Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختتامیه جشنواره پویانمایی تلویزیون با حضور مسئولین و جمعی از هنرمندان در کرمانشاه برگزار و ۶۱ اثر برگزیده شدند. ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی رسانه‌ملی در کرمانشاه به آخر خط رسید و اختتامیه آن در سالن انتظار کرمانشاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی دارابی معاون اموراستان‌های صداوسیما و متولی این جشنواره در پشت تریبون حاضر شد و گفت: کرمانشاه محل برگزاری جشنواره ملی پویانمایی است؛ استانی که میزبانی شایسته برای دومین گام ما در عرصه پویانمایی تلویزیون بود. در شهرها و نقاط مختلف استان با مهربانی و صمیمیت گروه‌های هنری و برنامه‌ساز ما را مورد استقبال گرم خودشان قرار دادند و مردم عزیزی که به خاطر سیل و زلزله شایسته تلاش و خدمت بیشتری هستند.

دارابی: برگزاری جشنواره در استان‌ها، عدالت رسانه‌ای را برقرار می‌کند

وی با اشاره به افزایش 25 درصدی تولیدات انیمیشن افزون بر برنامه پنج ساله، افزود: جشنواره اول در بهار سال 97 در همدان برگزار شد. کار بزرگی که در سایه برگزاری این جشنواره اتفاق افتاد تمامی تعهدات معوق و جاری پویانمایی به طور کامل پرداخت شد و شور و اشتیاق برای تولیدات جدید ایجاد کرد. این نوع رویکرد، موجب اشتغال‌زایی در حوزه فرهنگ، هنر و صنعت شد. افزون بر این با دستور رئیس صداوسیما و مرکز صبا که متولی کار پویانمایی و انیمیشن در سیماست تعهد تولید پویانمایی در برنامه 5 ساله تا 25 درصد افزایش پیدا کرد.

دارابی خاطرنشان کرد: به دستور رئیس سازمان صداوسیما در استان‌ها تعهد پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به هر میزانی که استان‌ها توان تولید داشته باشند بدون احتساب سقف تعهد تولید با گرفتاری و مشکلات بودجه‌ای که در سازمان وجود دارد اما این در اولویت قرار گرفته و امیدواریم در سایه این نهضت بزرگ انیمیشن و پویانمایی موفق بشویم قطب انیمیشن پاک و اخلاق‌گرا را در بازار جهانی بدست می‌آوریم.

او به درآمدزایی و اشتغال‌زایی کارهای عروسکی و پونمایی اشاره کرد و گفت: تولید و سرمایه‌گذاری کارهای عروسکی یکی از بزرگترین شاخصه‌های صنایع فرهنگی و هنری در جهان محسوب می‌شود. چرا که در زیرساخت‌های فرهنگی و توسعه متوازن و پایدار نقش اساسی را ایفا می‌کند. پویانمایی و کارهای عروسکی موجب درآمدزایی، اشتغاتل زایی و ارزش افزوده بسیار بالا و تأثیر بسزایی در جریان‌سازی و فرهنگسازی فرهنگی دارد و بازار جهانی این عرصه مهم و حیاتی هست.

دارابی با اشاره به برگزاری جشنواره پویانمایی سوم در بندرعباس، گفت: برپایی جشنواره در استان‌ها کار بزرگی است و تمرکززدایی از پایتخت را به روستاها و شهرهای کم‌برخوردار می‌کشاند که عدالت رسانه‌ای را به اوج خودش می‌رساند. برگزاری هفته فرهنگی هنری استان و اجرای برنامه‌های متنوع در شهرهای مختلف همه از دستاوردهای مهمی است که در استان وجود دارد. یکی از دلایل عمده‌ای که جشنواره‌ها می‌توانند شناسنامه‌های فرهنگی و هنری برای هر استانی فراهم کنند. جشنواره سوم پویانمایی هم در استان هرمزگان و شهر بندرعباس برگزار می‌شود.

معاون امور استان‌های صداوسیما به آثار برگزیده جشنواره دوم پویانمایی اشاره کرد و گفت: 1530 اثری که در حوزه پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به دبیرخانه جشنواره واصل شد 355 اثر به هیئت انتخاب و داوری راه یافت. 61 اثر برنده تندیس، لوح سپاس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم شد و تعدادی هم امروز تقدیر خواهد شد.

