Web Analytics Made Easy - Statcounter

نانووان به‌عنوان تولیدکننده مواد کاتد باتری‌های یون لیتیم، قراردادی با یک شرکت خودروسازی امضاء کرده که با تامین مواد کاتدی باتری به تجاری‌سازی خودرو‌های الکتریکی این شرکت کمک کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت کانادایی نانووان (Nano One) قراردادی برای همکاری با یک شرکت خودروسازی امضاء کرد، شرکتی که نام آن هنوز فاش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این نانووان پروژه تحقیقاتی با فولکس‌واگن امضاء کرده بود.

ارزش خرید محصول در این قرارداد ۵۵۰ هزار دلار کانادا معادل ۳۷۰ هزار یورو است. هر دو شرکت قصد دارند تا با همکاری مشترک روی ارزیابی و نوآوری مواد کاتدی مورداستفاده در باتری‌های یون لیتیم کار کنند، باتری‌هایی که دانسیته انرژی بالایی داشته و کاربرد وسیعی در خودروسازی دارند.

در این همکاری مشترک قرار است روی بهبود پایداری و طول عمر کاتد‌های غنی از نیکل کار و قابل استفاده برای خودرو‌های الکتریکی شوند. نانووان اعلام نمود که در ساخت مواد کاتدی برای باتری‌های ولتاژ بالای یون لیتیم عاری از کبالت موفق شده است.

همکاری فعلی آن‌ها از سال ۲۰۱۸ آغاز شده که با امضاء این قرارداد، این همکاری مشترک وارد فاز تازه‌ای شده است. جزئیات بیشتر درباره این پروژه نظیر جزئیات مالی محرمانه است.

دن بلاندال، مدیرعامل شرکت نانووان درباره این همکاری مشترک می‌گوید: «شرکت همکار ما در این پروژه مشترک، یکی از شرکت‌های پیشرو جهانی در بازار از نقطه‌نظر توسعه‌های نوآورانه است. ما بسیار مشتاقیم با این شرکت که در حوزه خودرو‌های الکتریکی پیشرو است، همکاری کنیم.»

دو ماه قبل شرکت نانووان اعلام کرده بود که یک حمایت مالی ۵ میلیون دلاری برای توسعه مواد پیشرفته برای تولید باتری، دریافت کرده است. شرکت‌های پالد تکنولوژی و سینت کوباین در این پروژه همکاری دارند و مدیرعامل نانووان نیز در آن زمان اعلام کرده بود که گروه فولکس‌واگن به این کنسرسیوم تحقیقاتی خواهد پیوست. بعد از این اطلاعیه، اعلام این همکاری مشترک بسیار جالب توجه است. البته این سخنان به این معنا نیست که آن شرکت طرف قرارداد نانووان، لزوما فولکس واگن است، با این حال زمزمه‌هایی وجود دارد حاکی از این که فولکس واگن قصد دارد تا خودرو‌های الکتریکی را به‌صورت عمده وارد بازار کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو طراحی خودروهای الکتریکی نانوباتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم