Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@23:09:15 GMT

ارزیابی‌های وابسته در کمین صنعت بیمه

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۹۷۳۶

ارزیابی‌های وابسته در کمین صنعت بیمه

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، ارزیابی مستقل خسارات اعلام شده به شرکت‌های بیمه مسأله‌ای است که به طور مستقیم می‌تواند روی احقاق حقوق شهروندان تأثیر بگذارد. اگر کوچک‌ترین اختلالی در این استقلال ارزیابان خسارت به وجود بیاید ممکن است کل فرایند پرداخت خسارات به بیمه‌گذاران دچار مشکلاتی شود.

البته این قضیه ممکن است از طرف دیگر هم صادق باشد و مثلاً برخی از ارزیابی‌ها به طور جهت‌دار در جهت تضییع حقوق شرکت‌های بیمه انجام شود اما این اتفاق از کثرت کمتری برخوردار است چرا که عمدتاً این شرکت‌های بیمه هستند که از قدرت بیشتری نسبت به بیمه‌گذاران خود (مخصوصاً اشخاص حقیقی) برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه مرکزی برای از بین بردن امکان وابستگی ارزیابان خسارت به شرکت‌های بیمه‌ای در سال‌های گذشته سعی کرده تا با برگزاری دوره‌های آموزشی و آزمون‌های مختلف ارزیابان متخصص و البته مستقلی را به صنعت بیمه وارد کند.

اخیراً نیز غلامرضا سلیمانی - رئیس کل بیمه مرکزی - با بیان اینکه نظر کارشناسان ارزیابی خسارت برای بیمه گران، بیمه گذاران و محاکم قضائی فصل‌الخطاب است، گفته که با تربیت کارشناسان خبره در این حوزه می‌توان به سرمایه‌های انسانی صنعت بیمه کمک کرد.

به گفته رئیس شورای عالی بیمه، حضور کارشناسان رسمی دادگستری در اختلافات بین بیمه‌گران و بیمه‌گذاران را نیز بسیار مهم دانسته و تاکید دارد که موضوع ارزیابی خسارت از کلیدی‌ترین فرایندهای صنعت بیمه است که دقت، صحت و سرعت آن می‌تواند از ضرر و زیان صنعت بیمه یا بیمه شدگان پیشگیری کند.

با این حال بر اساس گفته برخی از کارشناسان صنعت بیمه از زمانی که شرکت‌های بیمه‌ای مجبور شده‌اند خدمات ارزیابی خسارت خود را اصطلاحاً برون‌سپاری کنند، این شرکت‌ها برای دور زدن فرایند ارزیابی‌های مستقل، خدمات خود را به برخی از شرکت‌ها و کارگزاری‌های وابسته به خود سپرده‌اند که در عمل باعث ارزیابی‌های وابسته نیز خواهد شد.

در نتیجه این فرایند ارزیابان مستقل خسارتی که مورد تأیید بیمه مرکزی هستند خود به خود از چرخه ارزیابی خسارت حذف می‌شوند و ارزیابان وابسته و غیرمتخصص تقویت می‌شوند.

پاسخ به این ابهامات و اینکه چگونه می‌توان با فرایند وابسته‌سازی ارزیابان خسارت مقابله کرد یا راهکارهای تقویت نظارت بر سلامت ارزیابی‌های خسارت چیست سوالاتی است که مسئولان بیمه مرکزی باید به آن پاسخ دهند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ارزیابی خسارت بیمه صنعت بیمه بيمه مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در بازدید از خسارت‌های ناشی از طوفان و تندباد در زیر ساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم اظهار داشت: این خسارت‌ها به میزان افزون بر ۸۹ میلیارد تومان در حال ترمیم و جبران است.

وی بر لزوم جبران خسارت‌ها در کوتاه مدت تاکید کرد و با بیان اینکه بیش از ۵۵ میلیارد تومان از این خسارت‌ها در جزیره قشم بر جای مانده است افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تأمین و توزیع بهینه برق در جزیره قشم بهره‌گیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، با تشریح خدمات انجام شده در جزیره قشم ادامه داد: طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در این جزیره حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیرهای فشار متوسط و فشار ضعیف ۳۵۳ عدد بوده است، ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و توفان خسارت دیدند که نیروهای عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

کریمی با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی همه پیمانکاران و نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان پای کار بودند ادامه داد: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل خصوصاً در قشم و لنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • ارزیابی خسارت وارده به زیر ساخت‌ها در چهارمحال و بختیار‌ی