مرکز صبا در مسیر تبدیل به قطب جهانی تولید پویانمایی دینی

محمد رحیم لیوانی رئیس مرکز پویانمایی صبا تصریح کرد: دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه های عروسکی تلویزیونی را در حالی آغاز کردیم که توشه گرانقدر و پرباری را از جشنواره نخست در همدان با خود به همراه داریم. از آثار و برکات جشنواره اول همین بس که هنرمندان پویانمایی اذعان می کنند که، امسال حال پویانمایی خوب است.

وی تصریح کرد: راهبرد جدید و جدی سازمان صدا و سیما که در دوره جدید ریاست سازمان صدا و سیما آغاز شد، تمرکز بر گسترش کمی و کیفی آثار پویانمایی داخلی برای تامین نیاز شبکه های سراسری و استانی را در دستور کار قرار داد.

وی با سپاس از مهمان نوازی استاندار و مردم دیار قهرمان پرورکرمانشاه، خاطرنشان کرد: در اولین گام لازم بود، اعتمادسازی لازم مابین سازمان صدا و سیما به عنوان بزرگترین سفارش دهنده تولیدات پویانمایی و تولیدکنندگان بخش خصوصی، ایجاد شود. در این میان تصمیم قاطعانه و راهگشای رئیس رسانه‌ملی مبنی بر تسویه کلیه معوقات و تعهدات گذشته سازمان علیرغم تمامی مضائق موجود، موجب دلگرمی و ایجاد شور و اشتیاق در تولیدکنندگان شد.

لیوانی خاطرنشان کرد: در گام دوم و تکمیل کننده گام اول، دستور ایشان برای افزایش 25 درصدی تولیدات و تعهد ساخت برنامه های پویانمایی موجب تحرک مضاعف حوزه تولید و دست اندکاران پویانمایی شد.

لیوانی با اشاره به حمایت های مجدانه دکتر علی عسکری ریاست محترم سازمان صدا و سیما و مدیریت موفق دکتر دارابی معاون محترم امور استان ها در برگزاری جشنواره گفت: نتیجه مدیریت اقدامات جهادی و انقلابی در رشد کیفیت و حجم آثار پویانمایی در مرکز پویانمایی صبا و معاونت امور استانها اثر خود را نشان داده و در سالگرد جشنواره اول، می توانیم بگوییم که، گام نخست را محکم برداشته ایم.

رییس مرکز صبا تصریح کرد: اکنون با راهبرد تولید مجموعه های پرتعداد 52 و 104 قسمتی پویانمایی ضمن ایجاد اشتغال مطمئن برای تولیدکنندگان بخش خصوصی ، این نوید را به مخاطبان شبکه های تلویزیونی خواهیم داد که در ادامه تولیدات سال 97 ، امسال و سالهای آتی شاهد مجموعه های نام آشنا و جدید پویانمایی خواهند بود که سودای شاخص شدن در پهنه جمهوری اسلامی و درنوردیدن مرزهای بین المللی را نیز در سر دارند.

جشنواره پویانمایی تلویزیون تمام می‌شود/ عروسک‌های تولید داخل صاحب شناسنامه و موزه می‌شونددارابی: به دنبال ایجاد بازار بین‌المللی برای محصولات پویانمایی و عروسکی ایرانی هستیم

لیوانی افزود: گذشته از راهبرد تولیدات پرتعداد در بخش ارتقاء کیفی آثار نیز به گواه اغلب کارشناسان و خبرنگاران این حوزه گامهای بلندی برداشته شده و اکنون در جایی ایستاده‌ایم که به راحتی و بدون نگرانی با حذف آثار خنثی و کم اثر و کم مخاطب، صرفا دست به تولید آثار جذاب و با کیفیت و مبتنی بر نیاز واقعی مخاطب و شبکه‌های تلویزیونی بزنیم.

داور جشنواره تولیدات پویانمایی استانها ادامه داد: در ارتقای کیفی آثار پویانمایی در دو سال اخیر همین بس که گذشته از فروش بین المللی آثار تولید شده قبلی، برخی آثار در حال تولید، همزمان قرارداد فروش خارجی دارند و به محض تولید و همزمان با بخش داخلی به شبکه های بین المللی برای پخش ارسال خواهند شد.

وی افزود: تاکید ویژه رئیس رسانه‌ملی بر اشاعه و گسترش تولیدات برگرفته از قصه ها و آموزه های قرآنی و نیز مضامین دینی که در دستور کار شورای اندیشه‌ورزی پویانمایی قرار گرفته، نویدبخش دستیابی به تولیدات پاک و مبتنی بر فرهنگ دینی در آینده ای نزدیک را می دهد و ما را یک گام دیگر به شعار آرمانی تبدیل شدن به « قطب تولید آثار پویانمایی دینی در جهان » نزدیک خواهد کرد.

لیوانی گفت: توجه به رونق حوزه تولیدات جانبی پویانمایی از جمله، بازی های رایانه ای، تولید اسباب بازی، حضور موثر در حوزه چاپ و نشر و فضای مجازی و سایر حوزه های مرتبط، مسیر تجاری سازی و سودآوری تولیدات پویانمایی را فراهم خواهد کرد و دستور اخیر ریاست محترم سازمان در خصوص بازاریابی خارجی آثار پویانمایی بی تردید در این زمینه راهگشا خواهد بود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: همانطور که در فاصله جشنواره سال گذشته تاکنون حال پویانمایی خوب شده در جشنواره سال آینده، شاهد لبخند و حال خوب تولیدات و تولیدکنندگان برنامه های عروسکی تلویزیونی هم باشیم و در سال مزین به شعار رونق تولید، رونق تولید پویانمایی و برنامه های عروسکی را همزمان شاهد باشیم.

درخواست استاندار کرمانشاه از رئیس صداوسیما

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه تأکید کرد که استان کرمانشاه آمادگی خودش را برای تولید سریال و مجموعه‌های انیمیشن با موضوع یارمحمدخان اعلام می‌کند.

بخش اول تقدیرهای اختتامیه جشنواره با تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و چند چهره شاخص کرمانشاهی شروع شد. شهیدیحیی شمشادیان، شهید سیدمحمدسعید جعفری، شهید سجاد حبیبی، شهید هاشم، حسن و حشمت‌الله رضوان‌مدنی، مرحوم آیت‌الله سیدمرتضی نجومی در عرصه خوشنویسی، عبدالله جوارجی، موسس انجمن خویسان کرمانشاه، فرنگیس حیدرپور، مهناز فتاحی نویسنده خاطرات فرنگیس حیدرپور نیز تقدیر به عمل آمد.

این خبر در حال تکمیل است...

R1515/P/S4,1430/CT11 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۸۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر

تلویزیون در ایام تعطیلات آخر هفته و سالروز شهادت امام صادق(ع) نزدیک به ۵۰ فیلم پخش می‌کند که در این بین اولین اثر حاتمی‌کیا و یکی از آخرین آثار بروس ویلیس دیده می شود.

به گزارش ایسنا، فهرست فیلم‌های آخر هفته سیما که برای پخش از ۱۱ شبکه اعلام شده، شامل ۴۶ فیلم است که از جمله آثار شاخص آن می‌توان به «بادیگارد»، «ریو»، «ویل هانتینگ نابغه» و «محاکمه ۷ شیکاگویی» و از جمله فیلمسازان شاخص آن می‌توان به مسعود جعفری جوزانی، کیومرث پوراحمد، ابراهیم حاتمی‌کیا، داوود میرباقری، همایون اسعدیان و آرون سورکین اشاره کرد.

۳۲ فیلم معادل حدود ۷۰ درصد این محصولات، خارجی‌اند و حدود ۳۰ درصد فیلم‌ها نیز در سینما و تلویزیون ایران ساخته شده‌اند.

به علت نزدیکی این آخر هفته به ۱۲ اردیبهشت ماه روز معلم، بخش قابل توجهی از این فیلم‌ها سوژه‌ای در ارتباط با تعلیم و تربیت دارند؛ آثاری مثل «قصه‌های مجید»، «جاده‌های سرد»، «پل سفید»، «لونانا در انتظار معلم» و «شش قهرمان».

در بین آثار انتخابی، دو فیلمساز با دو فیلم در این آخر هفته حاضرند. «بادیگارد» و «هویت» از ابراهیم حاتمی‌کیا و «هدیه» و «ریکا» از مسعود فرخنده پخش خواهد شد. در اتفاقی جالب، فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» نیز روی آنتن دو شبکه خواهد رفت: پنجشنبه از شبکه نمایش و جمعه از شبکه امید.

