Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در مهدکودک‌ها معمولا بعضی از کودکان سر سازگار ندارند و دائم در حال دعوا با دیگران هستند. این کودکان رفتاری بد و ناسازگار با اطرافیان خود دارند و همین تعامل با آنها را سخت می کند. به‌رغم اینکه در خیلی از موارد بزرگترها به این رفتار تند کودکان محل نمی‌دهند، اما پرخاشگری کودکان مسئله‌ای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی اینکه چه عواملی باعث می‌شوند که کودکان پرخاشگرتر شوند، گفت‌وگویی با یک روان‌شناس داشته ایم که در ادامه می خوانید:

شهرزاد شفیع‌زادگان، روان‌شناس، در مورد دلایل پرخاشگری کودکان به برنا گفت: «در بررسی پرخاشگری کودکان باید به  سن، موقعیت، شدت و فراوانی آن رفتار اهمیت داد. همه این عوامل به این بستگی دارند که بچه‌ها در چه محیطی زندگی می‌کنند. کودکی که کنار والدین بزرگ می‌شود که برای دفاع از هر حرفش از حرکاتی مانند شکستن وسیله و صدای بلند استفاده می‌کند، در ذهنش این رفتارها پیش‌نویس می‌شوند، بنابراین این کودک هر وقت می خواهد از خودش دفاع کند صدایش را بالا می برد.»

وی با بیان اینکه رفتار بزرگترها در خانه، محیط کار، مهمانی و جامعه بعضی از الگوها را برای کودکان پیش نویس می‌کند، تصریح کرد: «والدین اگر هزاران بار به بچه بگویند داد نزن، در را محکم نبند بچه یاد نمی‌گیرد مگر اینکه این رفتار را در والدین خود ببیند. بچه وقتی رفتاری را یاد می گیرد که ببیند والدینش هنگام صحبت کردن با اطرافیان در محیط های اجتماعی آن رفتار را انجام می دهند.»

بچه‌های خانه های ناامن پرخاشگرهستند

وی ادامه داد: «بچه‌هایی که در محیط‌هایی مثل مهدکودک پرخاشگری می‌کنند، به دلایل مختلفی این کار را انجام می‌دهند. از دلایل اصلی این مسئله می‌توان به  پرخاشگری والدین و محیط نا به سامان و ناامنی که برای بچه‌ها درست شده است، اشاره کرد. بچه‌هایی که در محیط‌های خانواده توسط والدین مورد امر و نهی قرار می‌گیرند و به آنها بکن و نکن، گفته می‌شود معمولا پرخاشگری بیشتری دارند.»

وی به نقش فرزند اول در پرخاشگری سایر کودکان اشاره کرد و افزود: «بچه‌های اول بیشترین تأثیر را از والدین می‌پذیرند، بچه‌های بعدی علاوه بر والدین معلم دیگری دارند که بچه اول است که می‌تواند روی آنها تأثیر بگذارد.»

تاثیر ویارها بر آرامش و خشونت کودک

شفیع‌زادگان نقش دوران بارداری را در پرخاشگری کودکان اینگونه بیان کرد: «برای نمونه باید از والدین پرسید بچه پرخاشگر محصول یک بارداری خواسته است یا ناخواسته؟ با عمل سزارین یا طبیعی به دنیا آمده است؟ ویارشان به چه صورتی بوده است؟ همراهی همسر در این دوران در چه حدی بوده است؟ تمام این عوامل در روحیات بچه تأثیر دارند. در عین حال باید به این نکته توجه کرد که بی قراری اوایل کودکی بچه به چه صورتی بوده است.»

بچه ها را تا سه سالگی مهد کودک نفرستید

وی به اهمیت سه سال و نیم اول زندگی کودک اشاره کرد و گفت: «بر طبق بررسی‌های انجام شده بچه‌ها در سه سال و نیم اول زندگی‌شان باید احساس امنیت کنند، برای همین در این سنین مهدکودک برای کودکان توصیه نمی‌شود. بچه‌ها تا سه و نیم سالگی به این نیاز دارند که در محیط امنی بزرگ شوند و احساس امنیت بکنند، بعد از آن می‌توانند وارد مهدکودک شوند زیرا راحت‌تر پذیرای این فضا هستند. بچه‌ها اگر در سنین پایین مهدکودک گذاشته شوند، احساس ناامنی می‌کنند. احساس جدایی از والد در مهدکودک بچه را آزار می‌دهد و باعث می‌شود که او این حس را با پرخاشگری نسبت به بچه‌های دیگر در مهدکودک نشان دهد. این بچه‌ها بیقرار می‌شوند.»

شفیع‌زادگان با بیان اینکه خیلی اهمیت دارد که بچه‌ها را در چه سنی به مهدکودک گذاشت، تصریح کرد: «باید حواس والدین به این باشد که اضطراب جدایی در کودکان‌شان شکل نگیرد. احساس امنیت در سه سال و نیم اول زندگی شکل می‌گیرد، بنابراین در این سنین باید مادر حواسش به بچه باشد. احساس ناامنی تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند و باعث می‌شود که فرد به همسرش باج بدهد تا او را ترک نکند، زیرا از جدایی و تنهایی می‌ترسد.»

خبرنگار: سندوس محمدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بارداری خانواده سزارین کودکان والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت