Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@22:40:47 GMT

محمود صادقی: شاید نجفی قتل را به گردن گرفته باشد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۹۶۹۰

محمود صادقی: شاید نجفی قتل را به گردن گرفته باشد

محمود صادقی می گوید: عده زیادی از اصلاح‌طلبان در هنگام ورود به انتخابات مجلس فیلتر یا حذف شده‌اند، در نتیجه اصلاح‌طلبان با حداقل‌های بضاعتی به مجلس دهم رسیدند اما قضاوت می‌شوند که در مجلس کاری نکردند.

به گزارش خبرآنلاین، هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم تکاپوی جریان‌های سیاسی برای رسیدن به کرسی‌های مجلس یازدهم بیشتر می‌شود اما در این میان تنها رقابت با حریف نیست که به عنوان یک معضل بر سر راه جریان‌های سیاسی به ویژه جناح چپ قد علم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلکه مشکل مهمتر بر سر «اعتماد مردم» است اعتمادی که در نتیجه وعده‌های فراموش شده و فرصت‌سوزی‌ها، آسیب دیده است و هیچ بعید نیست دودش به چشم اصلاح‌طلبان برود.

محمود صادقی نماینده مردم تهران درباره این فرصت سوزی‌ها که از یک طرف منجر به اتفاقی مانند نجفی می‌شود و از سوی دیگر اقداماتی که باعث می‌شود دایره انتقادات نسبت به این جریان بیشتر شود گفت: این مسائل باید به صورت همه‌جانبه تحلیل و ارزیابی و سهم عوامل مختلف باید سنجیده شود. در برخی اتفاقات مقداری چهره‌ها خودشان مقصر هستند. در پرونده آقای نجفی هم نمی‌توان مسائل مختلف را در نظر نگرفت چراکه ممکن است مسئله شخصی و خانوادگی باشد. مثل هرجنایت دیگری که در جامعه رخ می‌دهد و کسی خبردار هم نمی‌شود.

این احتمال وجود دارد که نجفی قتل را به گردن گرفته باشد

او ادامه داد: این‌ها به تحلیل جامعه‌شناسی نیاز دارد تا بفهمیم چرا جامعه آنقدر خشن شده که شخصی مانند نجفی سلاح به دست می‌گیرد، کسی که نمی‌توانست یک گنجشک را بزند.

او می‌گوید: آدمی که من می‌شناختم نمی‌توانست آدم دیگری را بکشد. مسئله بسیار سنگین است. به همین دلیل هم هست که این احتمال می‌رود که قتل را به گردن گرفته باشد.اگر می‌گویم بعید است، نمی‌خواهم او را از این ماجرا بری کنم. اگر کاری کرده باشد، حتما باید برخورد قانونی بشود؛ آن چه اصلاح‌طلبان به دنبالش هستند، بحث برابری در مقابل قانون است. ولی بخاطر شناختی که از این فرد در گذشته بوده، قضیه فرق می‌کند.

برای قضاوت کردن درباره عملکرد مجلس باید فیلترها را درنظر گرفت

صادقی در مورد اختلافات میان اصلاح طلبان که گاهی در حرف‌های افرادی مانند کرباسچی ظهور و بروز می‌کند و گاهی به کنایه‌های سیاسی و جریانی می‌رسد گفت: وقتی برای انتخاب یک شهردار حال می‌خواهد نجفی باشد، کرباسچی باشد یا افشانی و حناچی یا هرکس دیگری، عوامل بیرونی دخالت می‌کنند و فشار می‌آورند، انتخاب‌ها محدود می‌شود. بنابراین اشکال در این سیستم است؛ این موضوع را در انتخابات مجلس هم شاهد هستیم مثلا عده زیادی از اصلاح‌طلبان در هنگام ورود به انتخابات مجلس فیلتر یا حذف شده‌اند و در نتیجه اصلاح‌طلبان با حداقل‌های بضاعتی به مجلس دهم رسیدند اما قضاوت می‌شوند که در مجلس کاری نکردند. گاهی این فیلترها است که مانع حضور افراد می‌شود.

موافقم که اصلاح طلبان فرصت سوزی کردند اما ...

او در ادامه درباره انتقاداتی که نسبت به نمایندگان اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود گفت: باید این سوال را هم بپرسیم که آیا واقعا مجلس در راس امور است؟ چقدر کلییت مجلس اختیار دارد؟ در جلسه‌ آسیب‌شناسی نظام بانکی، خواستند مجلس کاری کند، مجلس چه کار کند؟چه کار می‌تواند بکند؟ نمی‌گویم هیچ کار نمی‌تواند بکند حتی با این صحبت که فرصت سوزی کردیم موافقم. اگر منصفانه قضاوت کنیم می‌بینیم با برنامه می‌توانستیم با همین بضاعت هایی که داشتیم اقدامات خوبی را انجام دهیم، بنابراین بی‌برنامگی ما هم دخیل است.

او گفت: ما برای بررسی یک موضوع باید سهم همه عوامل را بسنجیم اما به نظر من در این میان سهم عوامل و فشارهای بیرونی بیشتر از هر عامل دیگری بوده است.

روایتی از جلسات گفتگوی ملی با حضور ابوترابی فرد

او درباره جلسات گفت‎وگوی ملی که با افرادی مانند اعضای شورای نگهبان و شخصیت‌هایی مانند ابوترابی‌فرد برگزار شده است می‌گوید: دو سال است که این جلسات برگزار می‌شود اما قرار نبود رسانه‌ای شود.

او ادامه داد: این جلسات جلسات هم‌اندیشی بود که با ابتکار انجمن اسلامی دانشگاه شکل گرفت و اتفاقا با حضور آقای ابوترابی‌فرد شروع شد و از مرداد دو سال پیش به صورت منظم برگزار می‌شود. هدف این است که بخشی نیروهای دانشگاهی اصلاح‌طلب و اصولگرا که توان دیالوگ دارند، با هم در مسائل مشترک گفتگو کنند. در این راستا قرار شد اول مسائل دانشگاهی و به فراخور آن، مسائل روز را بررسی شود.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: سیاست محمدعلی نجفی محمود صادقی مجلس قتل میترا استاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت که در مجلس آینده با ارائه طرحی دنبال اصلاح افزایش سن بازنشستگی خواهیم بود تا قانون به حالت قبل بازگردد. - اخبار سیاسی -

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه جامعه کارگران، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: این قشر نیاز به حمایت دارد که لازم است، مجلس و دولت در راستای رفع مشکلات آنها گام‌های اساسی بردارند.

وی با اشاره به مشکلات این قشر اظهار کرد: یکی از مشکلات کارگران، نبود امنیت شغلی است، اینکه کارگری در یک مجموعه با مدت قراردادی معین مشغول به کار شود و امنیت شغلی نداشته باشد، بدون شک در زندگی و کار وی مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه بخشی از قوانین مربوط به حوزه کارگران نیاز به اصلاح دارد، گفت: چند مورد از قوانین کار، مانند امنیت شغلی و قرارداد معین کار، نیازمند اصلاح است؛ زیرا با ایجاد امنیت شغلی برای کارگر، شاهد افزایش بهره‌وری و تولید خواهیم بود و موجب اطمینان‌بخشی کارفرمایان از تولید نیز خواهد شد که حل این مشکلات نیاز به تفاهم و تعامل بخش‌های مختلف دارد.

جوکار با بیان اینکه بهترین راه برای حمایت از کارگران، اصلاح «قانون کار» است که این موضوع نیاز به همکاری بخش های مختلف دارد، گفت: برای ایجاد امنیت شغلی کارگران، قراردادهای موقت باید تبدیل به قراداد دائمی شود.

وی با بیان اینکه ایجاد امنیت شغلی برای کارگران امری ضروریست، گفت: نشستها و جلساتی که برگزار می‌شود، باید در راستای ارائه راهکارها برای حل مشکلات کارگران باشد و  تلاش باید در جهت رفع مشکلات این قشر باشد.

نماینده یزد با اشاره به افزایش سن بازنشستگی، اظهار کرد: این طرح علی رغم مخالفت برخی از نمایندگان، به تصویب رسید؛ امید است در مجلس دوازدهم با ارائه طرح و تصویب مجلس آن مصوبه لغو و به حالت قبل باز گردانده شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • این پرسپولیسی می‌خواهد در ال‌کلاسیکو بدرخشد