همانند هفته گذشته، چهار فیلم در فهرست اعلامی از سوی روابط عمومی معاونت سیما به عنوان فیلم‌های جدید معرفی شده‌اند که پیش از این در ایام نوروز روی آنتن تلویزیون رفته اند. «رادیکال»، «مصلحت»، «زاده شده برای پرواز» و «محموله نهایی»، فهرست این چهار اثر را تشکیل می‌دهند.

ضمن اینکه در فهرست منتشرشده، فیلمی که برای پخش در باکس جمعه ساعت ۱۴ شبکه کودک برنامه‌ریزی شده، معرفی نشده است.

در این زمینه بخوانید:

تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در میان این ۴۶ فیلم، دو فیلم «نامیرا» و «گریز از مرگ» جدید به شمار می‌روند. یکی از این دو اثر، تله‌فیلم «نامیرا» به کارگردانی محمد کرمانشاهی است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این فیلم در سال ۹۵ ساخته شده ولی تاکنون در تلویزیون نمایش داده نشده و پس از حدود هشت سال به پخش می‌رسد. علت پخش نشدن این فیلم که سال ۹۶ حتی از جشنواره فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی مسکو نیز جایزه گرفت، روشن نیست. علاوه بر امین زندگانی، شهرزاد کمال‌زاده، رامین راستاد و آیدین ختایی، پرستو صالحی هنرپیشه سابق تلویزیون در این اثر نقش دارد.

دومین فیلم جدید این آخر هفته، «گریز از مرگ» به کارگردانی مایک برنز است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت. این فیلم از آن جهت اهمیت دارد که یکی از آخرین پروژه‌های سینمایی بروس ویلیس به شمار می‌آید. این هنرپیشه ۶۹ ساله هالیوود که بازیگری را به ناچار کنار گذاشته، در همان ایام که عوامل فیلم‌ها مجبور بودند دیالوگ‌ها را از طریق گوشی برایش بخوانند و توانایی حفظ کردن نداشت، به تدریج متوجه شد به بیماری زوال عقل مبتلا شده است.

جالب آن که فیلم «گریز از مرگ» به علت محدودیت‌های کرونایی، تنها در ۹ روز فیلمبرداری شده و تمام سکانس‌های این بازیگر نیز تنها در یک روز ضبط شده است! در سال ۲۰۲۱ جوایز تمشک طلایی نیز که به بدترین‌های هالیوود اهدا می‌شود، یک رشته ویژه با عنوان «بدترین بازی بروس ویلیس» اضافه کرد که ۷ فیلم این بازیگر در آن سال، ۷ نامزد آن را تشکیل می‌داد و فیلم «گریز از مرگ» هم یکی از آن آثار بود. بعدها وقتی خانواده بروس ویلیس رسما خبر بیماری او را به اطلاع عموم رساندند، این جایزه لغو شد.

از میان آثار تکراری این ایام نیز فیلم «هویت» اثر جالب توجهی محسوب می‌شود. این فیلم که برای پخش در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۱ از شبکه نمایش برنامه‌ریزی شده است، نخستین فیلم بلند ابراهیم حاتمی‌کیا به شمار می‌آید که بسیاری مهجورترین فیلم این کارگردان می‌دانند. «هویت» در سال ۱۳۶۵ با سرمایه شبکه دو سیما و به عنوان فیلمی سینمایی ساخته شد، ولی هیچ‌گاه روی پرده سینما نمایش داده نشد و مستقیما در تلویزیون به پخش رسید.

گفته می‌شود به خلاف خاستگاه فکری ابراهیم حاتمی‌کیا که پیش از فیلمسازی، پاسدار و هنرمندی از جریان انقلاب بود، خسرو دهقان منتقد جریان عرفی نقد سینما، اولین منتقدی است که این فیلمساز را اصطلاحا کشف کرد و با نقدی که بر فیلم «هویت» نوشت، از فیلمساز خوش‌قریحه‌ای خبر داد که وارد سینما می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • ۸۴ تیم برگزیده جشنواره ملی لکوکاپ ایران شدند
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • باشگاه خبرنگاران جوان لرستان برگزیده جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» شد
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور