو لوازم دارد، اگر جنگ از سوی یک طرف آغاز شود، حمله تجاوزگرانه محسوب می شود و باید با نُرم های سازمان ملل و حقوق بین الملل مطابقت داده شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال برجام دونالد ترامپ قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از امروز سه شنبه بار دیگر آغاز شد.

بر اساس اعلام این رسانه، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سووی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

کد خبر 6093427

دیگر خبرها

  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • اصرار چهره رسانه‌ای سعودی: ایران باید تجزیه شود!
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • باکو ادعای فرانسه درباره حمایت از تجزیه طلبان را رد کرد
  • انتقادات پهلوی به قاجاریان به‌خاطر امتیازدادن به بیگانگان!
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم